Ο κολλητός μου κι εγώ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

H ιστορία αυτή συνέβη ένα χρόνο πριν...

Είμαστε Σκιάθο η τρίτη Λυκείου και γενικά οι δύο πρώτες μέρες πέρασαν με την παρέα μου.. Ποτά διασκέδαση και τρέλες, σαν κάθε πενταήμερη!

Την τρίτη μέρα όμως, σε μια άτυχη στιγμή, είδα την κοπέλα μου (να σημειώσω: είμαι str8, αθλητικός), να κάνει φάση με έναν από άλλο τμήμα και χωρίς πολλές φασαρίες την χώρισα μετά από πολλά παρακάλια…

Χάλια εγώ βέβαια, δεν είχα πολλή όρεξη για το βράδυ.. Τελικά με έπεισε ο κολλητός μου (1.78, μελαχρινός, πολύ γυμνασμένος, όπως εγώ), όπου κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο να πάμε για ποτάκια.

Μην πολυλογώ, ήπια αρκετά παραπάνω εκείνο το βράδυ και άφησα την παρέα να πάω στο ξενοδοχείο.. Ο κολλητός μου θυμάμαι να λέει να κάνω ντους και θα ερχόταν αργότερα στο δωμάτιο..

Δεν πέρασε μια ώρα και ήμουν στο κρεβάτι με το μαύρο το μποξεράκι μου, όταν ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ρωτώντας με:

-    Πώς είσαι..;»

Του λέω ένα ξερό:

-    «Χάλια…»

Δεν απαντάει και τον βλέπω να κατευθύνεται κι αυτός για ντους.. Όταν τελείωσε, Άρης (ας πούμε έτσι τον λένε), κάθισε δίπλα μου κρατώντας μόνο την πετσέτα του -ντροπές δεν υπήρχαν μεταξύ μας, πάμε χρόνια κολυμβητήριο και ντους μαζί - και με παρηγορούσε για το χωρισμό και πως θα βρω καλύτερα κλπ..

Ταυτόχρονα όμως με χάιδευε στην πλάτη και στο λαιμό.. Δεν μπορούσα να αντιδράσω και καθώς με έβλεπε να χαλαρώνω είπε:

-    «Απόψε θα σε φροντίσω φιλαράκι μου…»

Με γυρίζει με ανάσκελα, κατεβάζει το μποξεράκι και άρχισε να μου παίρνει πίπα.

-    «Δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό…», του λέω, αρχίζοντας να ανάβω και να ‘χω περιέργεια για το τι ακολουθεί…

-    «Μην μιλάς, απλά απόλαυσε το. Είμαι εδώ για σένα και δεν θα το μάθει κανείς…», λέει.

Έχοντας επίγνωση πλέον τι γίνεται, καθώς ήμουν σε κατάσταση μέθης, χύνω στο στόμα του βλέποντας τον να παίζει κι αυτός το εργαλείο του.. 18εκ χοντρό σαν το δικό μου.

Πριν καλά - καλά καταπιεί τα χύσια, με έγλειφε παντού.. Από τα πόδια μέχρι το λαιμό.. Δεν πλησίαζε βέβαια τα χείλη μου.. Ούτε μου τον έδωσε για πίπα.

-    «Θα νιώσεις περίεργα τώρα. Εμπιστεύσου με όπως πάντα…», μου λέει..

Δεν απαντώ και βρίσκομαι με τα πόδια ανοιχτά να γλείφει το κωλαράκι μου.. Εμπειρία πρωτόγνωρη και το μούδιασμα έντονο..! Πρέπει να κράτησε ένα πεντάλεπτο ώσπου ένιωθα έναν αφόρητο πόνο! Το παλούκι του προσπαθούσε να μπει μέσα μου!

-    «Τι κάνεις ρε μαλάκα;», λέω.

-    «Θα μπω μέσα σου να δεις πόσο ωραία θα είναι.. Σ’ αγαπώ και το ίδιο και το καυλάκι μου. Θα σου φερθούμε τρυφερά και θα θες κι άλλο…», είπε ενώ έκανε δεύτερη επιτυχή προσπάθεια να μπει.

Κρατούσε ήδη λιπαντικό και τα λόγια του και η χαλαρή φωνή του, κατάφεραν να με ανοίξουν.. Αν και στην αρχή πονούσα, μετά γλύκανα και η ανάσα μας πρόδιδε πόσο το θέλαμε..!

Είχαμε γίνει ένα για είκοσι λεπτά, ώσπου μετά από φιλιά στο λαιμό και στο στόμα, έχυσε μέσα μου.. Αφού τελειώσαμε και έχυσα κι εγώ, αποκοιμηθήκαμε.

Το επόμενο πρωινό, ως και σήμερα, κάναμε σαν να μην συνέβη τίποτα.. Έως σήμερα η παρέα μας είναι σε στρέιτ επίπεδο. Δεν ξέρω τι θέλει, αλλά θα ήθελα να το ξανακάνουμε..

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")