Πρωκτοβάθμια εκπαίδευση

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Ήταν ένας Αύγουστος από την ανέμελη και χαλαρή νιότη, όπου είχαμε πάει διακοπές στο χωριό…

Εγώ ήμουν τότε ένα αγοράκι μελαχρινό δεκαοκτώ χρονών, άγουρο, με ωραίο σωματάκι και κυρίως με προκλητικό σφιχτό και πεταχτό κωλαράκι. Ήταν η περίοδος που είχα αρχίσει να έχω τρελές καύλες όταν έβλεπα άλλα αγοράκια με κοντά σορτσάκια. Όταν πήγαινα για μπάνιο και τα έβλεπα με τα μαγιό, προσπαθούσα να κρύψω τον πούτσο μέσα στο μικροσκοπικό μου μαγιό.

Εκεί στο χωριό ερχόντουσαν για διακοπές κι άλλα παιδιά ανάμεσα στα οποία και ένα παλικάρι μεγαλύτερο από εμένα και σαφώς πιο έμπειρο. Αυτός είχε εντοπίσει τις καύλες μου και τον τρόπο που τον κοιτούσα και είχαμε αρχίσει να κάνουμε παρέα.

Μια μέρα που είχα γυρίσει από την θάλασσα (ήμουν με τα αλάτια) με περίμενε στο σπίτι, να πάμε βόλτα με τα ποδήλατα, όπως και έγινε. Κάναμε μια στάση έξω από ένα σπίτι - γιαπί και πιάσαμε την κουβέντα.

Ήρθε και η κουβέντα για γκομενάκια. Τότε εγώ άναψα. Αυτός με ρώτησε εάν μ’ αρέσουν οι γυναίκες ή μήπως προτιμώ τα αγοράκια. Εγώ δεν απάντησα. Τότε μου λέει:

-    «Άσε και το ‘πιασα...»

Τότε ένιωσα το χέρι του να μπαίνει ανάμεσα στα μπουτάκια μου… Ήμουν έτοιμος να λιποθυμήσω.

-    «Σήκω να πάμε μέσα στο σπίτι!», μου λέει.

Το σπίτι όπως προείπα, ήταν με τα τούβλα -μετά βίας μπορούσαμε να κρυφτούμε μέσα εκεί για να μην μας βλέπουν. Μόλις μπήκαμε μέσα μου λέει:

-    «Βγάλε το μαγιό σου. Τι περιμένεις;»

Πριν καλά - καλά προλάβω να γδυθώ, είχε ήδη βγάλει το σορτσάκι του και είχε πεταχτεί έξω το εργαλείο του (γύρω στους 12-13 πόντους, σκληρό με χοντρά γεμάτα τρίχες αρχίδια). Μου πιάνει τον πούτσο μου και με σφίγγει στην αγκαλιά του. Εγώ του γλείφω τις ρώγες.

-    «Αγορίνα μου ξέρω ότι θέλεις... θα περάσουμε καλά εμείς οι δύο...»

Και μου σκάει ένα φιλί στο στόμα.

-    «Μη φοβάσαι… Θα δεις, θα σ’ αρέσει…»

Γεμίζει τις παλάμες με σάλιο από το στόμα του και υγραίνει τον πούτσο του. Με γυρνάει με τα χέρια μου ψηλά να ακουμπούν στον τοίχο και να νιώθω τα σκληρά τούβλα στις παλάμες μου και τα κωλαράκι μου να είναι τουρλωτό. Με τα χέρια του μου ανοίγει τα κωλομέρια μου και νιώθω τον πούτσο του στην τρύπα μου έτοιμο να μπει (εγώ μέχρι τότε ούτε δαχτυλάκι δεν είχα βάλει δεν είχα ιδέα -παρθένος εντελώς.

Ο πόνος γλυκός, ο πούτσος του ζεστός σχεδόν καυτός, η ανάσα του στο αυτί μου που μου το είχε φάει πιπεράτη, εγώ να βογκάω από τρομερή καύλα κι αυτός ταυτόχρονα να μου τον παίζει.

-    «Λίγο ακόμα μάγκα μου… Είσαι θεός! Με ξέκανες!»

Εννοείται πως έχυσα αμέσως και πριν απ’ αυτόν. Δεν ήξερα που βρισκόμουν, και ξαφνικά νιώθω το σπέρμα του να με πλημυρίζει. Με παίρνει μια σφιχτή αγκαλιά… Και οι δύο να προσπαθούσαμε να ηρεμήσουμε. Όταν κάποια στιγμή ηρεμίσαμε λίγο, μου λέει:

-    «Μάγκα μου σήμερα έμαθες τι θα πει αντρικό γαμήσι!»

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")