Σαν σε όνειρο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Γεια χαρά σε όλους. Είμαι ένας αρκετά καλοφτιαγμένος τύπος στα 28, καθόλα φυσιολογικός, που είχα πρόσφατα μια πρωτόγνωρη εμπειρία και είπα να την μοιραστώ μαζί σας (η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή!).

Αλλά πριν ξεκινήσω θα πρέπει να σας πω και την κατάσταση μου για να καταλάβετε καλύτερα την εξέλιξη της ιστορίας…

Ήμουν πρόσφατα χωρισμένος με την κοπέλα μου και τότε χωρίς δουλειά. Ήμουν απογοητευμένος και βαριεστημένος να κάνω οτιδήποτε εκείνη την ημέρα. Κλεισμένος στο σπίτι μη έχοντας την όρεξη να κάνω οτιδήποτε.

Έτσι αποφάσισα να μπω στο ίντερνετ για να μιλήσω με οποιοδήποτε. Πάντα μου άρεσε το ανδρικό φύλο αλλά μέχρι τότε, ποτέ δεν είχα κάνει τίποτα. Είτε γιατί ντρεπόμουνα, είτε γιατί δεν το είχα ανάγκη, μιας και είχα κοπέλα και ήμουν ερωτευμένος μαζί της…

Μπορώ να πω ότι είχα τρελή επιτυχία μόνο και μόνο με το ψευδώνυμο που έβαλα, αλλά το μόνο που έκανα μαζί τους ήταν να λέμε ένα γεια, να δίνω τα χαρακτηριστικά μου και τίποτα άλλο, μιας και το είχα κάνει σαφές ότι δεν πρόκειται να γίνει και τίποτα.

Ώσπου ξαφνικά μου μιλάει ένας 33 χρονών που αργότερα μου είπε ότι τον λένε Γιώργο. Με τον Γιώργο μιλούσαμε λες και ήμασταν φίλοι από παλιά, χωρίς να μπούμε σε σεξουαλικού περιεχομένου κουβέντα.

Η ώρα είχε περάσει χωρίς να το καταλάβουμε και ο Γιώργος μου πρότεινε να συναντηθούμε έξω για ένα ποτό. Δεν ξέρω τι με έκανε να τον εμπιστευτώ τον τύπο αλλά συμφώνησα μαζί του και κάτι μέσα μου, μου έλεγε πως το βράδυ θα είχε ενδιαφέρουσα κατάληξη.

Έτσι λοιπόν συναντηθήκαμε, μετά από 40 λεπτά περίπου, στο μέρος που είχαμε συμφωνήσει. Το μόνο που ήξερα γι’ αυτόν είναι ότι θα φορούσε ένα μπλε μπλουζάκι με τον αριθμό 5 πάνω του κι αυτός για μένα ότι θα φορούσα ένα άσπρο μπλουζάκι με μια παλάμη πάνω του.

Όταν λοιπόν εκεί που καθόμουν είδα ένα παλίκαρο να έρχεται προς το μέρος μου με το συγκεκριμένο μπλουζάκι, έπαθα πλάκα!

-    «Γεια σου Νίκο, ο Γιώργος είμαι που μιλούσαμε με τις ώρες πριν λίγο».

Το μόνο που είπα με ένα νευρικό χαμόγελο.

-    «Γεια σου Γιώργο, χάρηκα!»

Ο Γιώργος ήταν γύρω στο 1.90 ύψος, καστανόξανθος, γεροδεμένος και πολύ ωραία γυμνασμένος. Το σχεδόν κολλητό του τζιν διέγραφε τα πολύ ωραία γυμνασμένα πόδια του και ένα απερίγραπτο φούσκωμα στον καβάλο του.

Πρέπει να παρατήρησε ότι τον κοιτούσα εκεί κάτω γιατί έβαλε το κράνος μπροστά για να σταματήσω… Μετά από λίγη ώρα συζήτηση μου λέει:

-    «Έλα, ξέρω ένα ωραίο μέρος για να πιούμε κρασάκι για να γνωριστούμε καλύτερα».

Τον ακολούθησα σαν υπνωτισμένος και τελικά καταλήξαμε με την μηχανή του σε μια πολυκατοικία. Ήταν το σπίτι του.

Στο διαμέρισμά του κουβεντιάσαμε καθισμένοι στον καναπέ με ένα τραπεζάκι πλάι μας με το κρασί. Μιλήσαμε για γυναίκες και τι μας αρέσει περισσότερο στο σεξ. Του εξομολογήθηκα ότι ποτέ δεν είχα πάρει γυναίκα από τον κώλο και φαίνεται ότι ο Γιώργος ενθουσιάστηκε με τα γούστα μου και χαμογέλασε πονηρά.

Ξαφνικά διέκοψε τη συζήτηση κάποια στιγμή για να φέρει κάτι να φάμε, πράγμα που σήμαινε ότι θα πιούμε παραπάνω. Ήδη είχαμε κατεβάσει ένα μπουκάλι. Τα τοστ που έφερε τα συνόδευε όπως προείπα μια μπουκάλα κόκκινο κρασί.

Φάγαμε γρήγορα και αρχίσαμε να πίνουμε ακόμα γρηγορότερα, με αποτέλεσμα το μπουκάλι να τελειώσει και να έρθει ένα τρίτο. Το κέφι όσο πήγαινε και ανέβαινε, ενώ η κουβέντα γινόταν όλο και πιο σεξουαλική.

Ύστερα δε από μια αφήγηση από το καλύτερο σεξ της ζωής του (χωρίς να μου αναφέρει αν ήταν με γυναίκα ή με άνδρα) έβλεπα το παντελόνι μου να φουσκώνει επικίνδυνα χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι. Έριξα μια ματιά και στο παντελόνι του Γιώργου και είδα με τη σειρά του να φουσκώνει περίεργα. Ήμουν σίγουρος πως ένιωθε όπως και εγώ. Τότε είπα μέσα μου ή τώρα ή ποτέ.

Τέντωσα το κεφάλι μου και τον φίλησα πεταχτά στα χείλη και ξαναγύρισα στην θέση μου κοιτώντας τον στα μάτι για να δω αντιδράσεις. Η όλη κατάσταση είχε ξεφύγει βέβαια από την εικόνα που είχα στο μυαλό μου για το σεξ, αλλά ήμουν αρκετά μεθυσμένος και ερεθισμένος για να το αγνοήσω.

-    «Έλεγα πως δεν θα το έκανες ποτέ…!», μου είπε ο Γιώργος και βρέθηκε ξαφνικά σχεδόν στην αγκαλιά μου, χώνοντας τη γλώσσα του στο στόμα μου.

Φιλιόμασταν για πολλή ώρα, χουφτώνοντας ο ένας τον άλλο σε όλο το κορμί με ένα πάθος που δεν είχα ξανανιώσει ποτέ μέχρι τώρα. Έτσι όπως ήμασταν αγκαλιασμένοι με σηκώνει όρθιο και με κολλάει στον τοίχο και μου έβγαλε την μπλούζα, ενώ ξεκούμπωσε το παντελόνι μου το οποίο γλίστρησε στα πόδια μου χαμηλά. Απότομα με γυρνάει με την πλάτη προς αυτόν και άρχισε να με φιλάει και να με γλείφει παντού.

Μου έκανε έλεγχο σε όλο μου το σώμα όπως κάνουν στις ταινίες οι αστυνομικοί. Μου έβγαλε και το μποξεράκι και χούφτωνε τα αρχίδια μου και άρχισε να παίζει με τον πούτσο μου. Έτσι όπως ήταν τουρλωμένος ο κώλος μου γονάτισε και άρχισε να μου φιλάει και να σαλιώνει την τρύπα μου. Πότε δεν ήξερα ότι η κωλοτρυπίδα μπορεί να αποτελέσει τόση πηγή καύλας!!! Είχα φύγει εκτός εαυτού ενώ τα βογκητά μου γινόντουσαν όλο και πιο δυνατά.

Σε αυτή τη στάση όπως ήμασταν αντικατέστησε την γλώσσα του με ένα δάχτυλο του. Ένα έντονο τσούξιμο ένιωσα αυτόματα, αλλά σιγά - σιγά ο πόνος μετατράπηκε σε ηδονή. Μου έβαζε και έβγαζε το δάχτυλο του όλο και πιο γρήγορα, όλο και πιο βαθιά… Δεν μπορούσα να σταματήσω να βογκάω από την ηδονή, ενώ ταυτόχρονα ένιωθα τον πούτσο μου έτοιμο να σπάσει χωρίς να τον ακουμπάω.

Ξαφνικά σταμάτησε, νιώθοντας ένα κενό στην τρύπα μου με γύρισε ξανά στήθος με στήθος. Μετά αρχίσαμε να χαϊδευόμαστε, γεμίζοντας φιλιά ο ένας το στόμα του άλλου. Έτσι όπως τον χάιδευα, άρχισα να του βγάζω τα ρούχα και να μένει μετά από λίγο τελείως γυμνός. Ειλικρινά, τι να έπιανες μια πέτρα, τι να έπιανες την κορμάρα του Γιώργου, το ίδιο ήταν.

Εκείνη η κωλάρα του ήταν όλο καύλα από το σφικτό κρέας που είχε. Τι γεροδεμένο στήθος ήταν αυτό, τι σφιχτά χέρια, τι μπούτια, τι πούτσος. Τον χούφτωνα παντού και δεν χόρταινα. Σιγά - σιγά άρχισε να κατεβαίνει προς τα στήθος μου και να γλείφει τις ρώγες μου. Όταν κατέβηκε πιο κάτω και μου τον πήρε στο στόμα του τρελάθηκα! Ήταν τόσο δεξιοτέχνης στη γλώσσα που χωρίς να το καταλάβω άρχισα να του λέω:

-    «Ρούφα, καυλιάρη μου, παιδαρά μου. Ρούφα τα υγρά μου!»

Δεν ήθελα να χύσω έτσι όμως και τόσο γρήγορα. Τον τράβηξα προς τα πάνω και με παρέσυρε στον καναπέ. Αυτός είχε καθίσει στον καναπέ και εγώ έπεσα στα τέσσερα για να του ανταποδώσω την καύλα που μόλις μου είχε προσφέρει. Το στόμα μου έκλεισε γύρω από τον πρησμένο όργανό του. Ταυτόχρονα χάιδευα ελαφρώς τον δικό μου χωρίς να με κάνω να χύσω ενώ ανεβοκατέβαζα το κεφάλι μου.

Το ελεύθερο χέρι μου πίεζε την βάση του τεράστιου πούτσου του και ψηλαφούσα τις αρχιδάρες του. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήμουν τόσο καλός στην πίπα. Το λέω αυτό γιατί τα βογκητά του πρέπει να ακούγονταν μέχρι έξω, ενώ ένιωσα τον πούτσο του να πρήζεται όλο και πιο πολύ μέσα στο στόμα μου. Δεν ήθελα όμως να χύσει τόσο γρήγορα και από ότι κατάλαβα ούτε και ο ίδιος.

Με σταμάτησε και με σήκωσε στην αγκαλιά του με τέτοιο τρόπο ώστε το καυλί μου ήταν μπροστά από το στόμα του. Γαμούσα το στόμα του όλο και πιο δυνατά χωρίς να ελέγχω πόσο βαθιά τον έβαζα γιατί τον έπνιγα… Έτσι όπως καθόμουνα όμως ο Γιώργος είχε ελευθερία κινήσεων στον κώλο μου, χώνοντας μου το δάχτυλο του. Αυτό ήταν είχα ξεφύγει.

Βγήκα από το στόμα του και έφερα την κωλάρα μου στο στόμα του. Μαζί με το χέρι του έβαζε και την γλώσσα του. Από τα σάλια του τα δάχτυλα του βρέχτηκαν και έκανε πιο εύκολη την διείσδυση δύο δαχτύλων στην τρύπα μου.

-    «Γιώργο δεν μπορώ άλλο… πάρε με τώρα!», είπα δυνατά.

Αμέσως με αφήνει κάτω, φοράει ένα προφυλακτικό και έτσι όπως ήμασταν, προσπαθεί να μου τον βάλει μέσα μου. Στην αρχή η τρύπα μου αντιστάθηκε, αλλά το κεφαλάκι του πούτσου του μπήκε, εισχώρησε στο τούνελ. Η αναπνοή μου, μου είχε κοπεί! Πονούσα, αλλά έλεγα θα περάσει δεν μπορεί…

Ο Γιώργος βοηθούσε την κατάσταση χαϊδεύοντας μου τις ρώγες και ξυλοκοπώντας την κωλάρα μου. Τι ηδονή ήταν αυτή, τι καύλα! Μετά από λίγο μπήκε όλος μέσα μου και μείναμε έτσι μέχρι να το συνηθίσω. Δεν ήταν για πολύ.

Καθισμένος πάνω του άρχισα να ανεβοκατεβαίνω πάνω στην ψωλή του. Η καύλα μου με έκανε να κουνιέμαι χωρίς να γνωρίζω τι πρέπει να κάνω και παρόλα αυτά ένιωθα το καυλί του Γιώργου να γίνεται όλο και πιο μεγάλο μέσα μου, ενώ όσο και να προσπαθούσε να είναι σιωπηλός ,τα βογκητά της καύλας του με ξετρέλαιναν.

Τον καύλωνα και εγώ όσο εκείνος εμένα. Παίρνοντας θάρρος έγινα πιο ενεργητικός. Στριφογύριζα πάνω στο καυλί του, σφιγγόμουν πάνω του, κουνιόμουν τόσο γρήγορα πάνω κάτω πάνω του που νόμιζα ότι θα γίνει σεισμός. Τι ήταν να το κάνω αυτό; Η καύλα με είχε διαλύσει. Μέσα στην ζάλη μου ένιωσα να χύνω πάνω στο στήθος του Γιώργου χωρίς καν να τον έχω ακουμπήσει. Δεν το πίστευα στα μάτια μου. Έχυσα έτσι για πρώτη φορά στη ζωή μου, τόση μεγάλη ποσότητα και τόσο πηχτά.

Ο Γιώργος δεν μπορούσε να κρατηθεί άλλο. Άρχισε να μου τον χώνει όλο και πιο βαθιά και σε κάποια δευτερόλεπτα ένιωσα τον Γιώργο να χύνει βαθιά μέσα μου για πολλή ώρα. Εξαντλημένος όπως ήμουν έπεσα πάνω του και άρχισα να ρουφάω τα χείλη του. Του τα είχα κοκκινίσει λες και τα είχα βάψει.

Σε λίγο απομακρυνθήκαμε και πήγαμε να κάνουμε ένα ντους που εκεί συνέχισε ένα δεύτερο παιχνίδι. Αυτό όμως είναι μια άλλη ιστορία… που σύντομα θα σας την περιγράψω.


(Copyright protected OW ref: 7057)