Καύλα τα δυο αδέρφια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Από πάντα θυμάμαι τον εαυτό μου που έκανα παρέα με δύο αδέρφια, οικογενειακούς φίλους. Ο ένας ήταν συνομήλικος μου και ο άλλος ένα χρόνο μεγαλύτερος. Πάντα θυμάμαι που βγαίναμε με τους γονείς μας, πηγαίναμε εκδρομές και κοιμόμασταν μαζί φυσικά τα τρία αγόρια και γενικά κάναμε πολύ παρέα όπως και με μερικά κορίτσια πάλι από την ίδια παρέα.

Λοιπόν μετά από κάποια χρόνια που είχαμε ψιλοχαθεί λόγω σπουδών, στρατού και δουλειών, κανονίσαμε να πάμε σε ένα παραθαλάσσιο χωριό όλα τα παιδιά που πηγαίναμε παλιά με τους γονείς μας ώστε να θυμηθούμε τα παλιά και γενικά να περάσουμε καλά. Πήγαμε εμείς τα τρία αγόρια και πέντε κορίτσια. Φυσικά μείναμε στο ίδιο δωμάτιο με τον Νίκο και τον Μάνο.

Εδώ να πω ότι πάντα τους γούσταρα γιατί ήταν πολύ αρσενικά, πολύ ατίθασοι και γενικά καύλα, πόσο μάλλον τώρα που είχαμε μεγαλώσει. Ο Νίκος ήταν 25 χρονών, ψηλός, μελαχρινός με κοντά μαλλιά καρφάκια, γυμνασμένος από χρόνια γυμναστήριο, πολύ όμορφος και γενικά το σώμα του και το στιλάκι του τα σπάει. Ο Μάνος είναι 24 χρονών, ψηλός κι αυτός, μελαχρινός και ποδοσφαιριστής. Τι να πω για το σώμα του... Αδύνατος, γυμνασμένος, τέλειος. Απλά ο Νίκος ήταν λίγο πιο όμορφος.

Το πρώτο βράδυ που βγήκαμε και γυρίσαμε στο δωμάτιο λίγο πιωμένοι, ο Νίκος πήγε να κοιμηθεί κι εγώ με τον Μάνο κάτσαμε έξω για ένα ακόμα ποτάκι λέγοντας μου γιατί χώρισε με την γκόμενα του που τα είχαν αρκετό καιρό. Γενικά το Μάνο δεν ξέρω γιατί, αλλά μου φαινόταν πιο εύκολο να του την πέσω από ότι στον αδελφό του, ίσως επειδή ήταν πιο ατίθασος, μου φαινόταν πάντα πιο καυλωμένος και γενικά άτομο που θα τολμούσε πιο εύκολα.

Εγώ με τον Μάνο θα κοιμόμασταν στο διπλό και ο Νίκος είχε ήδη κοιμηθεί στο μονό κρεβάτι. Μετά από άλλα δύο ποτά και πολύ κουβέντα για γκόμενες, πήγαμε μα ξαπλώσουμε αλλά ο Μάνος είχε ανησυχίες (καύλες) και στριφογυρνούσε συνέχεια. Εγώ δε σκεφτόμενος και βλέποντας και τους δύο με τα σλιπάκια τους μόνο και με αυτές τις σωματάρες δεν μπορείτε να φανταστείτε σε τι κατάσταση βρισκόμουνα.

Σε κάποια φάση ο Μάνος είχε εκτροχιαστεί και είπα να τα παίξω όλα για όλα. Έβαλα το χέρι μου πάνω στο γκρι σλιπάκι του και άρχισα να το χαϊδεύω τρέμοντας για την αντίδρασή του. Αυτός έμεινε μαλάκας αλλά δεν μίλησε, απλά τον ένιωθα να σκληραίνει στο χέρι μου. Αμέσως με έπιασε και μου είπε να κατέβω να του τον γλείψω γιατί είχε γίνει τούρμπο. Εγώ υπάκουσα αμέσως.

Κατέβηκα χαμηλά και άρχισα να γλείφω το σλιπάκι του που κόντευε να σκιστεί. Πριν βγάλω τον πούτσο του έξω, ανέβηκα και έγλειψα όλο του το σώμα… από τους σχηματισμένους του κοιλιακούς, στο σκληρό του στήθος, στο λαιμό του και κατεβαίνοντας πήγα και στα σφιχτά μπούτια του ποδοσφαιριστή μου. Μετά κατέβασα το σλιπάκι του και μου ήρθε αυτή η μυρωδιά του πούτσου του που τόσο λαχταρούσα να γευτώ.

Τον έβαλα στο στόμα μου και τον έγλειφα με πάθος. Είχε έναν κανονικό πούτσο στο πάχος ίσιο και γύρω στους 18 πόντους, με κανονικά ξυρισμένα αρχίδια τα οποία και έγλειψα. Σε κάποια φάση άρχισε να κουνάει την λεκάνη του και να μου γαμάει το στόμα και δεν άργησε να με χύσει γεμίζοντας μου το στόμα με αυτό το υπέροχο υγρό, το οποίο φυσικά κατάπια και συνέχισα να γλείφω μέχρι να τον στραγγίξω. Όταν άρχισε να χαλαρώνει ο πούτσος του πήγα τουαλέτα χωρίς να του πω κάτι, τον έπαιξα, έχυσα και έπλυνα τον κώλο μου, αν και τον είχα καθαρίσει το απόγευμα ελπίζοντας να γίνει αυτό που ήθελα.

Βγήκα έξω και τον είδα ξαπλωμένο με ανοιχτό το πορτατίφ να καπνίζει όπως τον είχα αφήσει. Ο Νίκος κοιμότανε, δεν είχε ακούσει τίποτα. Από παλιά τον θυμάμαι να κοιμάται βαριά. Ξάπλωσα και άρχισα να του γλείφω τις ρώγες και ανεβαίνοντας καταλήξαμε σε ένα γλωσσόφιλο διαρκείας. Μετά κατέβηκα στον πούτσο του και άρχισα να τον γλείφω ξανά, ο οποίος σηκώθηκε κατευθείαν.

Ο Μάνος άρχισε να μου χουφτώνει τον κώλο και να μου βάζει δαχτυλάκι. Μου είπε να πάω να φέρω προφυλακτικά και λάδι αλλά εγώ ο προνοητικός κρατούσα κανονικό λιπαντικό. Άρχισε να μου βάζει δάχτυλο, πρώτα με σάλιο, ενώ εγώ τον χούφτωνα όπου έβρισκα. Μετά πήρε το λιπαντικό και έβαλε και δεύτερο δάχτυλο ενώ εγώ αναστέναζα όσο μπορούσα πιο σιγά… Απ’ τη μία ήθελα να ξυπνήσει ο Νίκος αλλά απ’ την άλλη φοβόμουν και την αντίδρασή του.

Ο Μάνος πήρε θέση. Έβαλε προφυλακτικό και ενώ ήμουν στα τέσσερα, μου έβαλε μπόλικο λιπαντικό, άλειψε και τον πούτσο του και άρχισε να μπαίνει. Εγώ εκεί δεν μπόρεσα να κρατηθώ και φώναξα γιατί ο Μάνος μπήκε σχετικά απότομα με αποτέλεσμα να ξυπνήσει ο Νίκος και καθώς είχα κλειστά τα μάτια και σκεφτόμουν πότε θα περάσει ο πόνος, άκουσα το Νίκο να μας βρίζει και να μας ρωτάει τι κάνουμε. Ο αδερφός του, του είπε να σκάσει και να έρθει να το διασκεδάσει.

Ο Νίκος ως πιο σοβαρός και έχοντας και σοβαρή σχέση, βγήκε έξω για τσιγάρο χωρίς να πει τίποτα, αλλά ο Μάνος άρχισε να κουνιέται σιγά - σιγά, ενώ εγώ βογκούσα από πόνο και από καύλα φυσικά. Ο Μάνος φώναξε του Νίκου να έρθει να με μπουκώσει να μην ακούγομαι και είδα μετά από λίγο το Νίκο να έρχεται με ένα μαύρο κολλητό μποξεράκι να στέκεται μπροστά μου. Εγώ του χάιδευα το φούσκωμα, αν και το ένιωθα μεγάλο και μαλακό ακόμα.

Του το τράβηξα κάτω και του είπα να κάτσει μπροστά μου με ανοιχτά τα πόδια. Το έκανε και τον έβαλα στο στόμα μου. Παιδιά αυτό το πράγμα ήταν όνειρο. Ο Νίκος είχε μια ψωλάρα χοντρή, σίγουρα 20 πόντους μπορεί και λίγο παραπάνω, με κάτι αρχιδάρες που μεγαλύτερες δεν είχα ξαναδεί. Άρχισα να τον ρουφάω με μανία χαϊδεύοντας το σφιχτό του σώμα και κοιτάζοντας την καύλα στα μάτια του.

Ο Μάνος από πίσω με γαμούσε κανονικά πλέον ενώ εγώ είχα μπουκωθεί αυτή την πούτσα και χάιδευα τα μπούτια του. Τον έβγαλα από το στόμα μου και άρχισα να του τον παίζω και κατέβηκα σε αυτά τα τεράστια αρχίδια. Τα έγλειφα, τα έβαζα στο στόμα μου.. ένα - ένα φυσικά και μύριζα αυτήν την αντρίλα που έβγαζαν κι αυτά αλλά και ο ιδιοκτήτης τους.

Ο Νίκος σηκώθηκε και είπε στον αδερφό του να αλλάξουνε κι εγώ τρόμαξα λιγάκι από το μέγεθος του αν και με είχε ανοίξει καλά ο Μάνος. Του είπα να βάλει μπόλικο λιπαντικό. Το έκανε και άρχισε να μπαίνει σιγά - σιγά χωρίς προφυλακτικό. Εμένα με τους συγκεκριμένους δεν με ένοιαζε καθόλου αυτό. Ο Μάνος είχε έρθει μπροστά μου, είχε βγάλει το προφυλακτικό και απολάμβανε το τσιγάρο του μαζί με το τσιμπούκι που του χάριζα.

Όταν μπήκε ο Νίκος και χαλάρωσα, με γύρισε στο πλάι και με γαμούσε έτσι ενώ είχα πιαστεί από τα μπούτια του αδελφού του και τον ρουφούσα. Με γάμησε για πολλή ώρα σε εκείνη την στάση και απορούσα για τις αντοχές του. Με σήκωσε όρθιο χωρίς να τον βγάλει από μέσα και με ξέσκιζε ενώ ο Μάνος τον έπαιζε αργά καθώς μας έβλεπε. Ήξερε να γαμάει πολύ καλά ο Νίκος κι εγώ είχα χύσει ήδη δύο φορές χωρίς να ακουμπήσω τον πούτσο μου και χωρίς να ξεκαυλώσω στιγμή.

Μετά από λίγο βγήκε από μέσα μου με έριξε στο κρεβάτι ανάσκελα και σηκώνοντας τα πόδια μου στους ώμους του είδα το ιδρωμένο του κορμί να πλησιάζει και να μπαίνει μέσα μου δυνατά και να μου ρίχνει τέτοιο ξέσκισμα που δεν μου έχουν ξανακάνει.

Ο Μάνος ήρθε από πάνω μου και άρχισε να μου γαμάει το στόμα μου χουφτώνοντας του τον υπέροχο κώλο που είχε φτιάξει με το ποδόσφαιρο τόσα χρόνια. Ο Μάνος με έχυσε στο πρόσωπο καταπίνοντας όσα μπήκαν στο στόμα και τα υπόλοιπα μου τα μάζευε με τον πούτσο του και μου τα τάιζε. Ο Μάνος ξάπλωσε δίπλα ενώ ο Νίκος είχε πάρει τόση φόρα που όλο και με έσπρωχνε...

Μετά από ένα λεπτό ήρθε η ώρα που περίμενα. Βγήκε από μέσα μου, ανέβηκε πάνω μου κι ενώ είχε κάτσει στο στήθος μου, τον έπαιζε ενώ εγώ του χάιδευα τα αρχίδια και έβαλα το κεφάλι του στο στόμα μου. Ανασηκώθηκε και μου γάμησε για λίγο το στόμα και μετά σταμάτησε και τον έπαιζε δυνατά ενώ με πρόσταξε να τα πάρω στο στόμα μου.

Άρχισε να βογκάει και να χύνει. Παιδιά ωραιότερο χύσι δεν έχω γευτεί ξανά για να μην πω για την ποσότητα. Κατάπινα, κατάπινα και ερχότανε κι άλλο… Χύθηκε και πάνω μου το οποίο το μάζεψε με το δάχτυλο του και μου το έδωσε κι αυτό. Μετά απ’ αυτό πήγα για μπάνιο και όταν γύρισα τα αγόρια μου είχαν κοιμηθεί. Το πρωί ξύπνησα το Νίκο με μια πίπα αλλά και το Μάνο.

Μέχρι να τελειώσει το τριήμερο με είχαν τρελάνει στα γαμήσια, στα τσιμπούκια και στο χύσι, στο ξενοδοχείο και στη θάλασσα, όταν δεν έβλεπε κόσμος. Πέρασα τέλεια αν και το ξανακάναμε όταν γυρίσαμε πίσω με το Μάνο. Με το Νίκο δεν έχει κάτσει αλλά που θα πάει... η αρχή είναι δύσκολη.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")