Πήδημα με τους γείτονες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Όταν πέρασα στη σχολή μου στην Αθήνα, πριν τρία χρόνια δηλαδή, ήμουν τελείως απογοητευμένος. Έφευγα μακριά και δεν το ήθελα.

Με τον καιρό, όμως, άρχισα να συνηθίζω και να μου αρέσει η ιδέα. Το γεγονός ότι είσαι άγνωστος μεταξύ αγνώστων σου δίνει την ευκαιρία να ριχτείς σε νέες εμπειρίες.

Στην οικοδομή που έμενα δεν είχε άλλους φοιτητές, πέρα από δύο παιδιά της σχολής της Αστυνομίας, το Βασίλη και το Χρήστο. Ο πρώτος ψηλός (1.90-1.95), μελαχρινός, με γυμνασμένο σώμα κι ο δεύτερος όχι τόσο ψηλός (περίπου στο 1.85), καστανός, με ακόμα πιο γυμνασμένο σώμα.

Με τα παιδιά έκανα αρκετή παρέα όταν είχαν έξοδο. Στην πραγματικότητα ήθελα να δοκιμάσω την εμπειρία του τρίο με αυτά τα δύο αγόρια. Έπρεπε να βρω ένα κόλπο για να τους αποπλανήσω…

Πρότεινα, λοιπόν, να βγούμε οι τρεις μας ένα Σάββατο βράδυ. Μεθύσαμε λίγο και γυρίσαμε στο σπίτι. Εγώ είχα πιει λιγότερο και τους πρότεινα να έρθουν να μείνουν σε μένα για να μη χρειαστούν τίποτα το βράδυ. Έτσι κι έγινε.

Τους έβαλα να ξαπλώσουν στο διπλό μου κρεβάτι και μου ζήτησαν να τους γδύσω για να μην κοιμηθούν με τα ρούχα τους. Έπιασα πρώτα το Βασίλη που μου άρεσε και περισσότερο.

Όταν είδα πως φούσκωνε η πούτσα του μέσα στο άσπρο του σλιπάκι, ήμουν έτοιμος να του κατεβάσω το εσώρουχο και να αρχίσω να τον πιπώνω. Τελικά, δεν το έκανα. Πήγα από την πλευρά του Χρήστου, που είχε ήδη κοιμηθεί, για να τον ξεντύσω. Κι ο Χρήστος ήταν κι αυτός αναμμένος.

Πώς να χειριστώ την κατάσταση;

Αρχίζω να γδύνομαι στο δωμάτιο και πέταξα το σλιπάκι μου «κατά λάθος» ανάμεσά τους. Ανέβηκα στο κρεβάτι και έπιανα τα δύο σώματα που με ανάβανε. Τότε, σιγά - σιγά άρχισα να κατεβάζω τα δύο εσώρουχα. Έπιασα τις δύο ψωλές και τις πίπωνα εναλλάξ.

Ο Βασίλης άρχισε να ανταποκρίνεται πρώτος, αγγίζοντας τον πούτσο μου που είχε γίνει μπαρούτι. Σε κάποια στιγμή, αφήνω τελείως τον πούτσο του Χρήστου, που δε φαινόταν να χαμπάριαζε και πολύ. Δεν ήταν όμως ακριβώς έτσι.

Ο Χρήστος μόλις τον άφησα, άρχισε να χαϊδεύει τον πούτσο του και μου είπε:

-    «Μόνο αυτό έχει; Δεν κάνεις τίποτα άλλο εσύ;»

Τότε, πεισμωμένος ζήτησα από τους δύο κούκλους να σταθούν όρθιοι και να τους πιπώσω ταυτόχρονα. Σε δευτερόλεπτα, οι δύο άνδρες είχαν σηκωθεί όρθιοι, με έβαλαν να γονατίσω και τότε οι δύο πούτσες τους μπήκαν μέσα στο στόμα μου. Ήταν εκπληκτικό να νιώθω μέσα μου αυτά τα δύο υπέροχα πέη.

Αφού επί πέντε λεπτά πίπωνα τις δύο υπέροχες πούτσες τους, ήρθε η ώρα για μια αλλαγή. Τους είπα τότε:

-    «Δεν περνάμε σε τίποτα πιο ενδιαφέρον;»

-    «Ήρθε η ώρα να σου σκίσουμε τον κώλο;», είπε ο Βασίλης.

Τότε, κι οι δυο τους έπιασαν με πολύ πάθος τους πούτσους τους και με κοίταξαν όλο νόημα. Ξάπλωσαν πάλι στο στρώμα, αλλά επειδή ήθελα να τους βασανίσω λίγο, άρχισα να γλείφω τις πατούσες τους.

Αυτό ερέθιζε πολύ το Βασίλη, ο οποίος με έπιασε μόλις του άφησα την πατούσα του και με έστησε στα τέσσερα πάνω από το Χρήστο. Μόλις μπήκε μέσα μου, ξετρελάθηκα.

Παράλληλα, ο Χρήστος τραβήχτηκε προς τα κάτω γλείφοντας το σώμα μου. Μετά από λίγο, ο Βασίλης πήρε τη θέση του Χρήστου κι ο Χρήστος του Βασίλη. Ο Χρήστος με γαμούσε πιο γρήγορα με αποτέλεσμα να μου σκίσει τον κώλο πιο πολύ. Αφού, σταμάτησε για λίγο, είπα:

-    «Τι λέτε, παλικάρια; Μπαίνετε κι οι δύο μαζί;»

Η ιδέα ήταν πολύ εντυπωσιακή και αμέσως προχώρησαν. Με έριξαν στα τέσσερα με το Βασίλη από κάτω μου και το Χρήστο από πάνω μου. Μόλις μπήκαν αισθάνθηκα ένα δυνατό, αλλά και γλυκό ταυτόχρονα, πόνο.

Μετά καθώς έσκιζαν τον κώλο μου, ο πόνος ήταν τόσο μεγάλος που ξέσπασα σε λυγμούς. Τελείωσαν και οι δύο μέσα στον κώλο μου και μόλις βγήκαν, τοποθέτησαν τους δύο πούτσους τους μέσα στο στόμα μου, ώστε να γλείψω το σπέρμα που περίσσεψε.

Μετά, οι δύο παίδαροι άρχισαν να μου παίζουν τον πούτσο και μου τάισαν τα χύσια μου στο στόμα. Όλο το βράδυ κοιμηθήκαμε γυμνοί οι τρεις μας με εμένα στη μέση.

Το επαναλάβαμε αρκετές φορές. Συνεχίζουμε ακόμα να το κάνουμε, αλλά όχι με συχνότητα μεγάλη. Τα παιδιά πέρυσι το καλοκαίρι μετακόμισαν και γι’ αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε όπως παλιά.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")