Πάρτι στα Βόρεια Προάστια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Στο πρώτο έτος της σχολής είχα γνωρίσει τον Άκη. Ο Άκης ήταν εικοσιένα ετών, όμορφος και ψηλόλιγνος. Ήταν και αυτός παθητικός και κάναμε πολύ παρέα γιατί καταλαβαίναμε ο ένας τα προβλήματα του άλλου. Αυτός ήταν πολύ πιο έμπειρος από μένα και είχε κάνει πολλές γνωριμίες από σάουνες και μπαρ.

Ένα πρωινό λοιπόν, εκεί που τα λέγαμε, μου λέει ότι θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι στην Κηφισιά από έναν γκόμενο του και άμα ήθελα να πήγαινα κι εγώ. Μου εξήγησε βέβαια ότι μπορεί να μου βγει σε καλό. και να γνωρίσω κάποιον ενδιαφέρον τύπο. Αφού δεν είχα τι να κάνω και εγώ το βραδάκι του είπα ότι θα τον ακολουθήσω και αποδέχτηκα την πρόσκληση.

Πήγα το μεσημέρι στο σπίτι και αφού έπεσα για κανένα δίωρο στην αγκαλιά του Μορφέα είπα να προετοιμαστώ μήπως και η βραδιά πάει καλύτερα από το αναμενόμενο. Έκανα το μπάνιο μου, ξυρίστηκα παντού, έκανα ένα κλύσμα και φόρεσα ένα στρινγκ μαύρο δερμάτινο, δώρο του Άκη.

Κατά τις εννέα το βράδυ πέρασε ο Άκης με το αυτοκίνητο του και με πήρε. Κατά την διάρκεια με ρώτησε αν έχω προετοιμαστεί κατάλληλα. Του εξήγησα την προετοιμασία μου και μου είπε ότι κι αυτός είχε προετοιμαστεί ανάλογα.

Μετά από κανένα μισάωρο φτάσαμε σε ένα σπίτι με μεγάλες μάντρες που δεν έβλεπες τίποτα μέσα. Σταματήσαμε στην είσοδο και άνοιξε μια μεταλλική πόρτα. Ένας γεράκος ήταν εκεί και μας ζήτησε την πρόσκληση. Έβγαλε ο Άκης μια ροζ πρόσκληση και του την έδωσε. Αφού την είδε έκανε πιο πέρα και μας ευχήθηκε καλή διασκέδαση.

Μπαίνοντας έμεινα με το στόμα ανοιχτό από τον κήπο με τα μεγάλα δέντρα και το ατέλειωτο γκαζόν. Ο Άκης δεν εντυπωσιάστηκε γιατί είχε έρθει αρκετές φορές, έτσι προχώρησε γρήγορα για το υπαίθριο πάρκινγκ. Παρκάραμε και ανεβήκαμε μια μαρμάρινη σκάλα που οδηγούσε σε μια διπλή πόρτα. Χτυπήσαμε την πόρτα και σε λίγο άνοιξε ξεπροβάλλοντας ένας γκριζομάλλης άντρας περίπου 55 χρονών, ο Μάνος.

Άκης: «Δεν σου χάλασα χατίρι, δεν έχεις παράπονο…»

Μάνος: «Παράπονο από εσένα; Ποτέ. Δεν θα με συστήσεις στον φίλο σου;»

Άκης: «Μάνο από εδώ ο Διονύσης που τόσα σου έχω πει…»

Μάνος: «Διονύση χαίρομαι πολύ που σε γνωρίζω, έστω και καθυστερημένα, αφού καιρό έχω πει αυτού του χαζού να μας γνωρίσει!»

Εγώ: «Κάλιο αργά παρά ποτέ δεν λένε; Χάρηκα κι εγώ πολύ Μάνο!»

Μάνος: «Παιδιά περάστε γιατί δεν μπορώ απόψε όπως καταλαβαίνετε να είμαι όλος δικός σας…»

Αφού μπήκαμε πρόσεξα ότι ο χώρος είχε αρκετό κόσμο. Σε ένα μεγάλο σαλόνι ήταν καμιά εικοσαριά άτομα, οι περισσότεροι άντρες αλλά και μερικές γυναίκες, καλοντυμένοι και εναρμονισμένοι με τον χώρο που ξεχείλιζε από πολυτέλεια. Οι μόνοι που ήσαν πιο casual ντυμένοι ήμασταν εγώ και ο Άκης.

Ο Άκης αμέσως πήγε και χαιρέτισε δύο κυρίους γύρω στα 45 που ήταν σε μια γωνία και συζητούσαν. Μετά από λίγο με σύστησε με τον Κώστα και τον Νίκο, οι οποίοι ήταν δικηγόροι, φίλοι του Μάνου. Έκατσα εκεί για λίγο και μετά έκανα μια επίσκεψη στο μπουφέ. Μόλις είχα φάει το πρώτο καναπεδάκι έρχεται ο Άκης και μου λέει:

-    «Μεγάλε την κάνω, μου έκατσε λαχείο. Θα πάμε στο σπίτι του Ηλία (ένας τριαντάρης που δεν μου τον είχε συστήσει). Όταν τελειώσω θα περάσω να σε πάρω».

Αφού γκρίνιαξα που θα με άφηνε μόνο έφυγε. Έκανα μια βόλτα και επέστρεψα στους μόνους που ήξερα. Άκουσα τον Νίκο λοιπόν να λέει στον Κώστα:

-    «Μακάρι να βρίσκαμε…»

Εγώ: «Τι έγινε παιδιά; Τι λέτε;»

Κώστας: «Να, εδώ… λέγαμε τι καλά που θα ήταν να γαμάγαμε παρέα καμιά από τις κυρίες ή κανέναν πούστη…»

Παρότι δεν το είχα ξανακάνει, αλλά επειδή μου άρεσαν, χωρίς να το σκεφθώ καλά - καλά είπα:

Εγώ: «Μπορώ άμα θέλετε να σας εξυπηρετήσω…»

Νίκος: «Μπορείς στα αλήθεια;»

Εγώ: «Ναι, άμα θέλετε…»

Κώστας: «Είσαι καλά; Δεν θα θέλουμε να γαμήσουμε κώλο εικοσάρη πούστη;»

Ξεκινήσαμε λοιπόν να πάμε σε ένα δωμάτιο του σπιτιού λίγο πιο μέσα. Ανοίξαμε μια πόρτα και μπήκαμε. Ήταν το πλυσταριό. Αρχίσαμε να γδυνόμαστε. Όταν είδα τις ψωλές τους καύλωσα. 18άρες και καυλωμένες ήδη.

Νίκος: «Μπορείς να σκύψεις να μου τον σαλιώσεις άμα θες ή θα στον καρφώσω έτσι; Γιατί λιπαντικό δεν βάζω».

Έσκυψα και το πήρα όλο στο στόμα μου. Ο Κώστας πείραζε την τρύπα μου.

Κώστας: «Ρε συ αυτός είναι γαμιόλης μεγάλος! Ο κώλος είναι ανοιχτός!»

Δεν περίμενε άλλο και μπήκε με τη μία. Αν δεν είχα τον πούτσο του Νίκου στο στόμα μου θα με είχαν ακούσει όλοι στο σαλόνι. Ο Κώστας γάμαγε με λύσσα τον κώλο μου και ο Νίκος βίαζε το στόμα μου. Δεν πέρασε πολλή ώρα και νιώθω τον Κώστα να επιταχύνει και σε λίγο να φωνάζει:

-    «Χύνωωωωωω!»

Ένας καταρράκτης ένιωσα ότι έπεσε στο κωλάντερο μου. Βγήκε από μέσα και είπε του Κώστα να πάει πίσω. Όσο με κάρφωνε ο Νίκος εγώ καθάριζα τον πούτσο του Κώστα. Εκείνη την στιγμή ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ένας νεαρός με ένα ροζ πουκάμισο.

-    «Ωχ! Συγγνώμη την τουαλέτα έψαχνα..»

Αφού είδε τι γινόταν ρωτάει:

-    «Θα μπορούσα να γαμήσω κι εγώ;»

Κώστας: «Λες η πουστάρα να πει όχι;», και γέλασε ειρωνικά.

Ο νεαρός μπήκε και γδύθηκε κι αυτός. Ο Κώστας αφού του τον έκανα γυαλί ντύθηκε και έφυγε αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή. Σε λίγο ακούω από μέσα την φωνή του να ανακοινώνει στο πάρτι:

-    «Όποιος θέλει να γαμήσει νεαρό ανδρικό κώλο ας πάει στο πλυσταριό!»

Δεν πέρασαν δύο λεπτά και δύο γυναίκες και δύο άντρες είχαν έρθει στο πλυσταριό. Εκείνη την ώρα ο Νίκος βγήκε και έχυσε στα μούτρα μου. Δεν πρόλαβα να σηκωθώ και ο νεαρός είχε μπει ήδη μέσα.

Νεαρός: «Η ξεκωλιάρα έχει και σπέρμα στον κώλο της!»

Οι δύο γυναίκες ήρθαν πιο κοντά και μου έκοψαν σκαμπίλια στα κωλομέρια μου. Η μία γυρνάει και λέει στην άλλη:

-    «Ούτε το μουνί μου δεν είναι τόσο ανοιχτό!»

Και γέλασαν όλες. Αφού έφυγαν ένας που είχε μπει κατέβασε το παντελόνι και μου τον έβαλε στο στόμα. Ο νεαρός πίσω δεν άντεξε και έχυσε μέσα μου. Ο κύριος, που πλέον είχε μείνει μόνος του, με ρώτησε αν γίνεται να χύσει στο στόμα μου. Κάνοντας του νόημα του είπα «εντάξει».

Μετά από λίγο έχυσε μέσα στο στόμα μου. Βγαίνοντας από το στόμα μου βγάζω την γλώσσα για να δει το σπέρμα του και τα καταπίνω. Με κοιτάει έκπληκτος και μου λέει:

-    «Σε ευχαριστώ πολύ!»

Εξαντλημένος έπεσα κάτω σχεδόν λιπόθυμος. Ξύπνησα μετά από μερικές ώρες… ήταν ο Μάνος.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")