Ο μεθυσμένος ψωλαράς φοιτητής (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ο Γιάννης και συνεχίζω την ιστορία με τον μεθυσμένο ψωλαρά φοιτητή. Και τα δύο αγόρια χάιδεψαν τους πούτσους τους, ενώ εμένα με έπιασε αμηχανία. Ο Γιάννης έσπασε την σιωπή. «Από ‘δω ο Γιάννης που σου ‘λεγα…», του είπε. «Από ‘δω ο Κώστας!», μου είπε (εννοώντας τον ηθοποιό, ονόματα δεν λέμε και το Κώστας είναι ένα επιλεγέν όνομα).

Πήγαμε και κάτσαμε στο σαλόνι λίγο και μίλαγαν τα δύο αγόρια, ενώ εγώ είχα νευριάσει με τον εαυτό μου. Κάθε φορά που μου μίλαγε ο Γιάννης, ενώ θυμόμουν όλα όσα είχαν γίνει και ήθελα να του χώσω δυο μπουνιές και να ξεκόψουμε, τα ξέχναγα αυτομάτως.

Ο Γιάννης κι εγώ φοράγαμε τα μποξεράκια μας, ενώ ο Κώστας ήταν ντυμένος.

-    «Πάω να βάλω ένα ποτάκι…», είπε ο Γιάννης και σηκώθηκε.

-    «Μου ‘χει πει τα καλύτερα ο Γιάννης για σένα μικρέ!», μου έκανε ο Κώστας.

-    «Για σένα όμως δεν μου ‘χει πει τίποτα…», είπα εγώ.

Ήρθε ο Γιάννης με τα τρία ποτά, πίναμε και σιγά - σιγά άρχισα να ξανοίγομαι να και συζητάω μαζί τους, ώσπου έφτασε η ώρα. Τα δύο αγόρια κοίταξαν ο ένας τον άλλον και ο Κώστας άρχισε αργά και αισθησιακά να ξεντύνεται, ενώ ο Γιάννης ήρθε και μου κατέβασε το μποξεράκι και μετά πέταξε και το δικό του.

Ο Κώστας είχε γυμνασμένο σώμα και το κοίταζα… φόραγε πολύ μεγάλο νούμερο παπούτσι, αλλά το θέαμα στα σκέλια του δεν ανταποκρινόταν στην γνωστή φήμη. Σαν να ήξερε πήρε ο Κώστας το κεφάλι μου και το έσπρωξε στον πούτσο του, άρχισα να τον γλείφω και σε λίγο μεγάλωσε…

Ήταν ένας περίεργος πούτσος 15 cm με χοντρό κεφάλι, δυσανάλογα μεγάλο σε σχέση με τον υπόλοιπο κορμό, ο οποίος είναι λεπτός. Έτσι δεν δυσκολεύτηκα να τον γλείφω και να του παίρνω πίπα, ενώ το έκανα μάλλον καλά, γιατί ακουγόταν βογκητά και έλεγε που και που στον Γιάννη που με ψώνισε και πόσο καλά ξέρω να τσιμπουκώνω.

Τότε ένιωσα και κάτι κρύο στο κωλαράκι μου, μάλλον η κρέμα ήταν και σε λίγο τα δάχτυλα του Γιάννη να μπαινοβγαίνουν για να με ετοιμάσουν.

Συνέχισα να πιπώνω τον Κώστα, ώσπου μεγάλωσε και φούσκωσε απειλητικά ο πούτσος του και έκανε νόημα και άλλαξαν θέσεις με τον Γιάννη. Τώρα άρχισα να πιπώνω τον Γιάννη και ο Κώστας πήγε από πίσω και άρχισε να παίζει με την τρυπούλα μου και να την προετοιμάζει.

Είχα πιαστεί λίγο σ’ αυτή τη δύσκολη θέση στημένος και είχε μπουκωθεί για τα καλά το στόμα μου με τα 18 cm του Γιάννη, όταν μου είπαν: «Ήρθε η ώρα…» και άνοιξαν τον καναπέ που γινόταν κρεβάτι, μου έδειξαν να ξαπλώσω μπρούμυτα, ο Κώστας πιο προνοητικός έβγαλε απ’ το σακίδιό του ένα κουτάκι καπότες, φόρεσε μία και ήρθε πίσω μου.

Πόνεσα. Ένα «Ααααααααααααχ!» βγήκε από μέσα μου και αμέσως άρχισε να μου τον χώνει σιγά - σιγά. Το δυσανάλογα με τον υπόλοιπο πούτσο του μεγάλο πουτσοκέφαλό του με πόνεσε αρκετά και ένιωθα ακόμα τον πόνο ώσπου έπιασε πάτο. Έτσι με καβάλησε κανονικά και άρχισε να με γαμάει για τα καλά, ενώ ο Γιάννης μου έχωσε τον πούτσαρό του στο στόμα μου να τον γλείφω.

Ήταν φανερό ότι ο Κώστας δεν είχε εμπειρίες στα κωλαράκι, γάμαγε αδέξια, σαν πρωτάρης και άλλοτε με δύναμη, άλλοτε χωρίς ένταση, με αποτέλεσμα πότε να πονάω και πότε να καυλώνω και να ξεκαυλώνω αμέσως.

Με έπιασε από τη μέση και άρχισε να μπαινοβγαίνει γρήγορα και δυνατά, τώρα βρήκε τον ρυθμό, ενώ ο Γιάννης που το κατάλαβε βγήκε απ’ το στόμα μου. Ο Κώστας συνέχισε λίγο ακόμα στον ρυθμό του, ώσπου έπεσε πάνω μου.

-    «Σε χύνω μικρό παθητικό τσουλάκι!», μου είπε και διάφορα άλλα και έχυσε.

-    «Πήγαινε να καθαριστείς, να ετοιμαστείς για το επόμενο ημίχρονο…», του έκανε ο Γιάννης.

Ενώ βγήκε ο Κώστας πηγαίνοντας προς το μπάνιο και ο Γιάννης ήρθε χωρίς να μου αλλάξει στάση ήρθε και χώθηκε μέσα μου και άρχισε να με γαμάει δυνατά και να με ρωτάει ποιος απ’ τους δύο γαμάει καλύτερα.

-    «Μα φυσικά ο Κώστας!», του είπα έτσι για σπάσιμο.

Τότε άρχισε να βγαίνει όλος απότομα και ξανά όλος απότομα να μπαίνει μέσα μου. Εκεί πόνεσα και ο Γιάννης άρχισε απροειδοποίητα το σκληρό γαμήσι. Αυτή τη φορά για αρκετή ώρα. Βλέπεις είχε ήδη χύσει δύο φορές σήμερα. Ώσπου συνειδητοποίησα ότι ο Κώστας μας έπαιρνε από μακριά μάτι και χάιδευε τον πούτσο του.

Συνέχισε αρκετές φορές σ’ αυτόν τον βάρβαρο και άγριο ρυθμό να με γαμάει ο Γιάννης, χωρίς να μιλάει, όλος μέσα, όλος έξω, αδιαφορώντας που πόναγα… Ήταν ατέλειωτο το γαμήσι αυτό. Σε λίγο επιτάχυνε τον ρυθμό του ώσπου έχυσε μέσα στην καπότα που για πρώτη φορά φόραγε, βγήκε, πήγε πλύθηκε ενώ ο Κώστας εμφανίστηκε και άρχισε να ντύνεται.

-    «Άκουσες ποιος του άρεσε;», ρώτησε τον Κώστα επιστρέφοντας. «Και τι κάνουμε στα αγοράκια που λένε ψέματα;»

Με έπιασαν και οι δύο, κάθισε ο Γιάννης στον καναπέ και με έβαλαν να κάτσω στα γόνατά του, σαν να ήταν ο Γιάννης ο πατέρας και εγώ το μικρό άτακτο παιδί που θα άρχιζε να τις τρώει. Ο Κώστας μου κράταγε τα χέρια, ενώ ο Γιάννης άρχισε να με ρωτάει ποιος γάμαγε καλύτερα και κάθε φορά που του έλεγα «Ο Κώστας», μία γερή σφαλιάρα έτρωγε ο κώλος μου…

Θα συνεχιστεί…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")