Εμπειρίες κολύμβησης

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας. Ονομάζομαι Μιχάλης και είμαι από την Κύπρο. Πρώτα θα ήθελα να σας περιγράψω τον εαυτό μου. Είμαι 23 χρονών, 1.71 ύψος, 64 κιλά αρκετά, γυμνασμένος κοντά μαλλιά και πράσινα (φακοί οράσεως) μάτια.

Λίγο πριν μπει το καλοκαίρι αποφάσισα με τον κολλητό μου όπου νόμιζα ότι ήταν straight να εγγραφούμε σε ένα κολυμβητήριο ενός φίλου για να γυμνάσουμε τα κορμιά μας στην πισίνα.

Έτσι και έγινε. Κυλούσε ο καιρός κανονικά χωρίς απρόοπτα, μέχρι μια μέρα όπου είχα κανονισμένη μια βραδινή έξοδο και αποφάσισα να κάνω εκεί ένα μπανάκι και να ετοιμαστώ.

Πηγαίνω προς τα ντους και μπαίνοντας μέσα για πρώτη φορά, τι να δω; Τέσσερις θεόγυμνους άνδρες να λούζονται όπου και οι τέσσερις είχαν μισο-καυλώσει.

Δεν έδωσα σημασία αλλά το μάτι δεν μπορούσε να αλλάξει πεδίο. Έκανα γρήγορα ένα ντους και πήγα προς τα αποδυτήρια για να ντυθώ και να φύγω.

Όταν μπήκα στα αποδυτήρια, ήμουν μόνος και αποφάσισα να πάω σε ένα σημείο όπου αν μπει κάποιος μέσα να μην με δει για να μαλακιστώ έτσι ώστε να ηρεμίσει λίγο το εργαλείο μου μετά από όλα αυτά που είδε μαζεμένα στα ντους.

Άρχισα σιγά - σιγά να μαλακίζομαι και χωρίς να το πάρω είδηση είχα απέναντι μου τους δύο από αυτούς τους παίδαρους των ντους. Ο ένας ο Λουκάς, 28 ετών με ένα καυλί γύρω στους 18 πόνους και ο Αλέξανδρος στα 24 με ένα αρκετά χοντρό καυλί 21 πόντων.

Μόλις τους είδα άρχισα να χύνω και ευτυχώς δεν κόμπλαρα καθόλου. Ο Αλέξανδρος με ρωτά που οφείλονται οι καύλες που είχα και αν μπορούσε να βοηθήσει, και χάιδευε τον πούτσο του πάνω από την πετσέτα.

Χωρίς να απαντήσω γονατίζω και του αφαιρώ την πετσέτα από την μέση. Έρχεται κοντά μου και αρχίζει να μου γαμάει το στόμα με τον τέλειο πούτσο του. Ο Λουκάς φεύγει άπρακτος αλλά λέω: «Δεν πειράζει… έχουμε το μωρό».

Μετά από κανένα δεκάλεπτο ο Λουκάς έρχεται πίσω αλλά αυτή την φορά όχι μόνος. Έρχεται με τον Στέλιο τον κολλητό μου και με βρήκαν στα τέσσερα να γαμιέμαι. Ήθελα να ανοίξει η γη να μπω μέσα. Αλλά δεν ήταν ανάγκη.

Έρχεται κοντά μου, με παίρνει από τα μαλλιά και μου λέει:

-    «Ρε μαλάκα, τόσα χρόνια φίλοι με περιόδους αγαμίας και δεν μιλάς ότι γουστάρεις; Τώρα και θα δεις…!»

Τελικά είχε δίκιο. Το γαμήσι που έφαγα εκείνο το απόγευμα και από τους τρεις ήταν το κάτι άλλο. Σχεδόν σε όλες τις στάσεις που γνωρίζαμε και με όλους τους συνδυασμούς.

Το τι χύσια ήπια, δεν περιγράφεται. Τα πιο γλυκά και τα πιο πολλά ήταν του Στέλιου. Πρέπει να με έχυσε τρεις φορές.

Ήταν τέλειος. Έχει τώρα τέσσερις - πέντε μήνες όπου δεν περνά εβδομάδα και να μην περάσουμε τα ωραία μας με τον Στέλιο αλλά και κάποιες φορές και με τον Αλέξανδρο.

Ο Λουκάς εμφανίζεται πολύ σπάνια στο κολυμβητήριο αλλά όταν συναντηθούμε μια πίπα σπέσιαλ του την χαρίζω….

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")