Ο καλύτερος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Τον αισθάνομαι να γλιστράει αργά ανάμεσα στα πόδια μου… να κινείται τολμηρά πάνω στα μπούτια μου στοχεύοντας προς τον κώλο μου. Μήπως ονειρεύομαι; Μπα! Με τα μάτια ανοιχτά; Δεν συνηθίζω να έχω τόσο ζωντανά όνειρα…

Αισθάνομαι το κορμί του βαρύ, ουσιαστικό… να μετατοπίζεται στο κρεβάτι και να περνάει στη δική μου πλευρά. Να! Χαμηλώνει το κεφάλι του πάνω μου… βιαστικά και με ακρίβεια.

Ένα χέρι στο πίσω μέρος του λαιμού μου αναγκάζει το πρόσωπο μου να τριφτεί στο στρώμα του κρεβατιού. Αισθάνομαι το πλήρες βάρος του σώματός του πάνω στο δικό μου. Κατόπιν αισθάνομαι έναν ήρεμο κνησμό στη σπονδυλική μου στήλη.

Γι’ αυτό που αισθάνομαι είναι υπεύθυνο το δάχτυλο του. Ένα από τα δάχτυλα του… το πιο έμπειρο, το πιο ευγενικό. Το κινεί αργά από τη μέση μου μέχρι τον λαιμό μου… το κρατάει σταθερά σε ισχύ.

…και στη συνέχεια τίποτα… καμία μετακίνηση. Ούτε από τη δική μου πλευρά, ούτε από τη δική του. Αρχίζω να αναπνέω βαριά. Το μυαλό μου αρχίζει να δραστηριοποιείται, να παίρνει στροφές.

«Γιατί άραγε σταμάτησε;», «Γιατί δεν συνεχίζει;», «Τι πρόκειται να μου συμβεί;». Προτού προλάβω να επεξεργαστώ τις σκέψεις μου και να καταλήξω σε κάποια συμπεράσματα, τα χέρια του έρχονται στο κεφάλι μου.

Ένα μαύρο κομμάτι ύφασμα παίρνει το φως από τα μάτια μου. Πιέζει το κεφάλι μου και το αναγκάζει να βυθιστεί στο στρώμα. Σαφώς είχα την υποχρέωση να αναστενάξω από την καύλα. Τα χέρια του σπρώχνουν τους ώμους μου, κολλούν το στήθος μου στο κρεβάτι και αναγκάζουν τα χέρια μου να σηκωθούν στον αέρα.

Τα πόδια μου ανοίγουν… μετατοπίζονται δίνοντας το σωστό άνοιγμα στην κωλοτρυπίδα μου. Οι ανάσες μου γίνονται βαριές. Λαχανιάζω… Σε λίγα λεπτά δεν θα μπορώ να αναπνεύσω… το ξέρω.

Κυριεύομαι από μικτά συναισθήματα φόβου… αναμονής… διέγερσης και συγκίνησης… όλα μαζί. Ξαφνικά… Ο πούτσος μου είναι έντονα σκληρός. Έτσι όπως με σπρώχνει στο κρεβάτι… πονάω.

Ξανά σιωπή… Καμία μετακίνηση…

Μου φαίνεται σαν να είμαι μόνος μου στο δωμάτιο. Είναι εκεί… στο κρεβάτι, μαζί μου; Ή όχι; Στο μυαλό μου συγκεντρώνονται άλλου είδους σκέψεις… Τι να συμβαίνει;

-    «Ωωωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχχχχ!!!»

Ο χοντρός πούτσος του γλιστράει μέσα μου… Ολόκληρος! Ο πόνος και η ευχαρίστηση μπερδεύονται. Με κυριεύουν σε ίσες δόσεις. Ήταν καταπληκτικό το συναίσθημα… Έντονο.

Ο αρχικός πόνος υποχωρεί πολύ γρήγορα, καθώς ο πούτσος του διαπερνάει την κωλοτρυπίδα μου. Γλιστράει βαθιά… αργά… επιτρέποντάς με να προσαρμοστώ στο μέγεθος του. Ένας βαθύς λαρυγγικός αναστεναγμός δραπετεύει από το στόμα μου… Είναι ακριβώς αυτό που ήθελα και χρειαζόμουν…

Ανοίγω τα πόδια μου για να διευκολύνω τις κινήσεις του. Ο πούτσος του προχωρά… εκατοστό - εκατοστό. Κινείται μέσα - έξω… ρηχά - βαθιά…

-    «Ναι, σ’ ευχαριστώ… Ωχχχχ!», λέω.

Χρειάζομαι περισσότερη δόση πούτσου και ευτυχώς το μωρό μου διαθέτει αρκετά εκατοστά. Συνειδητοποιώ πως δεν μου τον έχει χώσει ολόκληρο, άρα έχω ελπίδες. Μου τον χώνει ξανά βαθιά και σκληρά.

Ο ρυθμός του επιταχύνεται… Το πάχος του πούτσου του τον βοηθά να κινείται με ευκολία.. δεν ξέρω πως το καταφέρνει αυτό. Το γαμήσι συνεχίζεται με βαθιές και σκόπιμες διεισδύσεις… ομαλές και μετρημένες… προσεκτικές σε κάθε λεπτομέρεια.

Ένας εντυπωσιακός οργασμός οικοδομείται στο κορμί μου…

Τα χέρια του με αρπάζουν και με αναγκάζουν να στηθώ στα τέσσερα. Στηρίζεται από τους ώμους μου και χώνει τον πούτσο του βιαστικά, σκληρά, σκληρότερα από πριν. Τον βοηθά και η στάση του σώματός μου σ’ αυτό. Αναστενάζω βαθιά και δυνατά. Ικετεύω για περισσότερο… όπως πάντα.

-    «Γάμησε με… Πάρε με… Ναι… Σήκωσέ με στον ουρανό… Σκληρά…», λέω.

Το ένα του χέρι χαϊδεύει την πλάτη μου και το άλλο τραβάει τα μαλλιά μου. Η ευγένεια με την βιαιότητα συναντιούνται για μια φορά ακόμα. Με πονάει, αλλά το συναίσθημα του πάχους του πούτσου του να προχωρά μέσα μου είναι μοναδικό.

Αισθάνομαι τόσο όμορφα για να αισθανθώ κάτι άλλο… αρνητικό. Έτσι όπως τραβάει το κεφάλι μου προς τα πίσω μου επιτρέπει να αναπνεύσω με τη ψυχή μου. Τα πνευμόνια μου δουλεύουν για να μπορέσω να συγκεντρώσω μέσα τους μια ικανοποιητική ποσότητα οξυγόνου.

Το κεφάλι μου προσγειώνεται ξανά στο κρεβάτι. Αισθάνομαι τον ιδρώτα από το πρόσωπο του να πέφτει στη πλάτη μου. Ασθμαίνω… Ικετεύω αναστενάζοντας καθώς το πάχος του πούτσου του δοκιμάζει τις αντοχές της κωλοτρυπίδας μου που δεν λέει να χαλαρώσει.

Δεν έχω ιδέα πόσα εκατοστά πούτσου έχω μέσα μου, δίνω σημασία μόνο στη διάμετρό του…

-    «Αααααχχ! Ωωωωωχχ!!!»

Υπομονετικά περιμένω την επόμενη κίνησή του. Όλα όσα κάνει περιστρέφονται γύρω από την επιθυμία του να με ικανοποιήσει. Στέλνει ηλεκτρικά κύματα σε ολόκληρο το κορμί μου ενώ ένας πόνος διαμορφώνεται μέσα στην κωλοτρυπίδα μου.

Μια ζεστασιά αρχίζει να με τυλίγει εσωτερικά. Το κορμί μου αποκρίνεται ακούσια στην απίστευτη αίσθηση που μου χαρίζει ο πούτσος του…

Ο πούτσος του εκρήγνυται. Η ποσότητα του σπέρματος είναι ικανοποιητική… σχεδόν απίστευτη. Κραυγάζω… Χρειαζόμουν την απελευθέρωσή του, αλλά δεν μπορώ να διαχειριστώ τόσο σπέρμα. Ο πούτσος του απελευθερώνει ενέργεια που κάνει το κορμί μου να τραντάζεται… να τραντάζεται άγρια.

Χύνω κι εγώ… Ασυγκράτητα. Αδειάζω το περιεχόμενο των αρχιδιών μου χωρίς βοήθεια. Χωρίς καν να αγγίξω τον πούτσο μου. Χύνω από ζήλια… από αντίδραση στην εκσπερμάτιση του.

Ολοκληρώνοντας, αισθάνομαι το χέρι του να τυλίγει τον πούτσο μου και να τον τινάζει… Τον σφίγγει και τον τινάζει.

-    «Ωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ! Ναι, αδειάζω… αδειάζω, γαμώτο… Ναι…», λέω.

Μια μικρή -υπόλοιπο- ποσότητα σπέρματος πετάγεται με ορμή από τον πούτσο μου χτυπώντας το στήθος και το στομάχι του. Βιαστικά τον στραγγίζει ξανά και αμέσως μετά τον αφήνει.

Το χέρι του απομακρύνεται από τον πούτσο μου που συσπάται άγρια στην αίσθηση της απόσυρσης…

Ξαπλώνει δίπλα μου… Με αρπάζει από τους ώμους, ακουμπάει τα χείλια του στο στόμα μου. Τα χείλια μου χωρίζονται και η γλώσσα του εισβάλλει μέσα στο στόμα μου. Είμαι εξοικειωμένος σ’ αυτό…

Μου βγάζει το ύφασμα από τα μάτια και μου επιτρέπει να βλέπω ξανά, μετά από πολύ ώρα… Ανοιγοκλείνω τα μάτια μου, ρυθμίζοντάς τα… Τον κοιτάζω…

Είναι ο ομορφότερος άντρας στον κόσμο… Είναι καλύτερος εραστής που είχα ποτέ στη ζωή μου! Είναι το μωρό μου…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")