Ο πουτσογλείφτης

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Σχεδιάζω το περίγραμμα των χειλιών σου με το ακροδάχτυλό μου.

-    «Μη με δαγκώσεις, μωρό μου…»

Ανοίγεις αρκετά το στόμα σου προσκαλώντας με να γλιστρήσω το δάχτυλό μου μέσα. Αισθάνομαι ότι τυλίγεις τη γλώσσα σου γύρω του και το ρουφάς. Με μα ματιά μου να πετάνε σπινθήρες… σπινθήρες πάθους… σου ψιθυρίζω:

-    «Δεν είναι το ίδιο όπως όταν ρουφάς τον πούτσο μου, σωστά;»

Γλιστρώ και δεύτερο δάχτυλο στο στόμα σου. Χαϊδεύω το μάγουλό σου που έχει φουσκώσει, με τα ακροδάχτυλα του άλλου μου χεριού.

-    «Μου αρέσει εξίσου και το δάχτυλό σου!», μου απαντάς.

-    «Ξέρεις, ο πούτσος μου είναι το μεγαλύτερο πράγμα που θα μπορούσες να βάλεις στο στόμα σου…», σου λέω.

Γλιστρώ τα δάχτυλά μου, αργά, προς τα έξω χαϊδεύοντας τη γλώσσα σου.

-    «Είσαι ένας πολύ καλός πουτσογλείφτης… δεν είσαι; Σου αρέσει να περνάει από το μυαλό σου η σκέψη πως είσαι ο καλύτερος, ε; Κάνεις τέτοιες βρώμικες σκέψεις, σωστά; Βρωμιάρη. Κάνεις τις σκέψεις που κάνει κάθε καλός πουτσογλείφτης!»

Χαϊδεύω το φουσκωμένο μάγουλό σου με περισσότερη τρυφερότητα.

-    «Η διαφορά σε εσένα είναι ότι είσαι ένας πολύ όμορφος πουτσογλείφτης…»

Κυλώ αργά προς τα κάτω τα δάχτυλά μου… κάτω από τον λαιμό σου, κάτω από τις ρώγες του στήθους σου. Το χαϊδεύω, τσιμπώντας ήπια την κάθε ρώγα σου.

-    «Το απολαμβάνεις πραγματικά αυτό… ε; Μη μου πεις όχι… Καλό αγόρι!»

Γλιστρώ τα δάχτυλά μου απαλά, πέρα - δώθε. Ξυπνώ τις ρώγες σου…

-    «Είναι κάτι αβάσταχτα προκλητικό για μένα να ρουφά ένας άντρας τον πούτσο μου. Το σφικτό στόμα σου και τα υγρά χείλια σου, το όμορφό πρόσωπό σου… Ο λαιμός σου που ανασκολοπίζω. Οι κοιλότητες των μάγουλών σου… Τα μάτια σου στα μάτια μου… Και μόνο που το σκέφτομαι, καυλώνω!»

Παίρνω το χέρι σου και το ακουμπώ πάνω στον πούτσο μου.

-    «Στοιχηματίζω ότι ο πούτσος σου τρέμει όμοια με τον δικό μου. Γονάτισε. Σαν καλός πουτσογλείφτης βγάλε τον πούτσο μου έξω. Χώρισε τα χείλια σου και τρίψε τον ανάμεσά τους. Πρόστυχο αγόρι! Τσίμπησε και τα δυο μου αρχίδια. Γλείψε τα χείλια σου, ύγραινέ τα. Κοίταξέ με στα μάτια. Μικρό μου μωρό… Κάνε ότι σου λέω, αγόρι. Τρίψε τον πούτσο μου στα χείλια σου. Είναι υγρά, δεν είναι; Είναι τόσο υγρά όσο ο πούτσος μου που σε θέλει… που σε θέλει τόσο πολύ! Γλείψε του τρυφερά το κεφάλι. Ξέρω ότι το θέλεις…»

Γλιστράς τα δάχτυλά σου κατά μήκος του πούτσου μου πιέζοντας τις σαρκώδεις φλέβες που τον διαπερνούν. Λερώνεις τα ακροδάχτυλά σου με το διάφανο σπέρμα που αναβλύζει από τη σχισμή της ουρήθρας μου.

-    «Τι ψηλός και λαμπερός που είναι!»

-    «Σου αρέσει όταν είναι υγρός, σωστά;»

-    «Είναι έτσι κι αλλιώς νόστιμος… δεν είναι αυτό…»

Τον χαϊδεύεις με τα δάχτυλά σου, απαλά. Ρουφάς τη βάλανο του πούτσου μου ενώ του τραβάω μια πρόχειρη μαλακία ώστε να διατηρήσω τη στύση του. Κινείς τη γλώσσα σου κάνοντας μικρούς, αργούς κύκλους γύρω από το ευαίσθητο κεφάλι του πούτσου μου.

-    «Κλείσε τα μάτια σου όσο δοκιμάζεις γλείφοντας το σπέρμα γύρω από το άνοιγμα της ουρήθρας μου. Ρούφηξε τον λίγο πιο δυνατά… δυνατότερα. Για μια στιγμή μόνο. Είναι η μικρή ανταμοιβή σου. Η ανταμοιβή ενός καλού πουτσογλείφτη…»

Τα δάχτυλά μου μπερδεύουν τις μπούκλες σου. Γλιστρώ τον πούτσο μου έξω από το στόμα σου.

-    «Κοίταξέ με… μωρό μου…»

Κρατώ σταθερά προς τα πάνω το κεφάλι σου.

-    «Τσίμπησε τις ρώγες σου. Προσπάθησε να τις πιάσεις με το στόμα σου, να τις ρουφήξεις. Είναι σκληρές, δεν είναι; Για να συνοψίσουμε… τι έχουμε εδώ; Ένα ζευγάρι σκληρές ρώγες και έναν τεράστιο πούτσο! Έναν τεράστιο, υγρό πούτσο…»

Διαχωρίζω τα χείλια σου με τα δάχτυλά μου. Τα γλιστρώ, αργά, μέσα στο στόμα σου. Γλιστρώ ξανά μέσα στο στόμα σου τον πούτσο μου, ολόκληρο, και σε μπουκώνω.

-    «Ρούφηξε τον! Συνέχισε το θεάρεστο έργο σου, πουτσογλύφτη μου. Νιώσε… πόσο υγρός είσαι; Πόσο ο λαιμός σου τσούζει από το σπέρμα μου; Νιώσε τη σκληρότητά του πούτσου μου να πληγώνει τον λάρυγγά σου. Είναι τόσο καυτός ο πούτσος μου. Καυτός και άκαμπτος. Άγγιξέ τον…»

Γλιστρώ μέσα στο στόμα σου και τα τελευταία δυο εκατοστά του, κρατώντας σε από τις μπούκλες.

-    «Τι όμορφος που είσαι!»

Πιάνω τον πούτσο μου και χρωματίζω έντονα τα χείλια σου με το σπέρμα που στάζει από την άκρη του.

-    «Έτσι… Περισσότερο όμορφο θα σε κάνω. Τώρα, έχεις πραγματικά το στόμα που πρέπει να έχει ένας σωστός πουτσογλείφτης. Γλείψε τα χείλια σου. Βρωμιάρη! Τρίψε τον πούτσο μου πάνω τους. Απαλά…»

Γλιστρώ ξανά τον πούτσο μου στο ανοικτό στόμα σου.
-    «Θέλω να χύσω στα δάχτυλά σου… Να χύσω και να σε δω να τα βάζεις μέσα στην κωλοτρυπίδα σου… Ξέρεις πόσο πολύ θα χύσω; Μπορείς να καταλάβεις τη ποσότητα του σπέρματος που θα χύσω από το μέγεθος των πρησμένων μου αρχιδιών; Θεέ μου… προβλέπω πως θα συμβεί η πιο εντυπωσιακή εκσπερμάτιση της εβδομάδας… Το στόμα σου είναι καυτό και σφικτό… σφικτό σαν την κωλοτρυπίδα σου…»

Γλιστρώ τον πούτσο μου μέσα στο στόμα σου αργά… μέσα – έξω, πάνω – κάτω. Βογκώ μέσα από τα σφιγμένα μου δόντια.

-    «Τα αρχίδια μου τσούζουν. Γλείψε τα ενώ εγώ θα γαμάω το στόμα σου και θα χύνω…»

Τα γόνατά μου τρέμουν. Οι μυς των ποδιών μου σκληραίνουν.

-    «Θα χύσω…»

Κρατιέμαι, αλλά δεν μπορώ… άλλο. Εκτοξεύω το καυτό σαν λάβα, πηχτό σαν κρέμα σπέρμα μου στη στέγη του στόματός σου. Κρατάς κλειστό το στόμα μήπως και σου φύγει έστω και μια σταγόνα. Βογκάς… Οι δυνατοί χτύποι της καρδιάς σου γίνονται σφυγμοί της ευχαρίστησής σου. Το στόμα σου ρουφάει ακόμα τον πούτσο μου.

-    «Τώρα, χύσε για μένα. Χύσε με τα χύσια μου να στάζουν στο πηγούνι σου. Έτσι, μωρό μου… Γαμήσου! Τράβα μαλακία τον πούτσο σου! Γρηγορότερα. Θέλω να χύσεις μια ικανοποιητική ποσότητα σπέρματος. Να χύσεις τόσο όσο εγώ. Έτσι μπράβο, μωρό μου! Καλό αγόρι, ναι…»

Χύνεις… Γλείφεις τα χείλια σου.

-    «Ναι, πραγματικά σου άρεσε αυτό, ε;»

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")