Ένστολες απολαύσεις

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:

Καλησπέρα. Είμαι ο Γιάννης, είμαι δεκαεννιά ετών και παθητικός. Συνήθως αναζητώ άνδρες μέσω chat.

Έτσι και τον Άρη, τον βρήκα στο chat. Ο Άρης είναι 41 ετών, ωραίος άνδρας, κοντοκουρεμένος και ένστολος φυσικά. Κανονίσαμε να βρεθούμε εφόσον του είπα πόσο καλός είμαι στην υποταγή.

Πήγα σπίτι του, ζούσε μόνος. μου άνοιξε φορώντας την στολή, το είχαμε κανονίσει έτσι, δεν καθυστέρησα, άρχισα να του παίρνω πίπα, εκείνος όρθιος, και εγώ γονατιστός, για να αποδίδεται πλήρως ο ρόλος μου.

Το καυλί του ήταν 17 πόντους περίπου και χοντρούτσικο, ενώ οι τρίχες του ήταν κουρεμένες, όχι ξυρισμένες. Τον είχα αρπάξει σαν να ήταν παγωτό και ρούφαγα και έγλειφα.

Αυτό τον τρέλαινε αλλά κι εμένα με τρέλαινε ότι έγλειφα έναν ένστολο. Τα χείλη μου δεν χόρταιναν την γεύση της πούτσας του. Εκείνος με το χέρι του με έσπρωχνε ρυθμικά πάνω στην πούτσα του που σκλήραινε όσο την ρούφαγα. Έβγαλε και τα αρχίδια από το άνοιγμα…

Άρχισα να τα ρουφάω κι αυτά. Απαλά… ξυρισμένα. Με κοιτούσε σαν την νέα του πόρνη. Άνδρας με τα όλα του! Ψηλός, γεροδεμένος… τα χέρια του, αν με χαστούκιζε. θα κατέληγα στο ΚΑΤ με προβλήματα στο σαγόνι.

Πριν χύσει, σηκώθηκα αργά και άρχισα να του ξεκουμπώνω το πουκάμισο, ενώ έγλειφα σιγά - σιγά τις ρώγες του και το στήθος του.. τριχωτό, όχι πολύ, ίσα - ίσα για να σε καυλώνει όσο πρέπει.

Εκείνος με μια απότομη κίνηση με γύρισε από την άλλη και με έκανε να σκύψω. Ένιωθα το καυλωμένο καυλί του, όταν μου έβγαλε το σορτς, το ένιωσα καυτό να με ακουμπάει, καθώς έψαχνε τον δρόμο του, στην τρύπα μου… τον βρήκε!

Όταν μπήκε το πουτσοκέφαλο, το άντεξα κάπως, αλλά όταν άρχισε να μπαίνει με ασταμάτητο ρυθμό ο κορμός της πούτσας, είδα αστράκια. Ήθελα να ξεκαρφωθώ και δεν ήθελα, και τα δύο μαζί…

Έμπαινε μέσα ενώ εγώ τραβιόμουν. Παρότι με τρέλαινε και με πόναγε, έσπρωξε μια απότομη. Η κραυγή μου πρέπει να ακούστηκε και στα δίπλα διαμερίσματα. Τον είχε βάλει απότομα. Τόση καύλα και πόνος σε μια μόνο στιγμή…

Τον ένιωθα, με είχε αγκιστρώσει στον πούτσο του, οι πουτσότριχες με άγγιζαν στον κώλο, είχε μπει όλος! Οι ανάσες του, υποδήλωναν καύλα.

-    «Ξεκίνα!», είπε.

Εγώ άρχισα να κουνιέμαι πάνω στην πούτσα του. Πόναγε πολύ, αλλά δεν τολμούσα να σταματήσω. Με είχε κρατήσει σε μια τόσο γερή λαβή, που το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν απλά να γαμιέμαι στην πούτσα του.

Ο κώλος μου, είχε αποδεχθεί το νέο καυλί μέσα του και δεν πονούσε τόσο. Μετά κατάλαβα ότι κινήθηκε να πιάσει κάτι.. ένιωσα κάτι παγωμένο. Όταν γύρισε, έχωσε ξανά με ευκολία την πούτσα του, αλλά μαζί με αυτήν, ένιωθα να χώνει και κάτι κρύο…

Προσπάθησα να τραβηχτώ και τότε το είδα…! Ένα αγγούρι αρκετά μεγάλο, να προσπαθεί να μου το σφηνώσει μαζί με την πούτσα του.

-    «Α, όχι Άρη, δεν μπορώ…»

Το χαστούκι ήρθε ως απάντηση. Τώρα έσκυψα οικειοθελώς και δέχτηκα το καυτό καυλί μαζί με το κρύο αγγούρι. Φώναξα από πόνο και καύλα, αλλά εκείνος είχε πέσει σε μια έκσταση ηδονή. Ο κώλος μου αποκτούσε νέα βάθη!

Γύρισα να τον ακουμπήσω στο στήθος, καθώς με πηγαινοέφερνε πάνω στις πούτσες του (αγγούρι και πούτσα εννοώ). Είχε ιδρώσει…

-    «Πονάω!», του είπα.

Τράβηξε το αγγούρι και με κάρφωσε με τον πούτσο όλο μέσα. Σπέρματα κύλησαν μέσα στον κώλο μου!

-    «Σε λατρεύω πούστη!» μου είπε.

Και όταν έχυσε με έβαλε να του πάρω τσιμπούκι. Τα λέμε συχνά. Ωραίο γαμήσι!

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")