Ξέσκισμα βράδυ και πρωί

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαστε τόσο εξοικειωμένοι ο ένας με τον άλλο. Το κορμί του τυλίγεται γύρω από το δικό μου. Έχω το ένα χέρι μου μαξιλάρι για το κεφάλι του και το άλλο γύρω από τη μέση του. Λαχανιάζουμε εξαντλημένοι μετά από μια πολύωρη ερωτική βραδιά.

Μετά από λίγα λεπτά, κοιμάται ήσυχος στην αγκαλιά μου. Το κορμί μου έχει πολύ υγιείς βάσεις και αντέχει πολλά. Γι’ αυτό και με εμπιστεύεται. Οι γλουτοί του παραμένουν πολύ κοντά στον χοντρό πούτσο μου μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Πρωί… Νιώθει τις συσπάσεις του πούτσου μου και πεταρίζει τα μάτια του έως ότου τελικά τ’ ανοίξει. Το φως εισβάλει από τις βαριές κουρτίνες μέσα στο δωμάτιο. Νιώθω το κορμί του να μετακινείται και αυτόματα να πιέζεται ενάντια στο δικό μου. Ξυπνώ κι εγώ. Μαζί μου ξυπνούν όλες οι αισθήσεις μου, ζωντανεύουν με την αδρεναλίνη από τις αναμνήσεις της βραδιάς που πέρασε.

Αυτή την απλή στιγμή, δεν μπορώ να αγνοήσω τον πούτσο μου που αναστατώνεται κάτω από τα τραγανά βαμβακερά σεντόνια. Μερικά μουρμουρίσματα υπνηλίας βγαίνουν από το στόμα του και συμπληρώνουν στο δωμάτιο τους αναστεναγμούς μου. Ο πούτσος μου είναι πλέον ζωντανός.

-    «Θεέ μου είσαι πάντα τόσο καλός σ’ αυτό…», ψιθυρίζει.

-    «Σε ποιο ακριβώς;», τον ρωτώ.

-    «Στην πρωινή στύση!», μου απαντά.

Γλιστράει τα χέρια του για να τεντώσει το δέρμα μου. Σκύβει και η γλώσσα του παρέα με τα χείλια του ζωγραφίζουν μια διαδρομή απόλυτης προσφοράς πάνω στο κορμί μου. Με είχε γλείψει για τελευταία φορά λίγες ώρες πριν… το προηγούμενο βράδυ. Χαϊδεύει με τη γλώσσα του κάθε πληγή που μου άφησε εξαιτίας της σφοδρής επιθυμίας του.

Κάποιες σταγόνες σπέρματος εξακολουθούν να στάζουν από την κωλοτρυπίδα του, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται. Η ύπαρξη αυτής της υγρασίας με διεγείρει περισσότερο. Κινεί το κορμί του σε επίπεδα και λίγο πριν το ναυάγιο, λίγο πριν βρεθεί εκτός κρεβατιού, σκύβει το κεφάλι του πάνω από τον πούτσο μου σαν να είναι μικρόφωνο.

-    «Πάρε μου μια πίπα. Σιγά - σιγά όμως…», του ζητώ.

Τεντώνω την λεκάνη μου, την υπερυψώνω. Τεντώνει το κορμί του και πατάει το κεφάλι του στο στήθος μου σαν να θέλει να κοιμηθεί. Μου στέλνει ένα χαμόγελο και ξεκινά μια πορεία προς τα κάτω με σαφείς προθέσεις. Θέλει να αρμέξει τον πούτσο μου όπως ακριβώς του το ζήτησα.

Τον φιλάει με πάθος. Τυλίγει την βάλανό μου με τη γλώσσα του. Τον γλείφει. Τον φτύνει. Αισθάνομαι πολύ κοντά τον δικό του οργασμό να κάνει παρέα με τον δικό μου. Το κορμί μου πιάνει φωτιά. Η αίσθηση είναι… μεθυστική.

-    «Θα με κάνεις να χύσω… θέλω δεν θέλω…», του λέω με ύφος σαν να τον καταγγέλλω.

Κάνει ότι δεν τον νοιάζουν αυτά που του λέω. Βγάζει τον πούτσο μου από το στόμα του και μ’ αφήνει να τον παρακολουθήσω. Σηκώνεται για λίγο και αμέσως μετά κάθεται πάνω μου, στο σωστό σημείο. Ο πούτσος μου εκτινάσσεται μέσα στην κωλοτρυπίδα του.

Πιάνεται από τους ώμους μου. Του προσφέρω την αγκαλιά μου κι αμέσως πέφτει μέσα. Οι παλάμες μου συναντιούνται με τις δικές του. Μετά τα χέρια μου αρπάζουν τον κώλο του με σκοπό να τον τραβήξω κοντά μου για να χωθεί ο πούτσος μου πιο βαθιά. Το στόμα μου με τη συμμετοχή των δοντιών μου τρυπάει τις ρώγες του.

Τότε είναι που ρίχνει το κεφάλι του προς τα πίσω. Ο οργασμός του στέλνει κύματα ευχαρίστησης σε κάθε κύτταρο του κορμιού του. Ο πούτσος μου σκληραίνει περισσότερο… φτάνει στην αιχμή της σκληρότητας.

Τον αρπάζω από τη μέση και οδηγώ τον πούτσο μου στα βάθη του έως ότου ανεξάντλητα χύσω μέσα του… έως ότου με ορμή επιστρώσω τα τοιχώματα της κωλοτρυπίδας του με σπέρμα.

Λίγα λεπτά μετά συνεχίζει να αναστενάζει με μάτια κλειστά. Ρίχνω τα χέρια μου γύρω από το λαιμό του και του κάνω ντους στο πρόσωπο με φιλιά… πολλά φιλιά. Γελάμε μαζί. Ανοίγοντας τα μάτια του αισθάνομαι σαν να μπορώ να διαβάσω το μυαλό του… στις σκέψεις του.

Τραβάει το σεντόνι μέχρι και τα μάτια του έχοντας ως στόχο να με σταματήσει να τον κοιτώ. Ετοιμάζω μια πτήση κάτω από το σεντόνι. Εννοείται ότι δεν θα τον αφήσω να σηκωθεί τόσο γρήγορα από το κρεβάτι.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")