Η καλύτερη πίπα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ξαπλωμένος στο πάτωμα. Στέκεσαι όρθιος από πάνω μου, τραβάς μαλακία τον πούτσο σου και τα αρχίδια σου κουνιούνται.

Καυλώνω. Σε κοιτώ και το βάρος των αρχιδιών σου είναι ίσο μ’ αυτό της σφοδρής επιθυμίας μου να σε γλείψω, να σου πάρω μια πίπα. Με πατάς στο στήθος, δεν μπορώ να αναπνεύσω, ασθμαίνω, δεν αντέχω περισσότερη αναμονή.

Θέλω να φωνάξω, θέλω να ουρλιάξω. Σκύβεις και σου δίνω ένα δυνατό χαστούκι. Τα μαλλιά σου πετάγονται. Ένα δάκρυ κυλάει από το μάτι σου και στάζει στο στήθος μου. Τσιμπάς το μάγουλό μου. Ένα τσίμπημα που μου φέρνει δάκρυα.

Βογκώ… το τσίμπημά σου με καυλώνει, με διεγείρει. Ανοίγω το στόμα μου κι αφήνεις τον πούτσο σου, τον σκληρό σου πούτσο να πέσει μέσα στο στόμα μου. Τα γόνατά μου έχουν αρχίσει να τρέμουν.

Φιλώ τον πούτσο σου, τον γλείφω και το σώμα μου τρέμει, η καρδιά μου χτυπά δυνατά. Ο πούτσος σου είναι σκληρός σαν βράχος. Τον δαγκώνω.. βογκάς.. σε πονώ. Με γαμάς. Με γαμάς δυνατά.

Αυξάνω τον ρυθμό μου. Θα σου κάνω την καλύτερη πίπα της ζωής σου. Ο κάθε στεναγμός σου θα ποτίσει τον οργασμό μου. Η τεστοστερόνη θα μας κυριεύσει. Σηκώνω το πόδι μου, θέλω να χώσω το δάχτυλο του ποδιού μου στην κωλοτρυπίδα σου.. να γαμήσω τον κώλο σου με το δάχτυλό μου ενώ γλείφω και ρουφώ με μανία τον πούτσο σου.

Το σπέρμα αρχίζει και κυλάει από το κεφάλι του πούτσου σου, τον βγάζω από το στόμα, το σπέρμα σου εκτοξεύεται σαν από σιντριβάνι. Σπέρμα καυτό που βρέχει το στόμα μου, κυλάει στο πηγούνι μου, στα χέρια μου, κυλάει παντού σαν φουσκωμένο ποτάμι τον χειμώνα.

Με σηκώνεις από κάτω, με ρίχνεις στο κρεβάτι και χώνεις την γλώσσα σου στο στόμα μου σαν να είναι πούτσος. Γλείφεις τα χύσια σου, γλείφεις τα σάλια μου. Με γυρίζεις μπρούμυτα κι εγώ βρυχώμαι σαν λιοντάρι. Σαλιώνεις την κωλοτρυπίδα μου…

Ο πούτσος σου εισχωρεί μέσα μου. Με γεμίζει, μου ταιριάζει, με καλύπτει. Δεν υπάρχουν αναστολές. Είμαι ανίκανος να κινηθώ. Παραλύω από την ηδονή, παραλύω από την αίσθηση του πούτσου σου μέσα μου.

Με γαμάς, μου χτυπάς τα κωλομέρια… δυνατά, σκληρά, ξανά και ξανά. Φωνάζω, ουρλιάζω από καύλα, ανατριχιάζω… Με τραβάς πάνω σου και μπαίνεις πιο βαθιά μέσα μου. Βυθίζεσαι στην τρύπα μου. Μετά τραβιέσαι… αισθάνομαι πως χάνεις την στύση σου…

Χώνεις το δάχτυλό σου. Οι μυς της κωλοτρυπίδας μου σφίγγονται γύρω από το δάχτυλό σου. Τεντώνομαι… Το δάχτυλό σου ελατήριο. Το σφίγγω μες στην τρύπα μου για να μη μπορείς να το βγάλεις. Το σφίγγω κι απελευθερώνεσαι…

Μου χαρίζεις τον καλύτερο οργασμό που είχα ποτέ. Ξαπλώνω ανάσκελα και μαλακίζομαι. Μαλακίζομαι με δύναμη, έντονα. Τα χύσια μου πετάγονται στο στομάχι μου, στην κοιλιά μου, στο τρίχωμα του εφηβαίου μου, κυλούν στα αρχίδια μου, στο σεντόνι…

Ηρεμώ… ακούω την ανάσα σου, την ανάσα μου, ξανά την ανάσα σου, κρατώ την δική μου… Θέλω να ανασαίνουμε μαζί, με τον ίδιο ρυθμό. Είμαστε εξαντλημένοι. Οι πούτσοι μας χαλαροί.

Σηκώνομαι και τον κοιτώ, τον θαυμάζω.

-    «Έχεις τον ομορφότερο πούτσο που έχω δει ποτέ! Άσε με να μοιραστώ την ομορφιά του με όλο τον κόσμο…»

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")