Ένα τεράστιο τρυπάνι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Παραδέχομαι ότι τις περισσότερες από τις ώρες που βρίσκομαι μακριά από το μωρό μου αφαιρούμαι. Η σκέψη μου ταξιδεύει. Πλάθει έναν διαφορετικό κόσμο, έναν κόσμο που περιλαμβάνει μόνο το μωρό μου κι εμένα, έναν κόσμο που υπάρχει μόνο στο κεφάλι μου, ένα κόσμο στον οποίο κανέναν δεν έχει πρόσβαση.

Ορισμένες φορές ούτε και το ίδιο το μωρό μου δεν μπορεί να εισχωρήσει. Απίστευτο; Όχι, δεν είναι απίστευτο. Για να καταφέρει να εισχωρήσει πρέπει.. πρέπει (σκέφτομαι). Πρέπει να με φιλήσει. Στα φιλιά είναι καταπληκτικός, ξέρω πως θα τα καταφέρει.

Ξεκινάει να με φιλά… απαλά, ευγενικά. Το χέρι μου βρίσκεται στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Μου αρέσει η αίσθηση της γλώσσας του στο στόμα μου, αρχίζω και αναστενάζω δεδομένου ότι ο πούτσος μου διογκώνεται σιγά - σιγά από το άγγιγμα του μωρού μου.

Σταματάμε να φιλιόμαστε για να πάρουμε λίγο αέρα, να πάρουμε μια ανάσα και συνεχίζουμε. Φιλώ ξεχωριστά το πάνω και το κάτω χείλος του. Αρχίζει να κλαψουρίζει σαν μικρό μωρό καθώς γλείφω το πηγούνι του, τον λαιμό του. Ακούω τον αναστεναγμό του, δεν μπορώ να κάνω τίποτα, δεν μπορώ να τον βοηθήσω.

Αισθάνομαι τόσο υπέροχα που το μωρό μου έχει καταφέρει και σήμερα να εισχωρήσει στον κόσμο μου. Μου έλειψε. Μου έλειψε πολύ. Αισθάνομαι τον πούτσο του να με πιέζει κρυμμένος πίσω από το τζιν. Άραγε ξέρει πόσο υγρός είναι ο δικός μου πούτσος; Γλείφω αργά και τρυφερά το αφτί του, αναστενάζω.. μουρμουρίζω.. λέω ερωτόλογα.

Μου δαγκώνει τον λαιμό. Αισθάνομαι τόσο όμορφα. Με γλείφει… γλείφει κάθε εκατοστό του κορμιού μου που δεν καλύπτεται από ρούχα. Δίνει ιδιαίτερη προσοχή στον λαιμό μου, ξέρω πως αύριο θα πάω ξανά στη δουλειά με σημάδια στον λαιμό, μα μου αρέσει.

Μου αρέσει να κουβαλώ πάνω μου τα σημάδια που μου κάνει ο εραστής μου. Είναι τα σημάδια του πάθους, είναι η υπογραφή του μωρού μου. Είμαι περήφανος να κυκλοφορώ μ’ αυτά. Φιλιόμαστε. φιλιόμαστε.

Δεν θέλω ευγενικά φιλιά. Θέλω σήμερα το μωρό μου να είναι ένας σκληρός εραστής. θέλω δυνατά, έντονα φιλιά. Φιλιά και συνεχή βογκητά. Θέλω να χέρια μας να περιπλανηθούν πάνω στο κορμιά μας. Θέλω πολλούς και μακρόχρονους οργασμούς. Δεν θέλω να κάνουμε έρωτα σαν δυο μικρά παιδιά. Θέλω να είμαστε δύο άντρες… δύο εραστές που γαμιούνται σκληρά.

Γδυνόμαστε. Γδύνομαι, τον γδύνω. Γδύνεται, με γδύνει. Φιλιόμαστε, προσγειωνόμαστε στο κρεβάτι. Είμαι ιδρωμένος σαν να είναι καλοκαίρι. Κοιτώ τον πούτσο μου. Φαίνεται τόσο μεγάλος, τόσο μακρύς, τόσο όμορφος. Μου έρχεται να τον χώσω κατευθείαν στο στόμα του μωρού μου. Δεν μπορώ να κρατηθώ.

Φιλιόμαστε. Ρουφάει το μήλο του Αδάμ στον λαιμό μου, γλείφει το τρίχωμα του στήθος μου, δαγκώνει τις ρώγες μου. Αισθάνομαι ότι χάνω την αναπνοή μου. Ο πούτσος του πιέζει έντονα τον μηρό μου. Θέλω να τον πάρω στο στόμα μου αμέσως. Θέλω…

Αλλά μου αρέσει περισσότερο ο άγριος τρόπος που με φιλά, τα αξύριστα μάγουλα που σημαδεύουν το κορμί μου. Είναι άριστος εραστής το μωρό μου. Γλιστρώ το χέρι μου προς τα γεννητικά μου όργανα, αγγίζω τον πούτσο μου, τα αρχίδια μου, τα προσπερνώ.

Γλιστρώ το δάχτυλό μου στην υγρή και ζεστή κωλοτρυπίδα μου. Μμμμμ… τόσο σφικτή. Τόσο σφικτή μετά από αναρίθμητα γαμήσια. Τραβώ έξω από την κωλοτρυπίδα μου το δάχτυλο, το βάζω στο στόμα του μωρού μου. Μου το γλείφει. Τον φιλώ, του ψιθυρίζω στο αυτί:

-    «Θέλω να ρουφήξω τον πούτσο σου. Σε παρακαλώ. Μπορώ να τον ρουφήξω τώρα;»

Κυλιόμαστε πάνω στο κρεβάτι. Γελάμε. Αρπάζει ένα μαξιλάρι με χτυπάει, βάζω όλη μου την δύναμη και τον ακινητοποιώ. Τον φιλώ. Ο πούτσος του μου τρυπάει το στομάχι. Είναι τόσο σκληρός. Δεν μπορώ να περιμένω άλλο. Θέλω απεγνωσμένα να με γαμήσει, πριν με γαμήσει θέλω να του πάρω μια περιποιημένη πίπα..

Δυο μικρές φωνούλες μαλώνουν μέσα μου. Η μία θέλει πίπα, η άλλη θέλει γαμήσι. Πίπα, γαμήσι, πίπα, γαμήσι… α μπε μπα μπλομ. Σηκώνομαι. Κάθομαι αναπαυτικά πάνω στον προκλητικά σηκωμένο πούτσο του μωρού μου. Ο πούτσος του εισχωρεί σιγά - σιγά μέσα στην κωλοτρυπίδα μου. Την ξεσκίζει. Την ξεσκίζει άγρια.

Θέλω να με γαμήσει σκληρά, ανελέητα. Ο πούτσος μου και τα αρχίδια μου ανεβοκατεβαίνουν πάνω - κάτω, πάνω - κάτω στο στομάχι του μωρού μου. Σωριάζομαι πάνω του, τρίβω με τα χέρια μου τις ρώγες του. Σφίγγω με δύναμη τα αρχίδια του. Μμμμμμ… μμμμμμ…

Ο πούτσος του γίνεται πιο σκληρός, ολοένα και πιο σκληρός. Είναι τόσο καλός γαμιάς το μωρό μου.. Με κάνει να μουγκρίζω σαν πληγωμένο θηρίο. Δεν μπορεί να αντέξει τόσο άγριο γαμήσι η κωλοτρυπίδα μου. Ανασηκώνομαι. Πέφτω με ανοικτό στόμα πάνω στον πούτσο του μωρού μου. Αναστενάζει.

Γλιστρώ την γλώσσα μου κατά μήκος του πούτσου.. Μμμμμμμ… Γλείφω το κεφάλι του. Γλείφω την σχισμή της ουρήθρας του. Μμμμμμμμ… τόσο υγρός, τόσο νόστιμος. Τον κρατώ σταθερά με τα δυο μου χέρια, για να μη μου φύγει. Να μη μου φύγει ο πολύτιμος πούτσος του μωρού μου.

Τον χώνω αργά - αργά. ολόκληρο μέσα στο στόμα μου. Θέλω να μου βγάλει μια φωτογραφία με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου, έτσι όπως είμαι μπουκωμένος με τον πούτσο του. Τον βγάζω από το στόμα μου, τον θαυμάζω, απολαμβάνω τη θέα του ροδοκόκκινου πρησμένου πούτσου του μωρού μου.

Ξεκινώ να του τραβάω μαλακία. Γλιστρώ το χέρι μου πάνω, κάτω, πάνω, κάτω… Τραβάω μαλακία και ταυτόχρονα τον κοιτώ στο πρόσωπο. Μου αρέσουν οι μορφασμοί ηδονής που κάνει το μωρό μου όταν του τραβάω μαλακία τον πούτσο. Μου αρέσει το βλέμμα του.

Χαμογελώ. Είμαι ικανοποιημένος από τις επιδόσεις μου. Είμαι ικανοποιημένος που προσφέρω μια τέλεια μαλακία στο μωρό μου. Χαμογελώ και χώνω ξανά τον πούτσο του στο στόμα μου. Η γλώσσα μου στροβιλίζεται γύρω από τον πούτσο του, τον ρουφώ με δύναμη. Τον ρουφώ σαν ηλεκτρική σκούπα.

Χώνω τον πούτσο του στο στόμα μου και ταυτόχρονα του τραβώ μαλακία. Θέλω να χύσει μέσα στο στόμα μου. Θέλω να πλημμυρίσει ο λαιμός μου από τα χύσια του μωρού μου. Τραβάω μαλακία αργά - αργά, γρήγορα… Επιταχύνω τον ρυθμό μου, επιβραδύνω… μμμμμμ…

Ο πούτσος μου κυλιέται υγρός πάνω στα πόδια του μωρού μου. Θα ήθελα πολύ να μου τον γλείψει. Να γλείψει τον υγρό μου πούτσο κι εγώ να σκουπίσω με την γλώσσα μου το σπέρμα που έχω χύσει στα πόδια του. Όσο σκέφτομαι αυτά, το μωρό μου χύνει μέσα στο στόμα μου. Ναι, ναι, ναι! Ρουφώ, γλείφω, ρουφώ. Μμμμμμμμ…

Χύνει ασταμάτητα το μωρό μου, ο άξιος εραστής μου. Έχω γεμίσει χύσια παντού. Σηκώνεται. Τρίβει τα γεννητικά του όργανα στο πρόσωπό μου. Χώνει τον πούτσο του μέσα στο μάτι μου. Θαμπώνω. Τυφλώνομαι. Τον αρπάζω. Είναι τόσο καυτός. Βουτηγμένος στα χύσια. Τον τοποθετώ στο στόμα μου.

Με γαμάει. Ναι! Με γαμάει. Με γαμάει! Με γαμάει από το στόμα.

-    «Τώρα! Ναι! Γάμησε με! Τώραααα!!!»

Στηρίζεται στα γόνατά του. Τα πόδια μου ανοικτά στον αέρα. Πιέζει τον πούτσο του μέσα στο στόμα μου. Αισθάνομαι ότι με τρυπάει ένα τεράστιο τρυπάνι.

-    «Γάμησε με! Ναι Γάμησε με σκληρά. Σκληρότερα... σκληρότερα.. σκληρότερα… ναι! Γάμησέ με. Ναι!!!»

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι άξιος ενός τέτοιου υπέροχου γαμησιού.

-    «Γάμησε με! Χύσε ξανά. Ξανά… μέσα μου!»

Δάκρυα εμφανίζονται στα μάτια μου. Δάκρυα χαράς. Τρίβω στη χούφτα μου τον πούτσο μου. Χύνω. Χύνει… στο στόμα μου, στο στομάχι μου, στο στήθος μου. Μμμμμμ… μμμμμμμ… Θέλω κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο για να του δώσω το κλειδί του φανταστικού μου κόσμου.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")