Ένα υπέροχο βράδυ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Είμαι δεκαοκτώ χρονών,  τελειόφοιτος και αμφιφυλόφιλος (με την πρώτη εμπειρία με αγόρι την παρακάτω).

Είμαι ψηλός,  με καστανά μαλλιά και μάτια γύρω στα 80 κιλά και γενικά ένα πολύ κοινωνικό άτομο (κάνω εύκολα παρέες).

Λοιπόν η ιστορία μου, κάποια πράγματα για να σας εντάξω στο γενικό κλίμα.

Είναι ένα παιδί ο Γιάννης. Έχει άλλα δύο αδέλφια έναν μεγαλύτερο και έναν μικρότερο από αυτόν. Είμαστε χρόνια φίλοι με αυτό το παιδί και γνωρίζω αρκετά καλά τα αδέλφια του. Ποτέ με τον Γιάννη δεν είχαμε κολλητή παρέα, ωστόσο όταν ήθελα κάτι μπορούσα να το συζητήσω μαζί του.

Είναι ένα ωραίο παλικάρι τριχωτός (από τα καυλωτικά πράγματα πάνω του), γελαστός και γεροδεμένος. Αυτό που με ξενερώνει λίγο είναι το χιούμορ του το οποίο θυμίζει βλάχο και τα αστεία του για τις μάνες.

Anyway,  με αυτό το παιδί είμαστε στο ίδιο σχολείο και μοιάζει για μεγαλύτερος μου. Συνεχίζω… Εμείς έχουμε έναν αυστηρό γυμναστή ο οποίος αν δεν φοράμε φόρμα μας διώχνει, και επειδή εγώ δεν είμαι τύπος που του αρέσει η φόρμα, προκειμένου να γλιτώσω απουσίες, δανειζόμουν την φόρμα του Γιάννη όταν είχα γυμναστική.

Πηγαίναμε στα αποδυτήρια κάθε φορά για να αλλάξουμε και όταν εκείνος έμενε με το μποξεράκι, δεν μπορούσα να μην προσέξω το προσόν του. Και ήταν τελικά πολύ προσοντούχος (αυτό το κατάλαβα αργότερα).

Πολλές φορές πείραζε ο ένας τον άλλον, και καλά ξύλο και μαλακίες, και έβρισκα αφορμή να του πιάνω τα γενετικά του όργανα. Γενικά την λέγαμε αρκετά ο ένας στον άλλον, και το παιχνίδι συνεχιζόταν παντού.

Εμένα ωστόσο μου είχε γίνει εμμονή. Καύλωνα πολύ για αυτόν και οι φαντασιώσεις που είχα δεν περιγράφονται.

Τώρα στο ζουμί της ιστορίας…

Τέλη Αυγούστου 2010, είχα φροντιστήρια και διάβαζα αρκετά. Μια μέρα μου λένε οι γονείς μου ότι θα έλειπαν για το σαββατοκύριακο λόγω μιας βάφτισης και εγώ δεν μπορούσα να ακολουθήσω γιατί είχα διαγωνίσματα.

Μένω σε ένα σπίτι σχετικά απόμερο και με την πρόσφατη μετακόμιση των γειτόνων μας αυτό με τρόμαζε πιο πολύ.

Το βράδυ είχα να πάω κάπου, παρόλα αυτά θα ήμουν πίσω νωρίς. Πριν επικοινώνησα με τον Γιάννη και του είπα αν ήθελε να κοιμηθεί σε εμένα γιατί λείπουν οι δικοί μου και φοβόμουν. Εκείνος μου είπε ότι ήταν κουρασμένος και ότι δεν μπορεί και μπλα μπλα… Του απαντάω:

«Κρίμα ρε και θα κάναμε τρελίτσες. Αυτή την χάρη ήθελα μόνο ρε»

«Αν είναι να κάνουμε τρελίτσες χαχαχα. (για πλάκα) Καλά ρε θα έρθω.  Τι ώρα θα είσαι πίσω;», μου στέλνει αυτός.

«Δώδεκα».

«Ok, θα είμαι εκεί».

Γυρνάω τον παίρνω τηλέφωνο και του λέω να έρθει. Μετά από δέκα λεπτά ήταν εδώ, με τζιν παντελόνι, ένα μακό μπλουζάκι και αθλητικά. Καθόμαστε τρώμε, συζητάμε και μετά λέγαμε μαλακίες. Οπότε μου λέει:

-    «Πω ρε μαλάκα, ξέχασα να φέρω ρούχα»

-    «Σιγά ρε… θα σου δώσω από τα δικά μου».

-    «Ok. Ρε φίλε βαριέμαι…»

-    «Τι θες να κάνουμε;»

-    «Ξέρω εγώ; Πάω να αλλάξω και θα σκεφτώ in the meantime…», μου απαντάει.

Πάει και κατεβαίνει με ένα σορτσάκι μου γκρι, μια αμάνικη μπλούζα και ήταν ξυπόλητος. Τα μπράτσα του ήταν πιο ωραία από ότι συνήθως και τα ξυρισμένα πόδια του (είχαν λίγες τρίχες), φάνταζαν θεϊκά. Το σορτσάκι είχε ένα εξόγκωμα αλλά ήταν φυσιολογικό.

Φοράω και εγώ κάτι παρόμοιο, ενώ τον χάζευα διακριτικά. Όταν ετοιμάστηκα τον ρώτησα:

-    «Σκέφτηκες τίποτα;»

-    «Μπα…»

-    «Θες να βάλω καμιά τσόντα;»

-    «Γιατί;»

-    «Για να ξεβαρεθούμε…» (τι ερώτηση!!!)

-    «Ok. Βάλε μια καλή».

-    «Έγινε!»

Βρίσκω μία, καθόμαστε στον υπολογιστή και την βάζω να παίξει. Εκείνος χάιδευε τον πούτσο του και μουρμούριζε. Εγώ δίπλα παρατηρούσα μία εκείνον, μία την τσόντα. Ήθελα τόσο πολύ να τον φιλήσω που δεν ξέρω πως κρατήθηκα.

Ήταν καυλωμένος, το έβλεπα. Ήταν πιο ογκώδες απ’ ότι συνήθως. Ερεθιστικα στην σκέψη.

Κάποια στιγμή τον πετάει έξω,  κι εγώ ασυναίσθητα κάνω το ίδιο. Το πουλί του ήταν πιο μεγάλο από το δικό μου κατά 2-3 εκατοστά, αλλά ήταν και πιο χοντρό. Αχχ! Τον ήθελα.

Έτσι όπως κοιτούσαμε, με πιάνει να κοιτάω το χοντρό καυλί του,  και μου λέει:

-    «Τι κάνεις εκεί ρε μαλάκα;», και μαζεύτηκε.

Εκείνη την στιγμή πιάνω τον πούτσο του και του λέω:

-    «Περίμενα καιρό…»

Εκείνος σάστισε. Έμεινε και έκανε να φύγει αλλά τότε τον φίλησα. Του τράβαγα μαλακία και εκείνος άρχισε να κάνει το ίδιο. Μετά από κανένα πεντάλεπτο, αφού το συνειδητοποίησε αυτό που γινόταν, μου λέει:

-    «Δεν είναι σωστό…»

-    «Θες να σου πάρω πίπα; Και μετά να μου πάρεις κι εσύ;»

-    «Ναι!»

Σκύβω πάνω από το χοντρό καυλί του και το παίρνω στο στόμα μου. Σιγά - σιγά το έγλειφα γύρω - γύρω και μετά το πουτσοκέφαλο. Εκείνος τρελαινόταν από την καύλα και μου κούναγε το κεφάλι να κάνω πιο γρήγορα. Σκεφτόμουν από μέσα μου: «Επιτέλους!».

Πρώτη φορά έπαιρνα πίπα αλλά το χάρηκα. Τον έγλειφα παντού… στον πούτσο. ανάμεσα στα μπούτια του… ρουφούσα τα αρχίδια του με τόση μανία και χαρά, είχα εκστασιαστεί!

Προσπάθησα να του γλείψω τον κώλο, αλλά δεν ήθελε. Μέχρι να τον πείσω χρειάστηκα χρόνο αλλά τα κατάφερα. Τον έγλειψα λίγο, αλλά δεν μου άρεσε. Τον έφτυνα και του έπαιζα την τρύπα. Τόσο τριχωτή,  τόσο όμορφη.

Μετά εκείνος έκανε το ίδιο σε μένα ενώ ήμουν στα τέσσερα ήδη. Πέθαινα από την καύλα. Μου έβαλε ένα δάχτυλο, μετά δύο και βογκούσα. Μου άρεσε. Έγλειφε τα δάχτυλα του και ξανά…

Τέλος με γυρνάει και μου παίρνει και εκείνος μια πίπα. Δεν ήταν καλός, αλλά ήταν str8.  Έχυσα στο χέρι του. Δεν έκανε την προσπάθεια να τα καταπιεί, δεν ήθελε.

Μετά του ξαναπήρα πίπα και έχυσε στο στόμα μου. Κατάπια μερικά και τα άλλα τα έφτυσα. Ύστερα κάναμε μπάνιο μαζί γυμνοί. Ακόμα με καύλωνε ο πούστης!

Τελικά κοιμήθηκε σπίτι μου. Το συζητήσαμε και κανονίσαμε να μην μάθει κανείς τίποτα.

Ελπίζω να ξαναγίνει τίποτα σύντομα…


(Copyright protected OW ref: 7084)