Ο καλός ο φίλος στην ανάγκη φαίνεται

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Mμμμ… τι μου συνέβη χθες; Ήρθε ο Νίκος από το σπίτι μου, ανέχτηκε τα παράπονά μου και τις κλαψούρες για τα προσωπικά μου.

Ξύπνησα πολύ πρωί, αποφασισμένος να έρθω στην ώρα μου στο γραφείο. Τα χέρια μου και ο κώλος μου πονούσαν φοβερά. Στα κάγκελα του κρεβατιού μου ένα ζευγάρι χειροπέδες. Στο μαξιλάρι το ξεχασμένο εσώρουχο του Νίκου.

Έκλεισα τα μάτια μου και προσπάθησα να θυμηθώ τι είχε συμβεί χθες το βράδυ. Τα χέρια του Νίκου ήταν τόσο τραχιά. Είχε γυρίσει από το εξοχικό του, πέρασε όλη την ημέρα κάνοντας εξωτερικές εργασίες και μετά του τηλεφώνησα για να μου κρατήσει παρέα… Του έλεγα για τα δικά μου κι αυτός με άκουγε με κατανόηση μέχρι που κατέληξα στην αγκαλιά του…

Είχα ανάγκη την αγκαλιά ενός φίλου. Θυμάμαι που μου έχωσα το κεφάλι μου στα πόδια του κι αυτός μου τράβηξε βίαια την μπλούζα, την πέταξε στο πάτωμα και με φίλησε. Τον κοίταξα… είχα πολύ καιρό να το κάνω με τον Νίκο. Του έχωσα την γλώσσα στο στόμα και φιλιόμασταν άγρια. Η γλώσσα του σκληρή και καυτή.

Με έριξε στο κρεβάτι, έδεσε το χέρι μου με τις χειροπέδες μου έχω διακοσμητικές στο κρεβάτι, δώρο από την αδερφή μου. Έπεσε πάνω μου κι αισθάνθηκα το φούσκωμα του πούτσου του. Μου τράβηξε το παντελόνι κι ο πούτσος μου πετάχτηκε, δεν φορούσα εσώρουχο. Δεν το περίμενε να είμαι τόσο έτοιμος!

Έβγαλε το παντελόνι του και το σλιπ του υγρό, από ιδρώτα, από σπέρμα, δεν το κατάλαβα. Κάθισε πάνω μου κι ο πούτσος του ακουμπούσε στο στομάχι μου.

-    «Θα σε βοηθήσω να ξεπεράσεις τα προβλήματα σου…», είπε και έβγαλε το σλιπ του.

Ο πούτσος του κόκκινος, μελανός κι ένα μικρό διαμαντάκι περασμένο στο πετσάκι. Ναι, ο Νίκος είχε τρυπήσει τον πούτσο του και δεν το θυμόμουνα. Δεν βιαζόταν… πήρε το χέρι μου, το έβαλε πάνω στο στήθος του και μετά στο στόμα του. Έγλειφε τα δάχτυλά μου ένα - ένα.

Μου άνοιξε τα πόδια και προσπάθησε να χώσει τον πούτσο του μέσα μου. Δεν τα κατάφερε. Σηκώθηκε κι ο πούτσος του παλλόταν από την καύλα. Τον έβαλε αμέσως στο στόμα μου. Με το ένα χέρι δεν μπορούσα να κάνω και πολλά πράγματα. Με τα άλλο τραβούσα ήδη μαλακία στον εαυτό μου.

Του ροφούσα τον πούτσο, στην αρχή αργά, μετά πιο γρήγορα ενώ με πίεζε κι αυτός. Ήταν σαν να με γαμούσε από το στόμα. Του έκανα παιχνίδια με την γλώσσα. Το πρόσωπό του είχε κοκκινίσει. Σήκωσα το πόδια μου για να τον βοηθήσω να δει την τρύπα μου.

Σκέφτηκα ότι θα πέθαινα εάν δεν με γαμούσε σύντομα. Σάλιωσε τον πούτσο του, μπήκε γρήγορα μέσα μου και ξεκίνησε να με γαμάει. Η ανάσα του στο πρόσωπό μου και τα μάτια του κλειστά.

-    «Άνοιξε τα μάτια σου!», του είπα.

Τα μάτια του ήταν γεμάτα φωτιά. Η γλώσσα του στο στόμα μου δεν με άφηνε να αναπνεύσω. Έμπαινε και έβγαινε μέσα μου… Είχα καιρό να γαμηθώ από τόσο μεγάλο πούτσο και πονούσα αφάνταστα αλλά ταυτόχρονα μου άρεσε. Η ευχαρίστηση ήταν έντονη και για τους δύο.

Ο ρυθμός του ήταν πολύ αργός. Ήθελα να κάνει πιο γρήγορες κινήσεις. Βυθίστηκε μέσα μου πιο βαθιά και του έκανα μια φοβερή γρατσουνιά στην πλάτη. Η ανάσα του με είχε πνίξει, θαρρώ πως από δω και πέρα θα έχω έντονη την μυρωδιά της μέντας. Έχυσε και έπεσε ανάσκελα… το σπέρμα από τον πούτσο μου χύθηκε στο στήθος του…

-    «Λοιπόν…; Να συνεχίσω να σου λέω για τα προβλήματα μου;»

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")