Ξυπνώντας τον ξάδερφο (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας παιδιά. Ο Τάκης είμαι και συνεχίζω την ιστορία μου από εκεί που είχα μείνει...

Το πρωί που ξύπνησα ο ξάδερφος ακόμα κοιμόταν και πήγα στην τουαλέτα, έκανα ένα μπάνιο και ένα καλό κλύσμα, και πήγα γεμάτος αγωνία να ξυπνήσω τον ξάδερφό μου με τον γνωστό τρόπο!

Μπαίνοντας στο δωμάτιο τον άκουσα να ροχαλίζει και τον είδα να κοιμάται, ευτυχώς ανάσκελα, και σκεπασμένος με το σεντόνι. Τράβηξα το σεντόνι και είδα για άλλη μια φορά αυτό το τέλειο περιποιημένο τριχωτό σώμα και τον πούτσο του στραμμένο προς τον αφαλό του.

Άρχισα να γλείφω τα μεγάλα του αρχίδια και να τα βάζω στο στόμα μου ένα - ένα αλλά ακόμα κοιμόταν. Έγλειψα κατά μήκος τον πούτσο του και καθώς έφτασα στο κεφαλάκι, το έβαλα στο στόμα και άρχισα να του κάνω πίπα μέχρι που ξύπνησε και μου είπε:

-    «Καλά το θυμάμαι το χθεσινό… γιατί νόμιζα ότι το είχα ονειρευτεί…!»

Ωστόσο η ψωλή του είχε αρχίσει να παίρνει... μεγάλες διαστάσεις! Του έπαιζα τον πούτσο δυνατά και ανέβαινα προς τα πάνω φιλώντας και γλείφοντας τους δυνατούς του κοιλιακούς, τις σκληρές του ρώγες, τον λαιμό του και τέλος φτάνοντας στο πρόσωπο του, ενώ κόλλησα λίγο, άρχισε εκείνος να μου δίνει τα πιο καυτά γλωσσόφιλα που μου έχουν δώσει ποτέ!

Μετά από λίγο ξανακατέβηκα στο καυλί του το οποίο είχε γεμίσει υγρά και το έβαλα στο στόμα μου ρουφώντας το και καταπίνοντας ότι είχε πάνω του. Όποτε τον άκουγα να βαριαναστενάζει, με τραβούσε πάνω για γλωσσόφιλα ή μου έλεγε να του περιποιηθώ τα αρχίδια. Ήθελε να κρατήσει πολύ δεν ήθελε να με χύσει από τώρα…

Σε κάποια φάση άρχισε να μου χαϊδεύει τον κώλο πάνω από το σλιπάκι μου και μου το κατέβασε χαϊδεύοντας την τρύπα μου. Σηκώθηκε απ’ το κρεβάτι, ήρθε από πίσω μου και μου έφτυσε την κωλοτρυπίδα μου ενώ έβαζε το δάχτυλο του βαθιά.

Άρχισε να με γαμάει με το δάχτυλό του, κι εγώ είχα κατακαυλώσει! Το δεύτερο δάχτυλο μπήκε εύκολα και μου άρεσε όταν τα μπαινόβγαζε λέγοντας μου βρωμόλογα για το τι θα μου κάνει…

Όταν έβαλε και το τρίτο δάχτυλο, άρχισαν να ζορίζουν τα πράγματα αλλά το έβγαλε και μου είπε να περιμένω λιγάκι. Γύρισε κρατώντας προφυλακτικά και βαζελίνη. Στάθηκε μπροστά μου κι εγώ ξανάβαλα αυτήν την ψωλάρα στο στόμα μου.

Παιδιά το καυλί του ήταν τόσο ωραίο που δεν μπορείτε να φανταστείτε! Εκτός του ότι ήταν μεγάλο χοντρό και με φλέβες να διαγράφονται, το πουτσοκέφαλο του ήταν μεγάλο, αρμονικό με το υπόλοιπο καυλί και ήταν ολόισιο και τα αρχίδια του λαχταριστά.

Καθώς λοιπόν του ρουφούσα το καυλί, ο ξάδελφος μου, μου είχε απλώσει την βαζελίνη στον κώλο και μου είπε καυλιάρικα:

-    «Ετοιμάσου να φας γερό πούτσο! Τέτοιο γαμήσι που θα σου κάνω θα το ζητάς συνέχεια!»

Εγώ είχα γίνει τούρμπο και τον περίμενα με ανυπομονησία να πάει πίσω μου. Έβαλε ένα προφυλακτικό, άλειψε λίγο και τον πούτσο του με την βαζελίνη και ήρθε πίσω μου. Μου χάιδευε τον κώλο και ξαφνικά μου τον βύθισε όλο μέσα με την μία. Μου κόπηκε η ανάσα και το κατάλαβε…

Σταμάτησε για πέντε λεπτά έτσι και άναψε τσιγάρο μέχρι να συνηθίσω. Άρχισε να τον κουνάει σιγά - σιγά και ενώ ακόμα με πονούσε, με καύλωνε πολύ. Άφησε το τσιγάρο δίπλα και συνέχισε να με γαμάει ενώ εγώ βογκούσα.

Σε κάποια φάση ξαπλώσαμε στο πλάι και συνέχισε το γαμήσι ενώ εγώ δεν πονούσα πλέον και ένιωθα υπέροχα. Δυνάμωσε τους ρυθμούς του και με ξέσκιζε κανονικά σ’ αυτή τη στάση και εγώ του έλεγα να συνεχίσει.

Βγήκε από μέσα μου, με γύρισε μπρούμυτα και τον έβαλε μονομιάς μέσα μου και άρχισε να με γαμάει με τρελούς ρυθμούς, ενώ εγώ παιδιά βρισκόμουν στον έβδομο ουρανό! Πραγματικά τέτοιο γαμήσι δεν νομίζω να μου ξανακάνουν.

Μετά από κανένα τέταρτο, με σήκωσε και με ξάπλωσε ανάσκελα στην άκρη του κρεβατιού και με πήδαγε, καθώς η γλώσσα του μου ρουφούσε πραγματικά την δική μου και τα χείλη μου.

Μετά από λίγο άρχισε να αναστενάζει και να επιταχύνει τον ρυθμό του. Τράβηξε την ψωλή του από μέσα μου, έβγαλε το προφυλακτικό και γονάτισε πάνω από το πρόσωπο μου φωνάζοντας να ανοίξω το στόμα μου.

Άνοιξα το στόμα μου και άρχισε να μου γαμάει το στόμα και να χύνει απίστευτες ποσότητες πάλι λέγοντας μου να τα καταπιώ όλα. Άλλο που δεν ήθελα εγώ! Συνέχιζε να χύνει ενώ εγώ του χάιδευα τον ωραίο του κώλο και το σφιχτό του ιδρωμένο στήθος…

Όταν τελείωσε, ξάπλωσε εξουθενωμένος να καπνίσει και εγώ σηκώθηκα να κάνω μπάνιο. Μπήκα στο μπάνιο και άρχισα να πλένω τον κώλο μου, ο οποίος με ενοχλούσε από το άνοιγμα και τα χύσια του από το πρόσωπο μου, αλλά και τα δικά μου απ’ την κοιλιά μου.

Λίγο πριν τελειώσω τον άκουσα να μπαίνει στην τουαλέτα. Μου τράβηξε την κουρτίνα και μου είπε να τον δω που κατουράει. Μέχρι να τελειώσει το κατούρημα άρχισε να του ξανασηκώνεται και με το τίναγμα ένα παραπάνω…

Δεν έχασε χρόνο… Μπήκε στην μπανιέρα, έριξε λίγο νερό πάνω του, μετά έφτυσε τον πούτσο του και μου τον έχωσε εκεί στα όρθια, χωρίς λιπαντικό, χωρίς καπότα. Με είχε ανοίξει τόσο πριν που δεν πονούσα παρά ελάχιστα.

Με ξέσκιζε στην μπανιέρα σ’ αυτή τη στάση για κανένα τέταρτο κι αυτή τη φορά τελείωσε μέσα μου και έμεινε εκεί μέχρι που χαλάρωσε.

Ευχαριστώ ξάδερφε! Μου χάρισες πολύ ωραίες στιγμές!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")