Εγώ και ο μπαμπάς του φίλου μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Καλησπέρα. Είμαι τριάντα χρονών, 1.70 ύψος, αδύνατος. Πάντα μου άρεσαν οι άντρες μεγαλύτερης ηλικίας και εύσωμοι.

Λοιπόν, πριν πολύ καιρό στην παρέα μας μπήκαν κι άλλα άτομα λόγω ζευγαρώματος ατόμων. Έτσι κι εγώ άρχισα να κάνω παρέα με τον Τάσο. Ο Τάσος είναι ωραίο παιδί και τα είχε με την κολλητή μου.

Τους τελευταίους έξι μήνες κάναμε καλή παρέα και έτσι μια μέρα πήγα από το σπίτι του να τον πάρω για να πάμε για καφέ. Χτυπάω κουδούνι να κατέβει.

Περιμένοντας στην είσοδο τον Τάσο, άκουσα μια φωνή από το θυροτηλέφωνο να μου λέει να ανεβώ πάνω στο σπίτι γιατί ο Τάσος ήταν στο μπάνιο και θα αργούσε λίγο. Έτσι και έγινε.

Ανέβηκα και πάνω στην πόρτα με περίμενε ο πατέρας του Τάσου, ο κύριος Πέτρος. Ο κύριος Πέτρος είναι αυτό που λέμε άντρας. Όχι κούκλος, αλλά ένας άντρας που σε κάνει να λιώνεις με μια ματιά του. Κοντός, 1.73 και γεμάτος, τριχωτός πολύ και σέξι άντρας.

Μου πρότεινε να μπω μέσα. Συστηθήκαμε και για να σπάσει ο πάγος μιλούσαμε γενικά για κοπέλες, μιας και δεν με ήξερε καθόλου. Με ρώτησε τι δουλειά κάνω και τέτοια.

Δεν ξέρω… πάντως είχα αρχίσει να κοιτάζω προς στο φούσκωμα του παντελονιού του που ήταν πολύ μεγάλο και μάλλον με είχε καταλάβει πως κοιτούσα επίμονα εκεί.

Έτσι γνώρισα τον πατέρα του φίλου μου που όμως μου είχε γίνει εμμονή. Ήθελα να τον ξαναδώ… να τον συναντήσω πάλι. Αυτό ήταν σχετικά εύκολο, γιατί μπόρεσα από τον Τάσο να μάθω που πηγαίνει, σε ποια μαγαζιά και μερικές συνήθειες του.

Έτσι και έγινε. Έπεσα μια μέρα πάνω του -δήθεν τυχαία- σε ένα μπαράκι που πηγαίνει και έτσι έγινε η αρχή. Ξαφνιάστηκα εγώ, ξαφνιάστηκε αυτός, χαιρετηθήκαμε και κάθισα στο μπαρ.

Πιο δίπλα μου αυτός και ένας ακόμα τύπος φίλος του. Εγώ κοιτούσα επίμονα και το κατάλαβε. Έτσι κι αλλιώς δεν είχα τίποτα να κάνω καλύτερο. Ξαφνικά, σηκώνεται ο φίλος του και φεύγει.

Προς στιγμή πίστεψα πως θα φύγει κι αυτός μόλις σηκώθηκε από την θέση του, αλλά πλησίασε και με ρώτησε αν περιμένω παρέα για να κάτσει. Έτσι και έγινε.

Ήπιαμε μερικά ποτά και πάνω στα πολλά λόγια, φτάσαμε στο θέμα σεξ. Κατάλαβα από τα λεγόμενα του ότι με είχε πάρει χαμπάρι και του πρότεινα να πάμε κάπου πιο ήσυχα να μιλήσουμε και δέχτηκε.

Πήγαμε στο αμάξι και μόλις βγήκαμε από την πόλη έκανε την πρώτη κίνηση πιάνοντας το πόδι μου και λέγοντας μου ότι θέλει να του τον πιάσω. Δεν αρνήθηκα… τον έπιασα. Ήταν τεράστιος και χοντρός.

Έβγαλα έξω τον πούτσο του και τον έγλειφα. Το καυλί του συνέχεια έβγαζε υγρά και με τρέλανε περισσότερο. Έκανα πίπα ασταμάτητα μέχρι που μου κάρφωσε όλο τον πούτσο του μέσα.

Πόνος και καύλα μαζί. Άρχισε να μου ξεσκίζει την τρύπα βρίζοντας με:

-    «Πουστράκι! Παρ’ τον πούτσο μου ρε παλιοπούστρα! Έτσι γαμάω τα πουστράκια!»

Ξαφνικά μου βγάζει τον πούτσο του από την σούφρα μου που την είχε κάνει σαν γαρίφαλο από το γαμήσι και μου τον χώνει στο στόμα όλο. Ήταν τεράστιο και στητό. Έχυσε μέσα στο στόμα μου και βόγκαγε σαν ταύρος.

-    «Παρ’ τα χύσια μου!» μου λέει. «Πιες τα πουστάρα!»


(Copyright protected OW ref: 7111)