Στη βιβλιοθήκη του στρατού

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Όταν είσαι φαντάρος βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά. Όταν μάλιστα προέρχεσαι κι από ένα συντηρητικό οικογενειακό περιβάλλον, αναζητάς ευκαιρία να δοκιμάσεις τις αντοχές σου. Να τεστάρεις μέχρι που μπορείς να φτάσεις.

Δεν είχαν περάσει είκοσι μέρες από τη στιγμή που πάτησα το πόδι στο "καταραμένο" στρατόπεδο της Σάμου και ήδη είχα φτύσει αίμα. Τρέξιμο, αγγαρείες, υπηρεσίες, οι αξιωματικοί με τα κόμπλεξ τους, οι παλιοσειρές με τα δικά τους με είχαν αποκάνει.

Ήταν Κυριακή θυμάμαι... Μόλις είχα τελειώσει τη σκοπιά και για να μη με βρουν και με χώσουν σε καμιά αγγαρεία πάλι, χώθηκα στη βιβλιοθήκη. Το διάβασμα μου άρεσε πάντα αλλά τώρα λειτουργούσε και σαν άλλοθι.

Ο βιβλιοθηκάριος ήταν ένας τύπος που απολυόταν σε κανένα μήνα. Γκέι δηλωμένος... Δεν σου άφηνε και περιθώρια να πιστέψεις και το αντίθετο... Κουνιόταν, είχε.. ιδιαίτερη ομιλία και γενικά φαινόταν το πράγμα από μακριά.

Εγώ δεν ήθελα πολλά - πολλά γιατί είχα ακούσει πως τον είχαν πιάσει και μια φορά πίσω από τα μαγειρεία να πιπώνει δυο φαντάρους και τον ψιλοέκραξαν.

Έτσι όπως χάζευα τη βιβλιοθήκη, ήρθε κοντά μου και μου έπιασε την κουβέντα. Αρχικά από που είμαι και σιγά - σιγά μπήκε και στα πιο προσωπικά. Με ρώτησε αν έχω κοπέλα. Του είπα όχι και τότε έκανε την καίρια ερώτηση:

-    «Καλά… και από πότε έχεις να γαμήσεις;»

Το πήρα στην πλάκα για να μη δώσω αφορμή και του απάντησα:

-    «Με γαμάνε αυτοί εδώ στις υπηρεσίες και στις αγγαρείες...»

Τότε εκείνος μου είπε πως επειδή σε ένα μήνα απολυόταν, θα μπορούσε να μεσολαβήσει να τον αντικαταστήσω εγώ στη θέση του βιβλιοθηκάριου και να απαλλαγώ από το πολύ πήξιμο, μιας και η θέση αυτή ήταν πολύ αραλίκι.

Το καλοσκέφτηκα...

-    «Κι εγώ τι πρέπει να κάνω;», ρώτησα έχοντας πιάσει το νόημα των προθέσεών του.

Χωρίς εκείνος να χάσει καιρό, μου χουφτώνει απότομα τον πούτσο και μου λέει:

-    «Να με "κεράσεις"».

Δεν αντέδρασα. Κι εκείνος συνέχισε να μου τρίβει τον πούτσο πάνω από το παντελόνι. Όταν είχε σκληρύνει αρκετά, έσκυψε στα γόνατα και μου ξεκούμπωσε το παντελόνι. Το καυλί μου δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο, αλλά είναι πολύ χοντρό και ο τύπος εκστασιάστηκε.

-    «Δεν μπορώ να τον φάω αυτόν… θα με ξεσκίσει!», μου είπε ψιθυριστά. «Θα στον λιώσω στο τσιμπούκι όμως…», συμπλήρωσε κι άρχισε να μου τον γλείφει αργά και αισθησιακά.

Εγώ είχα κλείσει τα μάτια μου λες και ήμουν σε νιρβάνα. Το απολάμβανα ομολογώ γιατί ο τύπος ήταν δεξιοτέχνης. Μου έγλειφε το πουτσοκέφαλο και παράλληλα μου έτριβε τα αρχίδια. Απόλυτη ηδονή.

Νόμιζα πως θα χύσω αμέσως αλλά κάθε φορά που πλησίαζα ο τύπος δε με άφηνε. Άλλαζε ρυθμό, άλλαζε κινήσεις και η καύλα μεγάλωνε. Με κάθισε στον καναπέ και με τρέλανε στο γλείψιμο. Ένα εικοσάλεπτο τσιμπούκι χωρίς υπερβολή...

Τα χέρια του δεν μου τον άγγιξαν καθόλου. Μόνο με τα αρχίδια μου έπαιζε που και που. Στιγμές - στιγμές τον έπαιρνε τόσο βαθιά στο στόμα, που ένιωθα το λαρύγγι του στο πουτσοκέφαλό μου.

Μια από αυτές τις στιγμές δεν άντεξα και έχυσα... Τα κατάπιε χωρίς δισταγμό και συνέχισε για λίγο να με γλείφει ακόμη. Το τηλέφωνο ήταν αυτό που διέκοψε την ηδονική στιγμή. Σηκώθηκε βιαστικός και αφού μίλησε λίγο, μου έκανε νόημα να ντυθώ. Ερχόταν ο λοχαγός.

Ντύθηκα, αλλά που κουράγιο να σηκωθώ…; Με τα πολλά, αφού με ρώτησε αν μου άρεσε κι αν θέλω να το ξανακάνουμε, με ξεπροβόδισε κλείνοντας μου πονηρά το μάτι.

Περιττό να σας πω πως μέχρι να απολυθεί με "έλιωσε" ακόμη επτά φορές. Και μετά τον αντικατέστησα στη θέση του βιβλιοθηκάριου.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")