Ξέσκισμα στο πάτωμα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Σήμερα είχα τρελές καύλες και βγήκα για ψώνια να πάρω ένα καινούργιο πρόστυχο εσώρουχο για να τρελάνω το γαμιά μου και να με σκίσει το βράδυ που θα έρθει…

Βρήκα ένα υπέροχο μαύρο πολύ στενό σλιπ που θα έδειχνε πολύ πρόστυχο το ολοστρόγγυλο σφιχτό μου κωλαράκι. Πήγα σπίτι και ξεκίνησα την προετοιμασία… Έκανα μπανάκι, καθάρισα καλά την κωλοτρυπίδα μου, έβαλα τις κρέμες μου για να είναι απαλό και τρυφερό το σώμα μου και περίμενα…

Κατά τις οκτώ ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ο γαμιάς μου.. Είμαι ξαπλωμένος μπρούμυτα και προσπαθώ να βολευτώ στο πάτωμα, σηκώνοντας τον κώλο μου ψηλά για να τονίσω την τέλεια εφαρμογή του μαύρου, στενού σλιπ που φοράω… Ο γαμιάς μου στέκεται δίπλα μου, γονατίζει, και γλιστράει τα δάχτυλά του στον κώλο μου σαν να είναι μαγνήτης.

Βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας… Τα ακροδάχτυλά του ξεκινούν να τρίβουν τα κωλομάγουλα μου και τη ρωγμή ανάμεσά τους. Πιέζει ένα από τα δάχτυλά του προς την κωλοτρυπίδα μου, αλλά το ύφασμα του σλιπ μου λειτουργεί ως εμπόδιο… τον εμποδίζει.

Παραμερίζει το ύφασμα και σπρώχνει αναγνωριστικά ένα δάχτυλο. Η αναπνοή μου αλλάζει, γίνεται πιο βαριά… Ένα κλαψούρισμα βγαίνει από το στόμα μου τη στιγμή της άλωσης της κωλοτρυπίδας μου.

Πιέζει το δάχτυλό του πιο βαθιά σαν να είναι γιατρός που εξετάζει ασθενή προληπτικά για προστάτη. Το δάχτυλό του μπαινοβγαίνει για λίγο και μετά γλιστράει σαν ψάρι έξω και τρίβει προσεκτικά την είσοδο της κωλοτρυπίδας μου. Όταν το φέρνει ξανά μέσα, ανατριχιάζω ολόκληρος… Αισθάνομαι σαν να κυλάει ένα ρυάκι μέσα μου.

Εργάζεται όσο πιο συστηματικά γίνεται για να μπορέσω να φιλοξενήσω σε λίγα λεπτά τον πούτσο του. Ύστερα, τραβάει το σλιπ μου προς τα κάτω κι εγώ λαχανιάζω. Είμαι τόσο νευρικός όταν περιμένω τον πούτσο του και συνάμα τόσο ενθουσιασμένος. Περίμενα αυτή τη στιγμή από το πρωί που έφαγα το δεκατιανό στη δουλειά.

Συνεχίζει να χώνει και να βγάζει το δάχτυλό του μέσα μου. Συνεχίζει να το σπρώχνει μία δεξιά, μία αριστερά, σαν να θέλει να ανοίξει περισσότερο την είσοδο της κωλοτρυπίδας μου. Ρίχνοντάς μου λίγο σάλιο, καταλαβαίνω ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η στεγανότητα του κώλου μου.

Η αλλαγή της ανάσας προμηνύει την εισβολή του πούτσου του. Στην εμπροσθοφυλακή βρίσκεται πάντα η βάλανός του, κατακόκκινη σαν παιδικό γλειφιτζούρι. Ο πούτσος του παρεισφρέει σταθερά και μεθοδικά μέσα μου χαρίζοντας μου έναν γλυκό πόνο.

Στη δεύτερη διείσδυση, ξεκινά να τον κάνει βόλτες μέσα - έξω, φέρνοντάς με σε κατάσταση αγνής έκστασης. Επικεντρώνομαι στο έργο του πούτσου του και θάβω το κεφάλι μου σε μια γωνιά, στο πάτωμα. Οι φαντασιώσεις μου οργιάζουν σαν να βλέπω ταινία πορνό να γυρίζεται μέσα στο ίδιο μου το σπίτι.

Όλη η υγρασία που ήταν συγκεντρωμένη στα αρχίδια του, καταλήγει μέσα μου… Συγκεντρώνω το σπέρμα του στην κωλοτρυπίδα μου. Κρατάει τον πούτσο του μέσα μου μέχρις ότου χαλαρώσει κι από μόνος του βγει έξω…

Τρελαίνομαι υπερβολικά όταν με γεμίζει ως πάνω με το σπέρμα του. Τρελαίνομαι υπερβολικά όταν ικανοποιεί τις επιθυμίες μου…

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")