Το ξέσκισμα του μαύρου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Μετά από το ραντεβού μου στα τυφλά (είχα γράψει παλαιότερα την ιστορία αυτή), είχα πλέον ξεθαρρέψει αρκετά και επειδή ήταν μόνο μερικές εβδομάδες που τον έπαιρνα, ήθελα όλο και πιο πολύ να δοκιμάζω έντονες συγκινήσεις.

Άφησα την γυναίκα μου στο σπίτι και βγήκα (απόγευμα) μια βόλτα με το ποδήλατο. Καθώς ποδηλατούσα, σκεφτόμουν διάφορα, όπως π.χ.: να έβαζα αντί για σέλα ένα πλαστικό καυλί που θα με γαμούσε δυνατά.

Ξαφνικά και ενώ σκεφτόμουν διάφορα τέτοια, αλλά και το ραντεβού μου που θα ήταν με τον παντρεμένο το Σάββατο για ένα ακόμα ξέσκισμα με την απίθανη καυλάρα του, πρόσεξα ότι σε ένα σπίτι, μέσα στον κήπο, ένας μαύρος έκοβε με μια μηχανή τα αγριόχορτα.

Σταμάτησα και άρχισα να τον περιεργάζομαι. Μη φανταστείτε κάποιον ψηλό και σωματώδη μαύρο. Αντιθέτως, μπορώ να πω ότι ήταν ένα κεφάλι πιο κοντός από μένα (εγώ είμαι 1.75 cm), αλλά εμένα εκείνη την στιγμή δεν ήταν το πάνω κεφάλι του, αλλά το κάτω. Άλλωστε κατά καιρούς διαβάζω ότι οι μαύροι είναι μεγάλοι ψωλαράδες.

Εκείνο όμως που με έκανε να καυλώνω περισσότερο ήταν το μαύρο, γυαλιστερό δέρμα του να βρίσκεται πάνω στο άσπρο δικό μου δέρμα. Κατέβηκα από το ποδήλατο και έμεινα εκεί καρφωμένος να τον κοιτάω. Ήταν απασχολημένος με τα αγριόχορτα και δεν με είχε προσέξει καθόλου.

Φορούσα ένα σορτς που άφηνε τα μπούτια να φαίνονται. Ξαφνικά τον είδα να πλησιάζει στα χόρτα που ήταν κοντά στο σύρμα που μας χώριζε. Φορούσε και εκείνος ένα αρκετά κοντό παντελόνι και με ερέθιζε άσχημα να βλέπω τα κατάμαυρα πόδια του. Από πάνω φορούσε ένα μακό.

Με είδε που τον κοιτούσα, άλλα μάλλον δεν έδωσε και μεγάλη σημασία. Πήρα μια στάση κάπως γυναικεία για να τον κάνω να με προσέξει. Με κοίταξε «κάπως», αλλά συνέχισε την δουλειά του.

Λίγα λεπτά αργότερα μου γύρισε την πλάτη. Δεν ήξερα τι να κάνω, ήθελα να τον «πάρω», αλλά ακόμα δεν είχα το θάρρος να του την πέσω (άλλοι gay το κάνουν και αν τους κράξουν την κάνουν), αλλά εγώ δεν έχω μυηθεί απόλυτα ακόμα.

Κι όμως ήθελα κάτι διαφορετικό και έτσι βρήκα το θάρρος να κάνω:

-    «Ψιτ…»

Με άκουσε με την τρίτη φορά. Σταμάτησε την μηχανή κοπής και πλησίασε στο σύρμα, ενώ συγχρόνως με ρωτούσε:

-    «Τι τέλης; Κάτεσαι ώρα εντώ;»

-    «Εσένα θέλω!», του είπα.

-    «Τι; Για ντουλιά τέλεις;», με ρώτησε.

-    «Ε… πες το και έτσι…», του είπα.

Από εδώ το είχα, από εκεί το είχα του την είπα. Μου άνοιξε την πόρτα της αυλής, μου είπε ότι εκείνη την στιγμή δεν ήταν κανείς στο σπίτι και ότι θα γυρνούσαν αύριο, αλλά από ότι μου είπε δεν είχε κλειδιά του σπιτιού παρά μόνο του κήπου.

Αυτό ήταν ένα πρόβλημα, αλλά το λύσαμε καθώς πήγαμε στο πίσω μέρος του σπιτιού που εκεί δεν μπορούσε να μας δει κανείς. Όταν φθάσαμε εκεί μου είπε με τα σπαστά ελληνικά του:

-    «Κοίτα… είσαι πούστης; Εσύ τέλεις να σε γκαμήσω; Άμα τέλεις, να ντόσεις 100 ευρώ εμένα».

Εκείνη την ώρα και 200 να μου ζητούσε θα του τα έδινα, αλλά δεν είχα παρά μόνο 20. Του το είπα και δέχτηκε.

Του τα έδωσα (ξεφτιλίστηκα αφού πλήρωνα για να μου καθαρίσουν την τρύπα μου, αλλά αργότερα χαλάλισα αυτά που είχα δώσει), με έβαλε να καθίσω στο σκαλοπάτι ενώ εκείνος στάθηκε όρθιος μπροστά μου.

Χωρίς να κατεβάσει το σορτσάκι του, έβγαλε ένα ματζαφλάρι τεράστιο και κατάμαυρο μέσα από το φερμουάρ. Έβαλε το χέρι του στο μέτωπο, έσπρωξε ελαφρά το κεφάλι μου προς τα πίσω, άνοιξα το στόμα και μου έχωσε μέσα τον πεσμένο ακόμα πούτσο του.

Τον πίπωνα καθώς με είχε πιάσει από το σβέρκο και με κάρφωνε μέχρι τις αμυγδαλές. Όσο του σηκωνόταν τόσο λιγότερο χωρούσε στο διψασμένο στόμα μου. Τώρα μπροστά μου είχα ένα τεράστιο πράγμα που η τρύπα μου το ήθελε σαν τρελή.

Μαστίγωνε τον αέρα! Έχωσα τα χέρια μου μέσα από το σορτς του και έπιασα τα χοντρά και μαύρα αρχίδια του που κόλλαγαν από τον ιδρώτα. Ύστερα έγλειψα τη χούφτα μου που μύριζε υπέροχα. Του είπα να βγάλει το σορτς.

-    «Οκι πουτάνα!», μου είπε.

Μου ζήτησε να του γλείψω τα μπούτια του που ήταν σκληρά σαν πέτρες. Το έκανα. Μου κατέβασε το σορτς, με έβαλε να τουρλώσω τον κώλο μου με τις παλάμες στα σκαλιά, μου άνοιξε τα κωλοβάρδουλα και ξαφνικά άρχισε να μου βυθίζει μέσα μου το τεράστιο, χοντρό και μαύρο καυλί του, ενώ τα κατάμαυρα χέρια του μου τραβούσαν βίαια τις ρώγες μου.

Πρέπει να μου τον είχε χώσει όλο μέσα γιατί είχαν αρχίσει να μου φεύγουν κάτουρα από την πίεση που ένιωθα μέσα στα άντερα μου. Με ξέσκιζε όλο και πιο βίαια. Άδικα προσπαθούσα να τον σπρώξω λίγο πιο πίσω…

Εκείνος μου άρπαξε τα χέρια και κρατώντας με από αυτά, με τραβούσε να καρφωθώ. Αν εκείνη την στιγμή άφηνε τα χέρια μου, θα έσκαγα σαν καρπούζι η πουτάνα πάνω στα σκαλιά.

Ήταν τέτοιο το βούλωμα που μου έκανε, που η ξεσκισμένη τρύπα μου έβγαζε όσο αέρα είχε μέσα της. Φαίνεται ότι αυτό τον ερέθιζε ακόμα πιο πολύ αφού το ξέσκισμα του άντερου μου γινόταν όλο και πιο βίαιο.

Ο πούτσος μου άφηνε να του φεύγουν ούρα ανακατεμένα με χύσια. Ο πόνος αβάσταχτος, αλλά το ξέσκισμα απίθανο! Με είχε κάνει τελείως πουτάνα του, αισθανόμουν μια σκλάβα στα χέρια ενός παθιασμένου μαύρου πουτσαρά.

Ξαφνικά βγήκε από μέσα μου, με γύρισε, μου άνοιξε το στόμα και έχωσε μέσα το χοντρό πουτσοκέφαλο του. Προσπάθησα να αποφύγω να με χύσει μέσα στο στόμα, αλλά δεν κατάφερα τίποτα, ήταν πιο δυνατός από μένα. Άρχισε να χύνει.

Έβλεπα το μαύρο καυλί να ξερνάει στα μούτρα μου ζεστά - ζεστά, άσπρα χύσια. Νομίζω ότι είχαν κάπως πιο σκληρή γεύση από ότι τα δικά μας, πιο τσουχτερή…; Δεν ξέρω ακριβώς…

Εκείνο που ξέρω είναι ότι δεν μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα και τόσο γιατί ο πόνος που μου είχε προκαλέσει ήταν μεγαλύτερος από την καύλα. Πάντως πέρασα ένα καλό απόγευμα και μια νέα εμπειρία ήρθε να προστεθεί στην ξεσκισμένη πλέον τρύπα μου.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")