Μήπως ήταν από τη μοίρα;

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Καλησπέρα παιδιά. Το όνομα μου είναι Αλέξανδρος και θα ήθελα να σας διηγηθώ την πρώτη μου ομοφυλοφιλική εμπειρία.

Ερχόμενο το φετινό καλοκαίρι και βρίσκοντας με σε μια φάση λιώμα, λόγω της προηγούμενης σχολικής χρονιάς, μιας και ήμουν τρίτη λυκείου κανόνισα με την παρέα μου να πάμε διακοπές στην Ίο. Μόλις το ανακοίνωσα στους δικούς μου δεν είχαν κανένα πρόβλημα, γιατί όλη τη χρονιά είχα κουραστεί πολύ και μου άξιζε μία ανταμοιβή.

Αφού πέρασε ένα διάστημα κανονίζοντας τις διακοπές μας, έρχεται η μέρα της αναχώρησης. Το πλοίο μας έφευγε στις 7:30 το πρωί από τον Πειραιά και έτσι συναντηθήκαμε και οι δώδεκα πιο νωρίς στο Μοναστηράκι, για να πάρουμε το τρένο και να κατέβουμε προς τα κάτω..

Πηγαίνοντας να βγάλω εισιτήριο πέφτω πάνω σε έναν 25άρη κατάξανθο Άγγλο, όπου σημειωτέων ο τύπος δεν ήταν απλά γυμνασμένος, ήταν πολύ "φουσκωτός" και "σπασμένος" σε όλο του το σώμα. Τον κοιτάω και μένω μέσα στα πράσινα μάτια του, την ώρα που νιώθω σε όλο μου το σώμα να με διαπερνά ένας ηλεκτρισμός.

Μου χαμογελάει και μου λέει να βγάλω εισιτήριο μιας και αυτός έπρεπε να βγάλει πολλά για όλη του την παρέα. Βγάζω εγώ το δικό μου, του σκάω ένα χαμόγελο και φεύγω. Γυρίζοντας πίσω τα μάτια μου βλέπω να μου κλείνει το μάτι και εκεί είναι που έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου...

Στο τρένο προς Πειραιά και αργότερα στο πλοίο να μην μπορώ να τον βγάλω από το μυαλό μου. Να ρωτάω τον εαυτό μου τι έχω πάθει και να μην παίρνω απάντηση.. Μόλις φτάνουμε στην Ίο πήγαμε στο ξενοδοχείο να αφήσουμε τα πράματα. Πήγαμε φάγαμε και μετά γυρίσαμε πάλι να αλλάξουμε για να πάμε παραλία.

Βγαίνοντας από το δωμάτιο, για να πάω να χτυπήσω στους άλλους δίπλα συναντάω μία παρέα από τουρίστες και έτσι όπως τους κοίταγα βλέπω αυτόν... Τον θεό μου! Είχε μείνει σαστισμένος και με κοίταγε κι αυτός. Προσπαθώντας να μαζέψω τον εαυτό μου να πάω στους άλλους, μου πέφτει από το λαιμό μια αλυσίδα που μου την είχαν κάνει δώρο πριν χρόνια..

Φτάνοντας στην παραλία και συνειδητοποιώντας πως λείπει παίρνω το πρώτο ΚΤΕΛ για τη χώρα να πάω να την βρω στο ξενοδοχείο. Μπαίνω στο διάδρομο και αρχίζω να την ψάχνω όταν ξαφνικά ανοίγει μια πόρτα πίσω μου και άκουσα μια φωνή να μου απευθύνεται στα αγγλικά και να λέει:

-    «Ωραία θέα!»

Εγώ σκυμμένος, να πετάει ο κώλος μου, και με το που γυρίζω τον βλέπω. Σηκώνομαι στα γρήγορα και λέω, δεν την χάνω αυτή την ευκαιρία. Του λέω τι έγινε, όταν ξαφνικά βγάζει από την τσέπη του την αλυσίδα μου. Τον χιλιοευχαριστώ και μετά μου λέει:

-    «Θέλω ένα αντάλλαγμα…»

-    «Τι;», ρωτάω εγώ απορημένος.

-    «Να σε κεράσω ένα ποτό το βράδυ…», μου λέει.

Αποδέχομαι την πρόσκλησή του και ξαναπάω στην παραλία. Είχαμε δώσει ραντεβού στη χώρα στις δέκα, και εγώ είχα πει στους δικούς μου πως θα πήγαινα να βρω κάτι γνωστούς μου. Με το που φτάνω τον βλέπω και μου σκάει ένα χαμόγελο. Αφού κάναμε κάτι βόλτες να δούμε το νησί καθόμαστε σε ένα μπαράκι. Τα λέγαμε ώρα όταν ξαφνικά μου χαϊδεύει το πόδι. Μου λέει:

-    «Οι δικοί μου δεν είναι στο ξενοδοχείο. Πάμε να χαλαρώσουμε;»

Δεν πίστευα στα αφτιά μου. Πόσο τυχερός μπορεί να ήμουν; Μπαίνει πρώτος αυτός να ανοίξει και μετά εγώ, μην πεταχτεί κανένας από την παρέα μου. Ξαπλώνουμε στο κρεβάτι και πριν το καταλάβω, μου σκάει ένα φιλί. Τον πιάνω από το κεφάλι και αρχίζω κυριολεκτικά να τον ρουφάω. Με ρίχνει ανάσκελα ανεβαίνει πάνω μου και φιλιόμασταν έτσι για κανένα τέταρτο. Ένιωθα πως ήταν καυλωμένος. Με πίεζε το μεγάλο φούσκωμα της βερμούδας του.

Μετά από λίγο του βγάζω την μπλούζα και με το που βλέπω τη σωματάρα του, με πιάνει μια φούντωση. Αρχίζω να τον γλείφω σε όλο του το σώμα καυλιάρικα. Του έγλειφα τις ρώγες, τις δάγκωνα και αυτός βόγκαγε από ηδονή. Μου βγάζει την μπλούζα και με φίλαγε τόσο παθιασμένα... Τα ιδρωμένα σώματά μας κόλλαγαν μεταξύ τους και οι πούτσες μας τρίβονταν πάνω από τις βερμούδες μας. Με έσφιγγε στα καλογυμνασμένα μπράτσα του κι εγώ του έγλειφα τους μύες του.

Μετά του λέω να σηκωθεί και εγώ καθισμένος στο κρεβάτι αρχίζω να τρίβω τη μάπα μου στην ψώλα του. Του κατεβάζω τη βερμούδα και βλέπω το κόκκινο μποξεράκι του να έχει κάνει κηλίδες από τα προσπερματικά. Το έγλειφα και μύριζα το άρωμα πουτσίλας που είχε μαζί με τον ιδρώτα και την τεστοστερόνη του.

Το κατεβάζω και πετάγεται μια ψώλα καυλωμένη που κυριολεκτικά έσταζε υγρά. Την παίρνω στο στόμα μου. Την καταπίνω μέχρι βαθιά μέσα. Αυτός μου πιάνει το κεφάλι και αρχίζει να μου γαμάει άγρια το στόμα σε σημείο που να μου κόβεται η ανάσα. Μου έτρεχαν τα σάλια και αυτός μου έδινε χαστουκάκια στα μάγουλα. Τον έπαιζα, τον έφτυνα, σαν έμπειρη πουτάνα.

Με πιάνει, με σηκώνει, με γυρνάει πλάτη, μου κατεβάζει τα παντελόνια, με πετάει στο κρεβάτι και χώνει το πρόσωπό του στα κωλομάγουλα μου. Έφτυνε την τρύπα μου, της έβαζε δάχτυλο, τη γάμαγε με τη γλώσσα του, γιατί μιας και ήμουν παρθένος ήμουν πολύ στενός. Με γλειφοκώλιαζε πολύ ώρα, όταν ξαφνικά ακούω κάτι να σκίζεται και μετά από λίγο νιώθω την ψωλή του να τρίβει την τρυπούλα μου.

Με είχε σαλιώσει τόσο πολύ που είχε γίνει σα μουνί. Ανοιγόκλεινε από καύλα. Αρχίζει τότε να μπαίνει σιγά - σιγά μέσα μου. Τον είχα πάρει όλο και ένιωθα μια χαρά. Με γάμαγε στα μπρούμυτα και μου έγλειφε το λαιμό, ενώ μου έλεγε βρισιές στο αφτί. Είχα γίνει η πουτάνα του...

Με γυρίζει ανάσκελα, σηκώνει τα πόδια μου στους ώμους του και άρχισε να μου τον βάζει άγρια. Με έφτυνε στο στόμα και μου έριχνε σφαλιάρες. Είχα καυλώσει τόσο άσχημα που ό,τι και να μου έκανε δεν με ένοιαζε. Πλέον ήμουν δικός του. Αφού με ξέσκισε έτσι, με στήνει στα τέσσερα και αρχίζει να με καρφώνει αυτή τη φορά πολύ βίαια. Με τράβαγε πάνω του για να τον πάρω όλο μέσα. Τα αρχίδια του βάραγαν στον κώλο μου.

Σε κάποιο σημείο με τραβάει, με γυρνάει, βγάζει την καπότα και μου φωνάζει:

-    «Χύνω πουτάνα!»

Μου τα έδωσε όλα στο στόμα. Και μου έδινε σφαλιάρες για να τα καταπιώ. Αφού το έκανα κι αυτό μου λέει:

-    «Έχεις κάνει πότε γκόλντεν ρέιν;»

-    «Τι είναι αυτό;», τον ρωτάω.

Καυλωμένος ακόμα εγώ, με τραβάει και με πάει στο μπάνιο. Με βάζει μέσα στην μπανιέρα και κάθεται από πάνω μου. Εγώ τον έπαιζα ακόμα και αυτός άρχισε να με κατουράει. Με κατούραγε παντού, από τα πόδια μέχρι τη μάπα. Γούσταρα πολύ και το έδειχνα. Τότε και εγώ από την πολύ καύλα αρχίζω να χύνω.

Το σκηνικό συνεχίστηκε για ακόμα λίγο μέχρι που μπήκε κι αυτός μέσα και κάναμε μαζί μπάνιο. Με φίλαγε, χαμουρευόμασταν και πιάναμε ο ένας τον άλλο…

Βρισκόμασταν για τις υπόλοιπες πέντε μέρες που μείναμε κάθε μέρα κάνοντας κάτι διαφορετικό πάντα. Με τον Έντι ακόμα μιλάμε και μου είπε πως τα Χριστούγεννα θα έρθει Ελλάδα και θα μείνει μεγάλο διάστημα. Τον περιμένω πως και πως. Μαζί του έκανα το πιο ωραίο σεξ που έχω κάνει.. Ειλικρινά τον ευχαριστώ...

 

(Copyright protected OW ref: 7147)