Αυτό είναι χύσιμο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Το γυμνό του κορμί ορίζει το πλάτος του κρεβατιού μας… Βλέπω κάθε σύσπαση των μυών του και σφίγγω τα μάτια μου για να μη συνεχιστεί η διαδρομή τους στο κορμί του…

Με την πάροδο του χρόνου, γλείφω τα χείλια μου και δίνω από ένα φιλί στο στήθος και στην κορυφή του μήλου του Αδάμ, στο λαιμό του. Οι μυς του στήθους του σφίγγονται και ταυτόχρονα ελευθερώνονται.

Τα μάτια του λάμπουν σαν τις ακτίνες του ήλιου. Το χέρι μου εμφανίζεται και εξαφανίζεται ανάμεσα στα πόδια του. Σ’ ένα από τα πρώτα τραντάγματα του πούτσου του, αναστεναγμοί ξεφεύγουν από τα χείλια του.

Ο πούτσος του, ομολογουμένως, είναι ο μεγαλύτερος θησαυρός του…

Εντάξει, εντάξει… η καλή του καρδιά είναι ο μεγαλύτερος θησαυρός του!

Με διάθεση προσφοράς φέρνω τα δάχτυλά μου γύρω από την εντυπωσιακή στύση του. Πεινασμένα, κινώ το χέρι μου πάνω - κάτω στον πούτσο του. Οι αναστεναγμοί του βγαίνουν πλέον δυνατά…

Συλλαμβάνω το φως του ήλιου από τα μάτια του και γλείφω μια σταγόνα από το διάφανο σπέρμα του. Παρακολουθεί γοητευμένος αυτή τη σκηνή. Ο πούτσος του, με αυξημένη θερμότητα, είναι έτοιμος να εκραγεί.

Αν και είναι νωρίς, θέλω να δω τη λαμπερή εκσπερμάτιση του. Συνεχίζω να κινώ το χέρι μου πάνω - κάτω, αργά στην αρχή και αργότερα επιταχύνω το ρυθμό μου μέχρι που τελικά ο πούτσος του ξεσπάει και κλιμακωτά το σπέρμα του πετάγεται από το πρόσωπό μου μέχρι και το κέντρο του στήθους μου.

Εννοείται πως τα δάχτυλά μου κολλάνε πάνω στον πούτσο του. Βλέπω τα αρχίδια του να αναπηδούν και να συστέλλονται. Τον κοιτώ στα μάτια και τον αφήνω να δει μια αναλαμπή πονηριάς μέσα τους.

Θέλω να συνεχίσω την ευχαρίστηση που τόσα λεπτά του προσφέρω…

Πιάνω το μπουκαλάκι με τη βαζελίνη και ρίχνω μια γενναιόδωρη ποσότητα στα δάχτυλά μου. Χουφτώνω τα αρχίδια του κι αυτός βογκάει…

Με υγρές κινήσεις χώνω ένα από τα δάχτυλά μου μέσα στην κωλοτρυπίδα του και ξεκινώ να κάνω κύκλους σαν αεροπλανάκι που καθυστερεί να προσγειωθεί στην πίστα του αεροδρόμιου. Τα βογγητά του αυξάνονται…

- «Θέλεις να σε γαμήσω από πίσω με το δάχτυλο;», τον ρωτώ… ψιθυριστά. «…πες μου…», του λέω.

- «Ναι…», μου απαντά.

Τα λόγια του βγαίνουν σπασμένα… με πλήθος βογγητών που αλλοιώνουν τη φωνή του. Σιγά - σιγά το δάχτυλό μου προχωρά μέσα του. Χτυπώντας τον προστάτη του τον κάνω να κραυγάσει από τη χαρά.

Σφίγγει τον πούτσο του και ξεκινά να τον τραβάει μαλακία… δύσκολα, αλλά γρήγορα. Σε κάθε ενθουσιώδες βύθισμα του δάχτυλού μου, βγάζει κι ένα βογγητό. Σε κάθε ενθουσιώδες βύθισμα παρατηρώ μια ραγδαία αύξηση στη σεξουαλική ευτυχία μας…

Τα βογγητά του κλιμακώνονται και γίνονται σχεδόν ουρλιαχτά…

Τα μάτια μου καθηλώνονται στο πρόσωπό του και μετά στον πούτσο του. Λαχταρώ να τον δω να χύνει ξανά. Βυθίζω ακόμη πιο βαθιά το δάχτυλό μου.

Νιώθω την κωλοτρυπίδα του να σφίγγει το δάχτυλό μου. Τα αρχίδια του συρρικνώνονται ξανά και ο πούτσος του σκληραίνει σαν βράχος…

Αφήνω το δάχτυλό μου να συνεχίσει τη βόλτα του με ευχαρίστηση…

Η πρώτη εκσπερμάτιση του με χτυπάει στον ώμο, η δεύτερη στο στήθος, η τρίτη στο στομάχι… Η τέταρτη μόλις που προλαβαίνει να χυθεί έξω και πάνω από τα δάχτυλά του.

Χαμογελώ και τραβώ αργά το δάχτυλό μου έξω από τον πούτσο του. Λαχανιάζει και αφήνει να απελευθερωθεί ένα συγκρατημένο γέλιο.

Είναι τόσο όμορφος όταν χύνει!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")