Ο Αχμέτ (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Μετά από αρκετές μέρες που με ξεπαρθένιασε ο Αχμέτ, με έπιασαν τα υπαρξιακά μου. Ντρεπόμουν από την μία και ταυτόχρονα φοβόμουν μη τυχόν μάθει ο κολλητός μου την φάση με τον Αχμέτ και ξεφτιλιστώ τελείως. Ποιος θα περίμενε κάτι τέτοιο για μένα;

Έτσι απέφευγα να πάω στο σπίτι του κολλητού μου, και έβρισκα διάφορες δικαιολογίες και του έλεγα. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι το δε μυαλό μου έλεγε άλλα και άλλα το σώμα μου που καύλωνα κάθε φορά που σκεπτόμουν το τριήμερο και τα γαμήσια που μου έριξε ο Αχμέτ.

Μια μέρα, τελειώνοντας από το πανεπιστήμιο, ο κολλητός μου επέμενε να πάμε σπίτι του να τον βοηθήσω και να του πω ποια είναι τα sos. Πήγαμε σπίτι του το μεσημέρι σχολώντας και κάτσαμε το απόγευμα όλο και διαβάζαμε, γιατί την επομένη δίναμε τεστ προόδου.

Αργά το απόγευμα στο μπαλκόνι κάνοντας διάλειμμα, μας είδε και ο Αχμέτ που και αυτός μόλις είχε σχολάσει από την δουλειά. Είπαμε ένα γεια, τον ρωτήσαμε τι κάνει, τα κλασικά, και του εξηγήσαμε ότι αύριο είχαμε τεστ και διαβάζαμε στο μπαλκόνι.

Μόλις την έκανε ο κολλητός μου και έμπαινε μέσα, έτριβε επιδεκτικά την πούτσα του πάνω από την φόρμα και γύρισε έτσι που να βλέπω καλά, η πούτσα του διαγραφόταν τεράστια. Εγώ το έπαιζα αδιάφορος, αν και κατά βάθος είχα καυλώσει και δεν είχα νου να διαβάσω ουσιαστικά. Όταν κάποια στιγμή ήρθε ο κολλητός μου, μου λέει:

-    «Πρέπει να μαγειρέψουμε γιατί δεν λέει να πάμε στην σχολή, θα είναι χάσιμο χρόνου.»

Συμφώνησα. και τον έστειλα να πάρει μακαρόνια και φιλέτο κοτόπουλο να το κάνω κοκκινιστό. Μόλις έφυγε πήγα εγώ να πλύνω κανένα πιάτο στο νεροχύτη. Μάλλον είχε μισάνοιχτη την πόρτα και μπήκε ο Αχμέτ ο οποίος ήρθε και κόλλησε έτσι πίσω μου, με έσφιξε από την μέση και ένιωσα την ψωλάρα να πιέζει τον ποπό μου. Με έσφιξε με δύναμη πολύ πάνω και μου λέει:

-    «Είδες τι μου έχεις κάνει;»

-    «Τι;»

Δε μίλησε. Κάνει μία και μου κατεβάζει το παντελόνι έτσι όπως ήμουν στο νεροχύτη, ξεκουμπώνει το παντελόνι του και τον πετάξει έξω, σπρώχνοντας με, με δύναμη, έχοντας με σχεδόν ακινητοποιήσει.

-    «Κοίτα να δεις λοιπόν.», μου λέει και αρχίζει να σπρώχνει το πουτσοκέφαλο του στην τρυπούλα μου.

Τρελάθηκα από καύλα αλλά και από τον πόνο έτσι στεγνό που μου τον έσπρωχνε κι έβγαλα ουρλιαχτό «Ααααααα!!!», δυνατό. Του λέω:

-    «Άσε με. Δεν μπορώ.. πονάω.», του λέω.

-    «Εσύ με προκαλείς μωράκι.», μου λέει.

Με γυρίζει, μου δίνει την ψώλα του στα χέρια μου, με κοιτάζει στα μάτια μου και μου λέει:

-    «Αφού κι εσύ τη χρειάζεσαι την πούτσα μου μωράκι.. Πούτσο δεν θες τώρα καυλιάρα μου; Ε;»

Και αρχίζει να με φιλάει στον λαιμό και στο αφτί. Είχα κατακαυλώσει. Με την χερούκλα του μάλαξε το κωλαράκι μου και έτριβε απαλά την τρυπούλα μου. Δεν μπορούσα να πω όχι.. το μυαλό μου έλεγε όχι, το σώμα μου όμως άλλα…

Κάποια στιγμή κοιτάζει το πουτσάκι (9-10 cm μήκος), που σε σχέση με την πούτσα του Αχμέτ έμοιαζε με κλειτορίδα, που ήταν καβαλημένο και μου λέει:

-    «Καύλωσες καυλίτσα μου;»

-    «Ναι…»

-    «Γαμήσι δεν θες τώρα; Ε, τσουλίτσα;»

-    «Ναι... αλλά είναι επικίνδυνο τώρα. Όπου να ‘ναι θα έρθει ο Κώστας με τα πράγματα…»

-    «Καλά, εντάξει. Θα σε περιμένω το βράδυ μωρή. Στο κρεβάτι μου θα κοιμηθείς απόψε».

Με πιάνει από τα αφτιά και με σπρώχνει κάτω γονατιστό.

-    «Άνοιξε καλά - καλά το τσιμπουκόστομα σου. Πιο πολύ! Κι άλλο.. Οκ! Κράτα το έτσι, ανοιχτό. Θα πάρεις μια μικρή γεύση τώρα…»

Άρχισε να μου χώνει την ψωλάρα του όλη μέσα και κόντεψα να πνιγώ. Με σπρώχνει στην γωνία και άρχισε να μου γαμάει το στόμα για ένα - δύο λεπτά. Μετά τον έβγαλε και μου είπε πάλι να ανοίξω καλά το στόμα, πολύ - πολύ καλά και άρχισε να χύνει στο ανοιχτό μου στόμα το πηχτό του σπέρμα.

Αφού μου το γέμισε με άφησε να τα καταπιώ. Μου άρεσε η γεύση τους. Ήταν λίγο αλμυρά αλλά νόστιμα. Το κατάλαβε ότι μου άρεσαν και μισογέλασε και είπε:

-    «Σου αρέσει μωράκι το ψωλόχυμα μου, ε;»

-    «Ναι καυλιάρη μου!», του είπα.

Μου χαϊδεύει το μαγουλάκι και μου λέει:

-    «Το βράδυ θα σε ταΐσω κι άλλο να χορτάσεις!»

Μαζευτήκαμε γρήγορα. Ίσα -  ίσα που προλάβαμε! Στο καπάκι ήρθε κολλητός μου και συμφοιτητής μου ο Κώστας και μαγείρεψα. Όταν τελειώσαμε το φαγητό, σκέφτηκα να πάω και φαί του Αχμέτ. Του πήγα. Αυτός χαρούμενος με βάζει μέσα, κλείνει την πόρτα και κατευθείαν μου πιάνει το κωλαράκι. Μου σκάει χαμόγελο και μου λέει σιγανά στο αφτί:

-    «Μπράβο καυλίτσα μου! Έτσι… έτσι πρέπει να φροντίζεις τον άντρα σου. Το βράδυ θα σε ταΐσω εγώ…»

Μου δίνει μια μπάτσα δυνατή στο κωλαράκι και ένα γλωσσόφιλο.

-    «Προσκύνησε τώρα τον άντρα σου καυλίτσα!»

Πήγα να τον φιλήσω και μου λέει:

-    «Όχι έτσι. Όχι εκεί. Πέσε στα γόνατα τσουλίτσα. Ξεκούμπωσε το παντελόνι του άντρα σου και προσκύνησε την ψωλάρα που σε έκανε κοπελίτσα!»

Έπεσα στα γόνατα και τον ευχαρίστησα προσκυνώντας την μελαμψή του ψωλάρα.

-    «Σκύψε κι άλλο τώρα ψώλα και φίλα μου τα πόδια!»

Το έκανα. του φίλησα τα δάκτυλα. Είχα κατακαυλώσει πάλι. Σήκωσε το πόδι του και με πάτησε ελαφρά στη μούρη λέγοντας μου:

-    «Έχω πολλά όνειρα για σένα καυλιάρα… Μπράβο! Έτσι... Σήκω τώρα κι έλα εδώ».

Με έπιασε, με αγκάλιασε σφικτά στο λαιμό και ανακατεύοντας μου τα μαλλιά με έσυρε στην πόρτα, με κόλλησε πάνω της και μου έδωσε ένα ρουφηχτό φιλί λέγοντας μου:

-    «Σε περιμένω το βράδυ…»

Αυτό όμως θα σας το στείλω την άλλη εβδομάδα επειδή τώρα δεν προλαβαίνω…

 

(Copyright protected OW ref: 7294)