Πως πήδαγα το λοχαγό μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήμουν νέος στο τάγμα, χωρίς αναβολή δηλαδή δεκαοκτώ χρονών, πάνω στις καύλες μου. Όλοι φαντάζομαι θυμάστε τις αιφνιδιαστικές ασκήσεις μέσα στη μέση της νύχτας, όπου έπρεπε να παρουσιαστούμε με τα εσώρουχα και να κάνουμε διάφορα. Ε, ο δικός μας ο λοχαγός το έκανε συνέχεια για να μας σκληραγωγήσει όπως έλεγε.

Στη δική μου σειρά οι περισσότεροι ήταν από αναβολή και γι’ αυτό ήταν μεγάλοι σε ηλικία. Εγώ ήμουν ο μικρότερος. Γι’ αυτό σε κάθε ξύπνημα ο πούτσος μου ήταν κάγκελο και μάλιστα τις περισσότερες φορές έξω από το εσώρουχο. Οι άλλοι με πείραζαν γι’ αυτό και μου έλεγαν: «Τράβα καμιά μαλακία νέος να ξαλαφρώσεις!».

Προφανώς αυτό δεν το πρόσεξαν μόνο οι φαντάροι αλλά και ο λοχαγός μου. Και ήρθαν τα μαντάτα: «Ο στρατιώτης τάδε να παρουσιαστεί στο γραφείο του λοχαγού». Μέχρι να φτάσω είχαν κοπεί τα πόδια μου. Νόμιζα ότι με είδε να κοιμάμαι στη σκοπιά και ήθελε να μου ρίξει καμπάνα. Αλλά γιατί στο γραφείο του; Με τα πολλά πάω και μου σκάει το παραμύθι.

-    «Παιδί μου, επειδή σε όλα τα εγερτήρια είσαι καυλωμένος θες μια διήμερη να πας να γαμήσεις να εκτονωθείς;»

Ντράπηκα, κοκκίνισα, ζήτησα συγνώμη αλλά αυτός άνετος συνέχισε:

-    «Συνήθως σε κάθε σειρά υπάρχει και ένα πουστάκι που εκτονώνονται οι φαντάροι πάνω του. Στη δική σου σειρά δεν υπάρχει να το καρφώσετε να ηρεμήσετε; Ξέρεις, δεν είναι κακό, αν γουστάρει κι αυτό…»

Δεν ήξερα τι να πω…

-    «Ξέρετε… ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Θέλω τη διήμερη αλλά ξέρετε με ομοφυλόφιλο δεν θα πήγαινα ποτέ γιατί δεν είναι στις προτιμήσεις μου».

-    «Έχεις γαμήσει ποτέ κώλο;», με ρωτάει. «Έλα, μη ντρέπεσαι, άντρες είμαστε».

-    «Όχι κύριε λοχαγέ, ποτέ!», απαντάω.

-    «Ε, δεν ξέρεις τι χάνεις…!», μου απαντάει. «Λοιπόν, αύριο θα είμαι όλη μέρα στο στρατόπεδο. Έλα να με βρεις να σου εξηγήσω».

-    «Μάλιστα…», ψέλλισα και έφυγα.

Όλη μέρα ήμουν κάπως, δεν ήξερα που το πήγαινε. Είχα πάρει όμως την απόφασή μου, δεν θα πήγαινα. Τον φοβόμουν. Ώσπου με κάλεσε αυτός στο διοικητήριο. Πήγα… φορούσε μόνο τα εσώρουχα του γιατί λέει θα έπεφτε για ύπνο, αλλά θυμήθηκε την περίπτωση μου τελευταία στιγμή και με κάλεσε.

Είχε ωραίο σώμα αλλά μου έκαναν εντύπωση τα ξυρισμένα πόδια του. Με είδε που κοιτούσα και μου είπε ότι ξύριζε τα πόδια του για το γυμναστήριο.

-    «Λοιπόν… ποτέ κώλο, έτσι; Θα ήθελες να δοκιμάσεις;», μου είπε.

Ήταν πια ξεκάθαρο που το πήγαινε.

-    «Όχι κύριε λοχαγέ!», απαντάω και γυρίζω να φύγω.

-    «Αν φύγεις θα σε πυροβολήσω!», μου λέει και με σημαδεύει με το υπηρεσιακό του.

Κοκάλωσα.

-    «Έλα ρε μαλάκα, πλάκα κάνω. Αλλά κώλο θα γαμήσεις και μάλιστα υψηλόβαθμο, αλλιώς την έκατσες, κωλοφάνταρο!», μου λέει.

Σκύβει κατευθείαν και μου ανοίγει το παντελόνι. Εγώ μισοκαυλωμένος όπως πάντα. Ήταν τόσο λυσσάρης που το έβαλε κατευθείαν στο στόμα. Το καυλί μου είχε μια απαίσια μυρωδιά γιατί ήμουν άπλυτος όλη τη μέρα. Όμως αυτός τρελάθηκε από τη μυρωδιά, του άρεσε. Έγλειφε πούτσα, αρχίδια σαν παλαβός.

Ξαφνικά με πετάει κάτω, κάνει στην άκρη το εσώρουχο του και κάθεται πάνω στην πούτσα μου, με τη μία σα λυσσασμένη πουτάνα. Μπήκε εύκολα και έπιασε πάτο αμέσως. Άρχισε να κουνιέται σαν παλαβός και να βογκάει σαν πουτανάκι. Δεν άντεξα για πολλή ώρα. Έχυσα αμέσως, χωρίς να σηκωθεί, μέσα στο κωλάντερό του. Πρέπει να έχυσα ποτάμια γιατί ο κώλος του έτρεχε ψωλόχυμα σαν σουρωτήρι.

Ούτε μου άρεσε ούτε δεν μου άρεσε… με άφησε αδιάφορο η όλη φάση. Νόμισα ότι κατουράω σπέρμα σε μια ευρύχωρη τρύπα. Περιττό να σας πω ότι όλη νύχτα γαμιόταν πάνω στο καυλί μου που δεν χόρταινε με τίποτα. Δεν ήμουν μαλάκας να τον δώσω γιατί ήξερα τι με περίμενε. Όποτε είχε υπηρεσία με έβαζε και τον γαμούσα. Το έκανα μηχανικά σαν να κατουράω.

Μέχρι που πήρε μετάθεση ο κωλόπουστας και τον ξεφορτώθηκα και ησύχασε το κεφάλι μου. Όταν ήρθε δήθεν στο στρατόπεδο για δουλειές και μου ζήτησε να τον πηδήξω στις τουαλέτες, του είπα:

-    «Χάσου ρε πουστάρα από εδώ γιατί τώρα που δεν μου είσαι τίποτα θα σε ξεφτιλίσω σε όλο το ΓΕΣ!»

Έτσι τα μάζεψε και εξαφανίστηκε και εγώ βρήκα την ησυχία μου. Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι για τον κώλο ρε παιδιά αλλά μόνο με την ιδέα ότι από εκεί βγαίνουν κόπρανα εμένα μου πέφτει. Αυτά. Ο καθένας όμως με τα γούστα του. Φιλάκια.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")