Είμαι ο Σώτος και μόλις τελείωσα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ο Σώτος και είμαι γκέι (όχι κραγμένη) γενικά έχω πολύ έντονη σεξουαλική ζωή αλλά όλα με μέτρο και πάντα πολύ διακριτικά και γενικά δεν συχνάζω στα γνωστά στέκια.

Πριν κανένα μήνα ένας φίλος (πρώην) με κάλεσε στο τηλέφωνο να με ρωτήσει τι θα κάνω το βράδυ και αν έχω κανονίσει. Εγώ του είπα ότι είμαι εντελώς free και δεν θα με χάλαγε να βγούμε μαζί. Όπως και κανονίστηκε στην ώρα του.

Βρεθήκαμε και άρχισαν τα τρελά γέλια και όχι μόνο. Μου είπε ότι σήμερα είναι η βραδιά του και δεν θέλει να του χαλάσω χατίρι και φυσικά του το υποσχέθηκα γιατί είναι πολύ καλό παιδί και το αξίζει. Πήγαμε για ποτάκια, χορέψαμε, κάναμε τα διάφορα μας και στο τέλος μου λέει:

-    «Ρε μαλάκα πάμε σε καμιά σάουνα;»

Εγώ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα και του το εξέφρασα.

-    «Έλα μωρέ μαλάκα, κόψε τα κομπλεξικά σου και άντε γαμήσου. Πάμε να γαμήσουμε κανέναν. Τ’ αρχίδια μου είναι γεμάτα και θέλουν άδειασμα».

Να μη λέω ψέματα είχα πιει και λιγάκι και μου καλό-έκατσε σαν ιδέα και δεν είχα πάει και ποτέ και τελικά είπα ναι. Όπως και πήγαμε. Πληρώσαμε, μας δώσανε τα απαραίτητα και ανεβήκαμε να αλλάξουμε. Ένιωθα λιγάκι κομπιασμένος αλλά από μέσα μου έλεγα κιόλας "στ’ αρχίδια μου" και τελικά αυτό έκανα, τα έγραψα όλα εκεί. Αλλάξαμε και μείναμε με μια πετσέτα τυλιγμένη στην μέση για να μας καλύπτει.

Πηγαινοέρχονταν πολλά άτομα και γενικά αρκετά καλά αγοράκια όπως είδα. Πολλά άτομα με καρφώνανε κανονικά και μου άρεσε πολύ. Σκέφτηκα ότι δεν πήγανε και χαμένα τόσα χρόνια στα γυμναστήρια και τον αθλητισμό. Γενικά όπως λένε είμαι και πολύ εμφανίσιμο παλικάρι και κατά βάθος το γνωρίζω και το ψιλό-εκμεταλλεύομαι.. Γιατί άλλωστε να το αρνηθώ;

Πήγαμε σε άλλον όροφο που γινότανε το όλο παιχνίδι και εκεί ήταν που τρελάθηκα! Τους έβλεπα όλους ιδρωμένους, βρεγμένους… γενικά ξαναμμένους. Ακούγονταν και βογκητά από τις καμπίνες και γενικά είχα κοπανήσει και τα ποτάκια μου και είχα κατακαυλώσει. Το φιλαράκι μου, μου λέει:

-    «Εδώ θα χωριστούμε γιατί δεν θα κάνουμε τίποτα αν μείνουμε μαζί».

Στην αρχή δεν μου άρεσε αλλά ήταν τα πρώτα πέντε λεπτά. Είπαμε: Σώτο "στ’ αρχίδια σου". Άρχισα κι εγώ να κόβω βόλτες και να βλέπω τι γίνεται. Άλλοι χαϊδεύονταν, άλλοι μιλούσαν, άλλοι μπαίνανε σε καμπίνες. Γενικά ήταν πολύ καλό το κλίμα.

Σε κάποια στιγμή με πλησιάζει ένα παιδί εντελώς στο στιλ μου και στα δικά μου κυβικά. Μπορώ να πω ότι ήταν πολύ έντονο το παιχνίδι με πολλά άτομα, αλλά είπαμε μη το ξεφτιλίσω κιόλας και αρκέστηκα στον άλλο παίδαρο. Μπαίνω σε μια καμπίνα με την πόρτα ανοιχτή, κάθομαι και με πλησιάζει. Κατάλαβα τι και πως… Μου λέει:

-    «Άγγελος!»

-    «Σώτος!», του λέω εγώ.

Κλείνει την πόρτα και με πλησιάζει… Άρχισε να μου γλείφει τη μία ρώγα και μετά γλείφοντας μου το στέρνο πήγε και στην άλλη. Εγώ ήδη είχα γίνει τούρμπο. Άρχισε να μου χουφτώνει τον πούτσο, μιας και η πετσέτα δεν υπήρχε πια. Έσκυψε και άρχισε να μου γλείφει μόνο το πουτσοκέφαλο και να το σαλιώνει. Εγώ τρελαινόμουν και ήθελα να το πάρει όλο, αλλά ήταν μάστορας ο τύπος μιλάμε.

Συνέχισε να με σαλιώνει και άρχισε να με παίρνει μέσα του όλο… χτυπούσα λαρύγγι και του το άνοιγα. Ο γαμιόλης τον έπαιρνε όλο! Μιλάμε και γαμώ τα τσιμπούκια. Έβγαινε, μου ρούφαγε και τις αρχιδάρες μου και ήταν γεμάτες από χύσια και καύλα. Σηκώθηκε έβγαλε την πετσέτα του και ξαπλώσαμε στο στρώμα.

Αρχίσαμε να γλωσσοφιλιόμαστε και γενικά κατάλαβα ότι ο τύπος δεν είναι απλά πουστράκος, αλλά μεγάλος ξεκωλιάρης κι εμένα κάτι τέτοια με τρελαίνουν. Στη συνέχεια αλλάξαμε στάση και κάναμε ένα 69… και γαμώ μιλάμε! Ο ένας ρούφαγε την ψώλα του άλλου και τις κωλοτρυπίδες μας. Είχαμε γίνε τούμπανο και οι δύο και γενικά είχαμε ιδρώσει απίστευτα.

Η φάση συνεχίστηκε μέχρι που μου σήκωσε τα πόδια και άρχισε να μου σαλιώνει την κωλότρυπα. Είχα καυλώσει με τον γαμιόλη και η κωλότρυπα μου ανοιγόκλεινε από καύλα. Αφού με σάλιωσε καλά - καλά έβαλε μια καπότα και με τη μία με κάρφωσε. Πόνεσα τόσο που δεν άντεξα και φώναξα. Το ίδιο έκανε κι αυτός και αντί να χαλαρώσει, άρχισε να με κωλογαμάει και να με ξεσκίζει ακόμα πιο άγρια…

Μου έγλειφε το λαιμό, με φιλούσε και ταυτόχρονα με κάρφωνε. Με γύρισε στα τέσσερα, ανέβηκε από πάνω μου και με καβάλησε. Έμπαινε μέσα μου με τόση δύναμη που βογκούσα από πόνο από καύλα. Δεν ξέρω πόσο κράτησε, απλά δεν ήθελα να σταματήσει αυτό… Με γαμούσε… που και που μου τον έδινε τσιμπούκι… και μετά πάλι στην ξεσκισμένη κωλοτρυπίδα μου που δεν έλεγε να ξεκαυλώσει.

Και φυσικά ήρθε και η σειρά μου… Τον έβαλα στα τέσσερα με τη μία, χωρίς προειδοποίηση και του τον κάρφωσα. Η πούστρα με πήρε μέσα του εντελώς χαλαρά και χωρίς δυσκολία! Άρχισα να τον γαμάω και τελικά να τον ξεσκίζω μια και τα προσόντα μου είναι προς το τεράστιο (χα χα χα χα χα χα χα). Δεν καταλάβαινε τίποτα. Τον κάρφωνα και μου έλεγε:

-    «Γάμα με ρε γαμιόλη. Γάμα τον πούστη σου!»

Περιττό να σας πω ότι μας είχε ακούσει όλος ο όροφος! Και εκεί που τον έπαιρνα στα τέσσερα, νιώθω με τη μία να με ξεσκίζει κάτι. Ήταν τρελή καύλα και ο πούτσος μου έγινε ακόμα πιο σκληρός. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί… Βλέπω ακόμα δύο τυπάδες να έρχονται… Ο ένας μου έδωσε αμέσως τον πούτσο του στο στόμα και ο άλλος γονάτισε και τον έδωσε στον Άγγελο. Αυτός που με ξεκώλιαζε ήταν ο κολλητός μου.

Ο Άγγελος δεν είχε κλειδώσει οπότε και μπήκαν μέσα. Φυσικά κάναμε ένα θεϊκό τρενάκι σε διάφορες παραλλαγές… άλλος πρώτο βαγόνι, άλλος τελευταίο… γενικά πολύ τρένο και πολύ γαμήσι. Αυτό δεν ξέρω πόση ώρα κράτησε αλλά σίγουρα πολύ. Τα τσιμπούκια έδιναν και έπαιρναν… Ο ιδρώτας να τρέχει… οι κωλοτρυπίδες να είναι ξεσκισμένες κι εμείς να μην σταματάμε…

Ώσπου ήρθε η μεγάλη ώρα… Τι να λέμε παίδες… πλημμύρα από ψωλόχυμα είχαμε γίνει! Γάμησε τα. Ήταν τέλεια! Το θυμάμαι και καυλώνω ακόμα. Συνεχίσαμε να μιλάμε, να γελάμε με το όλο σκηνικό και γενικά κάπως πολύ παρεΐστικο, λες και είμαστε χρόνια φίλοι. Βγήκαμε και πήγαμε για ντουζάκι ομαδικό. Εννοείται πως όλοι πάθανε πλάκα από το όλο σκηνικό.

Ντυθήκαμε και φύγαμε και εννοείται πως ανταλλάξαμε τηλέφωνα κι εδώ και ένα μήνα τα λέμε συχνά, συνήθως όλοι μαζί. Θα σας γράψω κι άλλα σκηνικά που κάναμε με τους καινούργιους φίλους μου. Χα χα χα! Και όπως λέει και ο κολλητός μου: «Είμαι ο Σώτος και μόλις τελείωσααααααααα!»

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")