Ο Ιδομενέας και το κοντάρι του (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μοου είναι το:


Μέρος τρίτο: Ηδονή μέσα στο στόμα

Ο Ιδομενέας στάθηκε μπροστά μου και γυμνώθηκε τελείως. Τώρα μπορούσα να θαυμάσω εκτός από το κοντάρι του τις τεράστιες αρχιδάρες του, καμπανιστές αλλά παραφουσκωμένες και βαριές.

-    ««Γυμνούλα σε θέλω κι εγώ!», μου λέει.

-    «Αχ ναι, γυμνή για σένα Ιδομενέα μου!»

Εγώ βγάζω το παντελόνι να ξεγυμνωθώ, αλλά πριν βγάλω το σλιπάκι μου με βουτάει με τις χερούκλες του, το πιάνει από πίσω, μου το τραβάει και μου το χώνει βαθιά στην κωλοχαράδρα.

-    «Πως σου πάει το στρινγκάκι κούκλα μου!»

Εγώ σε κάθε κίνησή του αναστενάζω με την ψιλή μου πια αισθησιακή φωνούλα που τώρα είχα ανακαλύψει, κι αυτό τον τρελαίνει. Γυμνή πλέον (συγγνώμη που μιλάω πια στο θηλυκό, αλλά από αυτή τη φάση και μετά έτσι ένιωθα...) γυρίζω να συναντήσω το κοντάρι του. Το αγγίζω διστακτικά με τα ακροδάχτυλα γιατί μου το είχε απαγορεύσει να χρησιμοποιήσω τα χέρια μου. Εκείνος το καταλαβαίνει.

-    «Χάιντε... πιάσ’ την λίγο να τη νιώσεις. Αλλά μετά κάτω τα χεράκια και δουλεύουμε μόνο με το στοματάκι. Εντάξει κούκλα μου;»

Την έπιασα με όλο μου το χέρι που φαινόταν μικρό μπροστά του κι ένιωσα να ηλεκτρίζομαι. Άλλη μια ανεπανάληπτη αίσθηση, τι υπέροχο άγγιγμα! Ένα υπέροχο πουτσοκέφαλο, χοντρό αλλά λεπτότερο από τον κορμό του, που είχε όλες αυτές τις τεράστιες χοντρές και τόσο σκληρές φλέβες...

Μετά του χούφτωσα με το άλλο χέρι τα βαριά του αρχίδια. Εκεί ασυναίσθητα το χέρι μου αφού ηδονίστηκε με μιας με το απαλό τους τρίχωμα τα έσφιξε δυνατά. Ο Ιδομενέας έβγαλε ένα βαρύ βογγητό. Αυτό με ενθάρρυνε και με το άλλο χέρι του έσφιξα την ψωλάρα. Δεύτερο βογγητό. Τον κοίταξα ικετευτικά:

-    «Άσε με να στην παίξω λίγο άντρα μου. Άσε με να σε μαλακίσω. Μου αρέσει τόσο πολύ που στην πιάνω...!»

-    «Καλά...», μου είπε. «Αλλά λίγο...»

Άρχισα να πηγαίνω το χέρι μου πάνω - κάτω, απαλά στην αρχή και σφίγγοντας λίγο - λίγο στη βάση. Την έβλεπα να μακραίνει κι άλλο!

-    «Αχ! Είναι πτυσσόμενο το κοντάρι σου!»

Εκείνος γέλασε και βόγκηξε παράλληλα. Άρχισα να τον μαλακίζω γρηγορότερα και πιο σφιχτά, να του τη σφίγγω πολύ, ειδικά όταν έφτανε στη βάση του πούτσου του. Εκείνος είχε αφεθεί και καύλωνε κι άλλο, μου απάνταγε με ακόμη μεγαλύτερη σκληράδα στον πούτσο του (μα πόσο πιο σκληρός μπορούσε να γίνει;) κι άρχισε να κάνει και κινήσεις να μου γαμάει τη χούφτα...

Τρελάθηκα όταν τον είδα να κάνει την κίνηση του γαμιά κι άρχισα να του στρίβω τα αρχίδια. Ούτε μια στιγμή δεν μου παραπονέθηκε ο χρυσός μου... Όλο και σκλήραινε. Σε μια στιγμή του πιάνω την πούτσα και με τα δυο μου χέρια. Δεν ξέρω από μεγέθη, κι ακόμη και σήμερα δεν κάθομαι να μετράω, αλλά πως να το περιγράψω...

Με τις δυο μου χούφτες την είχα πιασμένη και περίσσευε σχεδόν άλλη τόση. Ήταν κάτι το τρομερό που με έκανε να βγάζω μικρές θαυμαστικές ψιλές φωνούλες... «Ωωωω!» και «Αααα!». Από το πάχος της ψωλής του δε ο δείκτης μου δεν μπορούσε να ακουμπήσει τον αντίχειρα...

-    «Αχ γλυκέ μου, γλυκέ μου! Πόσα χέρια πρέπει να έχω για να σου την πιάσω ολόκληρη;»

Τον μαλάκιζα και με τα δυο μου χέρια τώρα, δυνατά, όλο και πιο δυνατά, το κάτω χέρι στη βάση του πούτσου του, το πάνω χέρι στο κεφάλι, και το έστριβα κιόλας. Το έκανα όλο και πιο γρήγορα, είχα αφηνιάσει, κι εκεί δεν άντεξα, έβγαλα τη γλώσσα μου έξω κι άρχισα να του φιλάω την άκρη του πούτσου του. Εκείνος αγριεμένος από την καύλα με έπιασε από το σβέρκο και μου είπε:

-    «Κάτω τα χέρια και φάτον. Φάε τον πούτσο μου!»

Το κοντάρι του βρέθηκε μέσα στο στόμα μου απότομα και βαθιά. Το ένα μου χέρι πήγε στο μπούτι του και το άλλο από κάτω από τα αρχίδια του να τα χαϊδεύει. Με το που είχα την αίσθηση της ψωλής του στον ουρανίσκο μου ένιωσα μια νέα κατάσταση μέθης. Φρέναρα για να το απολαύσω για λίγο. Η πούτσα του ακίνητη και κολλημένη βαθιά μέσα στο στόμα μου να την νιώθω.

Εκείνος παλλόταν ολόκληρος και σκλήραινε κι άλλο. Πρέπει να τον κράτησα έτσι τουλάχιστον δύο λεπτά, μέχρι που ένιωθα να έχω αναλύσει μέσα στον εγκέφαλό μου όλη τη χυμώδη γεύση του, ένιωσα πια να την αναγνωρίζω. Μετά άρχισα να χρησιμοποιώ την γλώσσα μου για να ολοκληρώσω την αίσθηση, έχοντας πάντα το καυλί του χωμένο μέσα στο στόμα μου και ακίνητο.

Κάνα δύο λεπτά ακόμη ακουμπούσα τη γλώσσα μου στο κάτω μέρος της πούτσας του, ζύγιαζα τη γεύση και τη σκληράδα της, έπαιζα με την εγκοπή από το κεφάλι της. Αυτό ειδικά τον τρέλαινε. Μετά άρχισα αργά - αργά να τραβάω το κεφάλι μου προς τα πίσω και μετά να τον ξαναρουφάω απαλά.

Τον έβγαζα, τον έφερνα στη μύτη μου μπροστά να νιώσω και τη βαρβάτη μυρωδιά του, τον ακουμπούσα στα μάγουλά μου, έτριβα το πρόσωπό μου πάνω του. Παραμιλούσα ψιθυριστά, αισθησιακά ώστε να με ακούει όμως.

-    «Πούτσε μου, πούτσε μου, κοντάρι μου, ψωλή μου, ψωλάρα μου ψωλαρά μου...»

-    «Αχ, πούστρα μου εσύ!», μου απαντούσε.

Άρχισα να τον γλείφω δυνατά κοιτάζοντάς τον στα μάτια πουτανίστικα.

-    «Η πούστρα σου είμαι ναι... γιατί με πουστεύεις, εσύ με πουστεύεις άντρα μου...»

-    «Όχι μόνο θα σε πουστέψω, πουτανάρα θα σε κάνω!»

-    «Θα με κάνεις να νιώσω κοριτσάκι; Γυναίκα;»

-    «Ναι πουτανάρα μου, να κύλα μου εσύ! Γκομενίτσα σωστή θα σε κάνω!»

Κι όλο τον έγλειφα στο κάτω μέρος του πουτσοκέφαλου του. Σταμάτησα να μιλάω γιατί ήθελα να τον γλείψω ολόκληρο. Του έγλειψα μία - μία τις φλέβες του, ακόμη και τις πιο μικρές, του έγλειψα το κεφάλι, την τρυπούλα του, του έγλειψα τις τρίχες στη βάση, του έγλειψα μετά τα αρχίδια του, ένα - ένα, τα έβαλα στο στόμα μου ολόκληρα και τα πιπίλισα. Μούγκριζα από την ηδονή, μούγκριζε άγρια κι αυτός.

Κάποια στιγμή όταν είχα πάρει την πρώτη γεύση του, τον ξανάβαλα στο στόμα μου ολόκληρο, πάντα χωρίς να τον ακουμπήσω ούτε στιγμή με τα χέρια μου. Άρχισα να τον σφίγγω με τα χείλια μου, για να αποφύγω να τον πονέσω με τα δόντια μου. Έτσι σφιχτά όπως τον είχα κρατημένο αρχίζω να ανεβοκατεβάζω το στόμα μου στην ψωλάρα του. Ήταν αδύνατο να την καταπιώ ολόκληρη όπως ποθούσα.

Ανεβοκατέβαινα με πάθος επάνω της και άρχισα να τη χτυπάω δυνατά με τη γλώσσα μου και στο τέλος να της πιπιλάω το κεφάλι. Της έδινα πλέον δυνατές πιπιλιές, πολύ δυνατές και βαθιές, πότε επιταχύνοντας, πότε επιβραδύνοντας. Με την καυλάρα του στο στόμα γυρίζω τα μάτια προς τα πάνω και κοιτάζω τον Ιδομενέα. Βρίσκεται σε πραγματική έκσταση, και ειδικά μόλις τον κοιτάζω αρχίζει να μουγκρίζει:

-    «Τσιμπουκλού μου, πουτάνα, τσιμπουκλού μου πούστρα!»

Και τότε έγινε κάτι μαγικό κι αναπάντεχο, και για τους δυο μας: κάνει ένα «Αχ, αχ!» σαν να είχε ξαφνιαστεί και τότε νιώθω κάτι υγρό να πετάγεται μέσα στο στόμα μου. Ξαφνιάστηκα κι εγώ, δεν ήξερα τι να κάνω, αλλά εκείνος αρχίζει να μου δίνει απανωτές γαμιές στο στόμα μου που χαλάρωσε πια και άνοιξε εντελώς και κατάπινε τον τεράστιο πούτσο που μου το γαμούσε δυνατά.

Κόντεψα να πνιγώ από τον πούτσο του που σχεδόν έφτασε στο λαρύγγι μου αλλά και παράλληλα από τα χύσια που μου πλημμύριζαν συνεχώς το στόμα. Τραβήχτηκα πίσω ενστικτωδώς και ξαναέσφιξα αμυντικά τα χείλια μου. Εκείνος το κατάλαβε και σταμάτησε να μου επιτίθεται τόσο δυνατά, ο πούτσος του όμως συνέχιζε για κάμποσο τους σπασμούς του.

Με κάθε σπασμό μια νέα ριπή στο στόμα μου. Δεν μπορούσα να τα δω αλλά τα ένιωθα πάρα πολλά τα χύσια του, και συνέχιζε, συνέχιζε να με χύνει… Το στόμα μου είχε πλέον γεμίσει και ένιωσα να χύνονται και απ’ έξω. Χωρίς να αφήσω την πούτσα του να βγει εντελώς άρχισα αργά - αργά να τα καταπίνω. Η γλύκα που ένιωσα με την πρώτη γουλιά ήταν κάτι το απερίγραπτο.

Μουγκρίζοντας από ηδονή κατάπια και δεύτερη και τρίτη, κατάπια όλα τα χύσια που είχαν γεμίσει το στόμα μου κι άρχισα με τη γλώσσα μου να απομυζώ το πουτσοκέφαλό του που συνέχιζε να χύνει.

Και τότε έγινε το δεύτερο «θαύμα». Άρχισα να τρέμω, να έχω σπασμούς σε ολόκληρο το κορμί μου, να τινάζομαι, και χωρίς να αγγίξω καθόλου το πουλάκι μου, που τόση ώρα με πονούσε από την καύλα, άρχισα να χύνω κι εγώ δυνατά. Τρελάθηκα, δεν το πίστευα κι έβγαλα την πούτσα του από το στόμα μου να δω αν συνέβαινε αυτό πραγματικά.

Τα χύσια μου πετάγονταν με δύναμη μέχρι τα βυζάκια και το πηγούνι μου και γέμιζαν και τα μπούτια και το κάτω μέρος των αρχιδιών του Ιδομενέα. Εκείνος συνέχιζε να χύνει πια στο πρόσωπο και στα μάγουλά μου! Βογκούσαμε και οι δύο, έκπληκτοι και κατακαυλωμένοι, αυτός με την αντρίκεια, μπάσα φωνή του κι εγώ με την καινούργια ψιλή μου φωνούλα.

-    «Πούστραααα, καριόλα, σε χύνωωωω!!!», φώναξε εκείνος.

-    «Αααα, πούτσε μου γλυκέεε, σε ήπια κι έχυσα...!!!», φώναξα εγώ.

Και χωρίς ανάσα σχεδόν άρχισα να τον πιπώνω ξανά για να του στραγγίξω εντελώς την ψωλάρα από όλα τα υγρά της. Μετά του στράγγιξα τα μπούτια και τα αρχίδια κι από τα δικά μου χύσια. Ήταν ωραία, ηδονικά αλλά δεν είχαν τη δική του θεσπέσια γεύση που με έκανε να χύσω.

Τα κατάπια όλα με ηδονή και δεν έβγαλα το καυλί του από μέσα μου μέχρι που ηρέμησαν οι αναπνοές μας και είχα βεβαιωθεί ότι δεν μπορούσα να του πάρω ούτε σταγόνα πλέον...

-    «Μμμμ, ιντα μου ‘κανες μωρή;», μου είπε ζουμπώντας μου τα μάγουλα. «Ίντα μου ‘κανες κι έχυσα χωρίς να κατέω; Άλλα λογάριαζα να σου κάμω...»

-    «Κι εγώ δεν το κατάλαβα άντρα μου... έχυσα χωρίς να αγγιχτώ, μόνο με τη γεύση σου!»

-    «Πούστρααα... Ταλεντάρα είσαι, καλά σε κατάλαβα... Κι αυτό εδώ... (μου έδειξε το πουλάκι μου με την ποδάρα του) καλιά κι από κλειτορίδα μαθές!»

-    «Αχ ναι! Δεν έχω πούτσο πια άντρα μου, κλειτορίδα για σένα έχω...»

-    «Έτσι...», έκανε γεμάτος ικανοποίηση.

Άρχισα να του τρίβομαι ολόκληρος πάνω στο κοντάρι του που παρέμενε στητό και είχε χάσει ελάχιστα σε σκληράδα, αλλά ούτε κι εγώ είχα ξεκαυλώσει.

-    «Αχ, με έκανες και μένα σκλάβα του κονταριού σου Ιδομενέα μου... σκλάβα της ψωλάρας σου!»

-    «Και που 'σαι ακόμα καριολίτσα... μη σταματάς, έχουμε και συνέχεια…»

-    «Δεν σταματάω, δεν μπορώ να σταματήσω…»

Συνεχίζεται…


(Copyright protected OW ref: 7225)