Εμπειρία με τον ξάδελφο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Ήταν πρωί Σαββάτου και πήγα στο σπίτι του θείου μου. Μου άνοιξε και μου είπε ότι ο ξάδελφος μου ο Πέτρος μόλις είχε ξυπνήσει. Αυτός έκλεισε την πόρτα και έφυγε γιατί είχε να πάει λαϊκή όπως μου είπε.

Εγώ πήγα στο σαλόνι και περίμενα τον ξάδελφο μου τον Πέτρο. Ο Πέτρος ήταν δεκαοκτώ χρονών, πηγαίνει τρίτη λυκείου και τα απογεύματα δούλευε σε ένα βουλκανιζατέρ. Κι εγώ τότε ήμουν δεκαοκτώ. Ο Πέτρος ήταν ή μάλλον το έπαιζε μάγκας και άντρακλας.

Ξαφνικά βγαίνει από το δωμάτιο του. Φορούσε στενό άσπρο μπλουζάκι και μποξεράκι με αρκουδάκια ενώ το εργαλείο του είχε πάρει την ανιούσα- πρωινές καύλες. Εγώ γελάω και του κάνω πλάκα για τα αρκουδάκια.

-    «Κάνε μας ρε την χάρη πρωί - πρωί! Έχουμε τις καύλες μας έχουμε κι εσένα το νιάνιαρο να μας τη λέει. Δεν βλέπεις εδώ τι γίνεται;», μου λέει και πιάνει τον πούτσο του και γελάει πονηρά.

-    «Κόψε κάτι ρε μεγάλε!», του λέω.

Εντωμεταξύ να μην μπορώ να πάρω τα μάτια μου από τον πούτσο του. Αυτός το έχει καταλάβει και με παίζει με τα μάτια.

-    «Τι έγινε ρε; Δεν έχεις ξαναδεί πούτσο; Έλα ρε, μην κοκκινίζεις. Ξέρω ότι σου αρέσει. Το έχω καταλάβει ότι το πας το γράμμα…»

Ξαφνικά μου πιάνει το χέρι και το βάζει μέσα στο μποξεράκι του. Ο πούτσος του σκληρός σαν μπετόβεργα, ατσάλινος. Τα σάλια μου είχαν αρχίσει να τρέχουν. Με πιάνει από το κεφάλι και με σπρώχνει προς τα κάτω.

Ξαφνικά βρέθηκα με τον πούτσο του στο στόμα. Τον έγλειφα λαίμαργα, αχόρταγα, ήθελα να περάσει πολύ καλά.

-    «Σταμάτα! Θα χύσω ρε μαλάκα! Γδύσου, δεν μπορώ άλλο... Τι μουνί είσαι!»

Με βάσει να κάτσω σε μια πολυθρόνα, το ένα πόδι στο ένα μπράτσο και το άλλο στο άλλο μπράτσο. Σαλιώνει τα δύο δάχτυλά του και μου ανοίγει την κωλοτρυπίδα.

-    «Είσαι πολύ στενός πουστράκι μου. Θα με ταλαιπωρήσεις αλλά χαλάλι σου…»

Εγώ είχα ξαπλώσει πίσω και περίμενα.

Μπήκε τόσο βίαια μέσα μου που ούρλιαξα από τον πόνο και τα μάτια μου δάκρυσαν. Αυτός μου έκλεισε με το χέρι του το στόμα και μου ψιθύριζε στο αφτί:

-    «Έλα λίγο μωρό… λίγο ακόμα, κρατήσου. Σε λίγο θα περάσει ο πόνος και θα σ’ αρέσει...»

Ξαφνικά νιώθω το σπέρμα του να με γεμίζει... μείναμε αγκαλιασμένοι για αρκετή ώρα .....δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του... τον είχα κάνει κομμάτια..

-    «Πουστράκο μου με ξέκανες... είσαι δυναμίτης!»

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")