Ο μεθυσμένος ψωλαράς φοιτητής (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:
Είμαι ο Γιάννης και η ιστορία μου είναι η συνέχεια στον μεθυσμένο ψωλαρά φοιτητή.

Μόλις άκουσα τον Γιάννη να λέει στο τηλέφωνο: «Δεν σας το είπα εγώ ότι είναι πουστράκι ο τύπος; Μόλις τώρα τον γάμησα. Και μάλιστα προχωρημένη! Του έχουν ανοίξει για τα καλά την τρύπα!», έμεινα σαν στήλη άλατος και κάθισα άκουσα (κρυφάκουσα) και το υπόλοιπο τηλεφώνημα. «Ναι, τώρα τον έστειλα για μπάνιο. Κέρδισα!!!», είπε μες στην τρελή χαρά και εγώ ήμουν έτοιμος να με πάρουν τα κλάματα.

Στις μύτες των ποδιών μου ξαναπήγα στο μπάνιο και σε λίγο βγήκα χτυπώντας δυνατά την πόρτα του μπάνιου, έτοιμος να κλάψω, μπήκα στο δωμάτιο κι αυτός μόλις είχε κλείσει το κινητό. Μου πέταξε μια κοτσάνα ότι ήταν η πρώην γκόμενα και με ρώτησε γιατί ήμουν έτοιμος να κλάψω.

-    «Γιατί με πόνεσες…», του είπα. «Ήταν η πρώτη μου φορά και αλλιώς την ονειρευόμουν και με πόνεσες πολύ..», συνέχισα, προσπαθώντας να μη με καταλάβει.

Η αλήθεια είναι ότι στο Λύκειο είχα γνωρίσει έναν φοιτητή που με ξεπαρθένιασε και με κανόνισε τέσσερις - πέντε φορές, αλλά μέχρι εκεί. Είχα καιρό να κάνω σεξ και δεν είχα και τις εμπειρίες.

Αυτός όμως προχωρημένος και έξυπνος, με είχε καταλάβει στην αρχή, ωστόσο όταν άρχισα να του κλαίγομαι, όταν έπεσα στο στήθος του και του έλεγα ότι μου πόναγε τρομερά το κωλαράκι τώρα και όσο πέρναγε η ώρα τόσο μεγάλωνε ο πόνος, φαίνεται πως κατάφερα και τον κορόιδεψα.

Πέρναγαν οι μέρες κι εγώ στη σχολή κάθε φορά που τον έβλεπα θυμόμουν πόσο ρεζίλι έγινα ακούγοντας την τηλεφωνική στιχομυθία και ντρεπόμουν ενώ αυτός χασκογέλαγε και μου έκλεινε το μάτι.

Τα τηλεφωνήματά του τα απέφευγα και στα μηνύματα δεν του πολυαπάνταγα ή έβρισκα πάντα δικαιολογίες.

Τέλος Οκτωβρίου, ένα πρωινό, βγήκα απ’ το μάθημα να πάω τουαλέτα και όταν μπήκα μέσα ένιωσα να ανοίγει η πόρτα πίσω μου και μπήκε ο Γιάννης και την κλείδωσε. Μου έκλεισε και το στόμα με το χέρι του και μου ψιθύρισε: “

-    «Μην φωνάξεις. Θέλω να τα πούμε. Υποσχέσου μου ότι δεν θα φωνάξεις και μην με αποφεύγεις!», μου είπε και του κούνησα καταφατικά το κεφάλι.

Έβγαλε το χέρι του απ’ το στόμα μου και το αντικατέστησε με το στόμα του. Μου έδωσε το καλύτερο γλωσσόφιλο της ζωής μου, το πρώτο αληθινό γλωσσόφιλο. Μείναμε έτσι για αρκετή ώρα να φιλιόμαστε, ενώ εγώ θαύμαζα τον καστανόξανθο θεό που με φίλαγε.

-    «Δεν ήθελα να σε πονέσω…», μου είπε. «Πού να το φανταστώ ότι ήσουν παρθένος; Θέλω να επανορθώσω…», συνέχισε. «Θέλω να περάσεις το καλύτερο τριήμερο της ζωής σου. Φύγε, πήγαινε σπίτι σου, πλύσου ετοιμάσου, βάλε δυο ρούχα σε μια βαλίτσα και έλα στις δύο η ώρα έξω απ’ τη σχολή σ’ εκείνο το μέρος να συναντηθούμε και πάμε με τη μηχανή μου σπίτι μου να μείνουμε ως την Δευτέρα το πρωί».

Μου τα είπε σαν τηλεγράφημα και πριν προλάβω να πω «Μα…», με διέκοψε και έλυσε την ζώνη του, έβγαλε έξω τον υπέροχο πούτσαρό του που ήταν μισοσηκωμένος, κατέβασε παντελόνι και μποξεράκι ως τα γόνατα και με ανάγκασε να σκύψω.

Κάμφθηκαν οι αναστολές μου και τον πήρα στο στόμα μου. Μοσχομύριζε, πρέπει να ήταν προσχεδιασμένο όλο αυτό, ήταν πολύ καθαρός. Άρχισα να τον γλείφω ενώ αυτός έδειχνε να το απολαμβάνει.

Μετά από αρκετή ώρα γλειψίματος και αφού ο μικρός Γιάννης μεγάλωσε και έφτασε και τα 18 εκατοστά του, και αφού του έγλειφα και έπαιξα και με τα αρχιδάκια του, ήταν έτοιμος να χύσει. Βίαια με απομάκρυνε απ’ τον πούτσο του, τον έπαιξε λίγο και έχυσε στη λεκάνη.

Σκουπίστηκε, μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο και έβαλε το χέρι του μέσα στο παντελόνι μου και πήγε να μου βάλει δάχτυλο. Βρήκε όμως αντίσταση την στενή τρυπούλα μου και πηγαίνοντας να φύγει…

-    «Ραντεβού στις δύο εκεί…», μου είπε και μου έκλεισε με νόημα το μάτι.

Πράγματι, στις δύο το μεσημέρι εγώ ήμουν στο μέρος της συνάντησης και σε πέντε περίπου λεπτά πέρασε και ο Γιάννης. Μου κόρναρε και ανέβηκα στη μηχανή του, πήγαμε σπίτι του και αφού με έβαλε να κάτσω, άνοιξε τηλεόραση και ετοιμάστηκε κι αυτός για μπάνιο.

Μετά το μπάνιο ήρθε στο κρεβάτι που ήμουν εγώ και έβλεπα τηλεόραση, ολόγυμνος μόνο με παντόφλες και με φίλησε ενώ με βοήθησε να ξεντυθώ.

-    «Ώστε εγώ σε ξεπαρθένιασα μωρό, ε;», με ρώτησε με ένα παράξενο γελάκι στο πρόσωπό του ενώ του έγνεψα καταφατικά.

Αφού με ξέντυσε, ξάπλωσε ανάσκελα και τραβήχτηκε προς το πάνω μέρος του κρεβατιού και με έβαλε να του πάρω πίπα. Εγώ εκστασιασμένος δεν μπορούσα παρά να ακολουθήσω τις οδηγίες του. Άρχισα να τον γλείφω ενώ μου έλεγε πόσο καλά τσιμπουκώνω και ότι εδώ και ένα μήνα κάθε μέρα βάραγε για πάρτη μου δύο με τρεις μαλακίες καθώς σκεφτόταν αυτά που είχαμε κάνει.

Όταν ετοιμάστηκε ο πούτσος του, σηκώθηκε και με γύρισε μπρούμυτα…

-    «Σε παρακαλώ, πρόσεξε μην με πονέσεις πάλι… Πέντε μέρες πόναγα την άλλη φορά…», του είπα.

Άνοιξε με τα χέρια του το κωλαράκι μου, μου είπε να περιμένω και έμεινα έτσι. Ήρθε σε λίγο πίσω και είχε ένα κουτάκι με αλοιφή ή κρέμα χεριών, μου έσπρωξε το κεφάλι κάτω και με τοποθέτησε μπρούμυτα με τα πόδια σπαγκάτο ανοιχτά και το κωλαράκι μου τουρλωμένο πάνω σε ένα μαξιλάρι.

Άρχισε να μου δαγκώνει με τα δόντια του τα κωλομάγουλα μου, που μου άρεσε. Σε λίγο άνοιξε την κρέμα (μάλλον κρέμα ήταν) και ένιωσα κάτι παγωμένο πάνω στην καυτή μου στενή τρυπούλα και σε λίγα δευτερόλεπτα το γνωστό δάχτυλο του Γιάννη άρχισε να παραβιάζει την τρυπούλα μου.

Στην αρχή του έλεγα που πόναγα, ενώ σε λίγο συνήθισα. Μετά μπήκε και δεύτερο δάχτυλο… Πάλι πόναγα στην αρχή. Έπεσε λίγη ακόμη κρέμα και συνήθισα. Βγήκαν τα δάχτυλα και ένιωσα ένα κενό. Ήρθε στο κεφάλι μου, μου έχωσε τον πούτσαρο του στο στόμα μου που είχε λίγο πέσει, τον ρούφηξα και ξανασηκώθηκε.

Πήγε πίσω και σε λίγα δευτερόλεπτα ένιωσα το καυτό του πουτσοκέφαλο να προσπαθεί να μπει στην τρυπούλα μου. Πόνεσα. Ένα: «Ααααααααααααχ!», βγήκε από μέσα μου και αμέσως άρχισε να μου τον χώνει σιγά - σιγά. Τι υπέροχη αίσθηση ήταν αυτή! Απ’ τη μία πόνος, αλλά γλυκός πόνος, κι απ’ την άλλη μια καύλα πρωτόγνωρη! Αχ να μην τέλειωνε ποτέ!

Ώσπου έπιασε πάτο και έμεινε λίγο εκεί μέσα, ενώ τον ένιωσα που έπεσε πάνω μου και ήρθε στο αφτί μου και μου ψιθύριζε ωραία λόγια… πόσο πολύ με γουστάρει και πόσο πολύ θέλει να μου κάνει συνέχεια έρωτα. Πάνω που τα έλεγε αυτά βγήκε όλος απότομα και ξανά όλος απότομα μπήκε μέσα μου. Εκεί πόνεσα πολύ, αλλά αυτός άρχισε απροειδοποίητα το σκληρό γαμήσι.

Συνέχισε αρκετές φορές σ’ αυτόν τον ρυθμό αδιαφορώντας που πόναγα, ώσπου σε λίγο έχυσε μέσα μου φωνάζοντας. Αφού τέλειωσε και με την τελευταία σταγόνα του, έπεσε πάνω μου και μου έγλειφε το λαιμό, ώσπου του έπεσε ο πούτσος. Βγήκε και πήγαμε και οι δύο στο μπάνιο να καθαριστούμε. Επιστρέψαμε στο κρεβάτι και κοιμηθήκαμε.

Κοιμηθήκαμε για να πάρουμε δυνάμεις. Μας ξύπνησε κάποια στιγμή ενώ είχε ήδη νυχτώσει το κουδούνι της πόρτας του. Το άκουσα πρώτα εγώ και τον ξύπνησα. Ανοίξαμε και ήταν ένα άλλο παιδί που τον είχα δει μερικές φορές στην σχολή, μεγαλύτερης ηλικίας -και που σήμερα είναι νεαρός ηθοποιός της τηλεόρασης και του θεάτρου, δεν λέμε ονόματα, ας τον πούμε Κώστα.

Χαιρετήθηκαν και ο Γιάννης μου είπε:

-    «Σου είχα πει ότι θέλω να επανορθώσω. Θέλω να περάσεις το καλύτερο τριήμερο της ζωής σου! Και θα φροντίσουμε ο Κώστας κι εγώ γι’ αυτό…», μου είπε.

Και τα δύο αγόρια χάιδεψαν τους πούτσους τους, ενώ εμένα με έπιασε αμηχανία.

Θα συνεχιστεί…
(Το 1ο μέρος της ιστορίας είναι στην κατηγορία: Μικρές σε μήκος)

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")