Αραβικό γαμήσι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Εκείνο το απόγευμα όλη την ώρα είχα στο νου μου τον Αχμέτ. Από τη μία ήθελα να διαβάσω και από την άλλη τα λόγια και το ξέσκισμα του Αχμέτ. Τελείωσα το διάβασμα με τον κολλητό μου τον Κώστα και έφυγα.

Πήγα σπίτι μου, ετοιμάστηκα, ξυρίστηκα, έκανα και αυτό που μου ζήτησε ο Αχμέτ, ξύρισα καλά - καλά το κωλαράκι μου και την τρυπούλα μου, η οποία έκαιγε από την καύλα, έβαλα ένα κολλητό τζιν και ένα εφαρμοστό αμάνικο μπλουζάκι και πήγα στο σπίτι του Αχμέτ. Χτύπησα το τηλέφωνο για να είναι έτοιμος και να μου ανοίξει. Μου άνοιξε φορώντας μια μακριά μουσουλμανική κελεμπία.

-    «Ήρθες καυλίτσα;», μου είπε.

Έκλεισε αμέσως την πόρτα και με έσπρωξε στον τοίχο δίνοντας μου ένα δυνατό και βίαιο γλωσσόφιλο και βάζοντας μου χέρι, ζουλώντας το κωλαράκι μου.

-    «Σκύψε!», με πρόσταξε.

Έσκυψα.

-    «Σήκωσε τα ρούχα σου να πάρεις το δώρο του γαμιά σου!»

Έτσι και έκανα. Μου τον έσπρωξε στο στόμα. Ήταν παντού ξυρισμένος.. όπως όλοι οι μουσουλμάνοι και όλο καύλες. Άρχισε να μου γαμάει το στόμα με την ψωλάρα του.. κόντευα να πνιγώ!

-    «Πνίγεσαι γαμιόλα; Θα πρέπει να συνηθίσεις την ψωλάρα του άντρα σου και να την ρουφάς όλη τσουλί! Έλα… άνοιξε. Άνοιξε κι άλλο…»

Άρχισε να μου την χώνει αργά - αργά λέγοντας μου πότε θα πάρω αναπνοή για να χωρέσει όλη στο στόμα μου.. Και πάλι όμως δεν το κατάφερνα, ήταν τεράστια. Είχε πιαστεί το στόμα μου. Μου γαμούσε το στόμα με ρυθμό λέγοντας μου πόσο γαμιόλα και πουστάρα είμαι.

Κάποια στιγμή μου τον κάρφωσε… Τον ένιωσα να πρήζεται κι άλλο και κρατώντας με από τα αυτιά μου τον ένιωθα να χύνει μέσα στο στόμα μου τα πηχτά του χύματα.

-    «Κατάπιε το πολύχυμα μου σκύλα! Όλα! Παρ’ τα! Άδειασε μου τα μπαλάκια μου!»

Άρχισα να καταπίνω τα ζεστά του χύματα.

-    «Καθάρισε μου καλά - καλά τον πούτσο πουτανίτσα!»

Και του καθάρισα καλά - καλά τον πούτσο κι αυτός μου έλεγε πόσο καλή πουτανίτσα είμαι λέγοντας μου ότι θα με ανταμείψει γαστρώνοντας με πολύ καλά.. γιατί μου αξίζει μετά από μια τόσο καλή πίπα που του έκανα.

Μου ζήτησε να βγάλω όλα τα ρούχα μου και μου έδωσε ένα κόκκινο γυναικείο στρινγκάκι να φορέσω από μέσα και μια φαρδιά γυναικεία μουσουλμανική κελεμπία, σχεδόν διαφανή.

-    «Αυτά πρέπει να φοράς ξεκωλιάρα.. πουστάρα! Έλα τώρα εδώ μωρή ψώλα!»

-    «Ήρθε η ώρα να φας ψωλή…», μου είπε.

Μου δίνει μια δυνατή σφαλιάρα και με έσπρωξε στο κρεβάτι.. Ένα υπέρδιπλο χοντρό στρώμα που ήταν κάτω στο δάπεδο πάνω από ένα αραβικό χαλί. Με έσπρωξε μπρούμυτα και άρχισε να μου χαϊδεύει και να μου σκαμπιλίζει την κωλάρα μου η οποία είχε γίνει κατακόκκινη και με πονούσε. Όμως η όλη φάση με καύλωνε πολύ.. δεν ήθελα να σταματήσει. Κάποια στιγμή μου λέει:

-    «Άνοιξε το μουνόκωλο σου με τα χεράκια σου!»

Αμέσως το έκανα..

-    «Μμμμμ… τέλειο είναι μωρή!», μου είπε.

Άρχισε να με γλείφει τρελά. Είχα κατακαυλώσει.

-    «Καυλώνεις ψώλα, ε; Είδες πόσο ωραίο είναι;»

Τούρλωνα το κωλαράκι μου να χώνεται η γλώσσα του πιο βαθιά στην τρυπούλα μου.

-    «Έτσι! Άμα ευχαριστείς το γαμιά σου θα σε φροντίζει κι αυτός πουστράκι! Είσαι έτοιμη ψώλα τώρα να τον πάρεις!», μου είπε.

Με έβαλε ανάσκελα με τα πόδια μου στους ώμους.

-    «Χαλάρωσε γαμιόλα να τον πάρεις όλο χωρίς να πονέσεις πολύ, γιατί είσαι στενή ακόμα για τον πούτσο μου...», μου είπε.

Άρχισε να μου τον χώνει, αργά στην αρχή… Κάποια στιγμή μου λέει:

-    «Τώρα θα πιάσω πάτο γαμιόλα! Θα σε ξεπατώσω!»

Και με τη μία μου τον έχωσε όλο. Πήγα να λιποθυμήσω από τον πόνο όμως αυτός συνέχισε πιο χαλαρά μέχρι που άρχισα να καυλώνω κι εγώ..

-    «Σου οργώνω τον κώλο γαμιόλα! Δες… Κοίτα πως τον ρουφάει η κωλάρα σου τον πούτσο μου. Άνοιξε για τα καλά.. αλλά θέλει κι άλλο γαμιόλα…»

Άρχισε πολύ γρήγορα να με γαμάει και να μου αλλάζει θέσεις πλάγια, στα τέσσερα, αλογάκι.. φώναζα από πόνο και καύλα. Δεν άντεχα. Έχυσα έτσι χωρίς να αγγίξω το πουλάκι μου.. Αυτός το είδε και καύλωσε πιο πολύ και με γαμούσε ακόμα πιο γρήγορα. Ο κώλος μου είχε κατεβάσει υγρά.

Έχυσε κι αυτός μέσα μου χωρίς να τον βγάλει ενώ συνέχισε να με γκαστρώνει μέχρι που με ξανάχυσε έτσι λέγοντας μου ότι είμαι πολύ καυλιάρα. Ένιωθα να έχω ανοίξει τελείως. Όλη νύχτα με γαμούσε έτσι.. Με έχυσε πέντε φορές κώλο και στόμα μαζί και μου έβγαλε φωτογραφία την ανοιχτή μου τρύπα, έτσι την έλεγε, την οποία θα την ανοίξει κι άλλο.

Ξημερώματα κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Το πρωί με ξύπνησε με πουτσοσκάμπιλα.

-    «Άρμεξε τον μωρή ψώλα! Έλα…»

Τον πήρα στο στόμα. Ήταν τέλειος ακόμα παρά τις πέντε φορές τη νύχτα… ντούρος.

-    «Είδες τι θα πει άραβας πουστράκι; Ρούφα τώρα. Τώρα θα σε ταΐσω.. χύνω ψώλα!»

Τα κατάπια όλα. Ήταν λίγο πιο αλμυρά από τα άλλα, αλλά τέλεια και πάλι. Μετά με αγκάλιασε, με φίλησε και μου είπε ότι από τώρα και στο εξής θα γίνω μια από τις γυναίκες του…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")