Βιασμός στο σινεμά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι 28, αρκετά εμφανίσιμος και αμφισεξουαλικός. Όσον αφορά στους άντρες είμαι μόνο παθητικός και μου αρέσουν μόνο οι μεγαλύτεροι ενεργητικοί άντρες που ξέρουν να επιβάλλονται. Οι εμπειρίες μου ωστόσο είναι πολύ λίγες και όλες τους έχουν συμβεί σε πορνοσινεμά. Μου αρέσει πολύ να πηγαίνω σε τέτοια σινεμά και να με στριμώχνουν ώριμοι καυλωμένοι κύριοι.

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη στο Αβέρωφ στο κέντρο της Αθήνας. Ήταν Σάββατο απόγευμα, γύρω στις έξι, όταν μπήκα στο σινεμά και ανέβηκα κατευθείαν στον εξώστη. Ήταν πολύ σκοτεινά όταν πρωτομπήκα και μέχρι να συνηθίσουν τα μάτια μου ακούμπησα σ έναν τοίχο και περίμενα. Πριν περάσουν δυο - τρία λεπτά κάποιος πλησίασε από πίσω μου και έκατσε λίγα εκατοστά μακριά μου. Δεν με ακούμπησε, αλλά ένιωθα την ανάσα του στο λαιμό μου και αυτό άρχισε να με καυλώνει.

Μετά από λίγο τον άκουσα να ξεκουμπώνει το φερμουάρ του. Σχεδόν αμέσως ένιωσα το χέρι του στο κωλαράκι μου και την ανάσα του κατευθείαν στο λαιμό μου. Τραβήχτηκα προς τα εμπρός, παρόλο που είχα καυλώσει κανονικά, κι αυτό έκανε το στρινγκάκι που φόραγα να πιέσει κι άλλο την τρυπούλα μου. Όπως σας είπα μου αρέσουν μόνο οι μεγαλύτεροι άντρες και ακόμα δεν είχα δει ποιος ήταν από πίσω μου. Παρόλο όμως που τραβήχτηκα, αυτός σχεδόν ταυτόχρονα κόλλησε από πίσω μου.

Αισθάνθηκα τον πούτσο του να κολλάει στο τζιν μου και τα χέρια του να περνάνε μπροστά μου και να ψάχνουν τις ρώγες μου πάνω από το μπλουζάκι μου. Τον έσπρωξα ελαφρά απελευθερώνοντας τον εαυτό μου και έφυγα ψάχνοντας να βρω ένα κάθισμα. Το σινεμά δεν είχε πολύ κόσμο και βρήκα μια καρέκλα δυο - τρία μέτρα πιο εκεί. Κάθισα και είδα τον τύπο που με είχε στριμώξει να έρχεται προς τα μένα ενώ το παντελόνι του ήταν ξεκουμπωμένο. Ήταν γύρω στα εξήντα με μούσι και μουστάκι και αρκετά σωματώδης. Ήταν ακριβώς ο τύπος του άντρα που με καυλώνει και από την επαφή που είχε ο πούτσος του στο τζιν μου θεώρησα ότι πρέπει να είχε μεγάλο καυλί.

Η καρέκλα που είχα διαλέξει ήταν μόνη της χωρίς να υπάρχουν άλλα καθίσματα από πίσω και στα πλάγια. Ο τύπος ήρθε από πίσω μου και χωρίς να καθυστερήσει άρχισε να με χαϊδεύει στο λαιμό μου. Το χέρι του κινιόταν από το λαιμό μου, στα χείλια μου και σύντομα άρχισε να τσιμπάει τις ρωγίτσες μου, κάτω από τη μπλούζα μου αυτή τη φορά. Είχα σχεδόν παραδοθεί αλλά αυτός συνέχιζε να με χαϊδεύει χωρίς να βγάζει τον πούτσο του έξω αυτή τη φορά. Άρχισε να βάζει το δάχτυλο μου στο στόμα μου. Σιγά στην αρχή αλλά πιο δυνατά στη συνέχεια. Ταυτόχρονα έσκυψε και άρχισε να με φιλάει και να με δαγκώνει στο λαιμό. Εκείνη τη στιγμή είδα και κάποιον άλλον λίγο πιο πέρα, που είχε σταθεί και μας παρακολουθούσε. Είχε βάλει το χέρι του μέσα από το παντελόνι του και χαϊδευόταν. Στο μεταξύ ο κύριος που με είχε στριμώξει, μου ψιθύρισε στο αφτί:

-    «Πουτανάκι είσαι πολύ καύλα. Έλα να σε πάω στις τουαλέτες. Θα δεις, θα είμαι πολύ καλός μαζί σου…»

Σαν υπνωτισμένος σηκώθηκα και όπως σηκωνόμουν, το στρινγκάκι μου χώθηκε ακόμα πιο βαθιά στο κωλαράκι μου. Όπως κατέβαινα είδα άλλους δύο τύπους λίγο πάνω από τα πενήντα οι οποίοι με γλυκοκοίταζαν και εγώ έκανα πως δεν τους κοίταζα. Έτσι και αλλιώς είχα βρει αυτό που έψαχνα αν και δεν είχα ιδέα για το τι θα ακολουθούσε… Μπήκα σε μια τουαλέτα και άφησα την πόρτα μισάνοιχτη. Σχεδόν αμέσως η πόρτα άνοιξε κανονικά και ένιωσα τον τύπο να κολλάει πάνω μου σχεδόν βίαια. Γενικά μου αρέσει πολύ να μου επιβάλλονται και να με ζορίζουν. Έτσι ο τρόπος του ήρθε πάνω μου με έκανε να ανατριχιάσω. Είχε ήδη βγάλει τον πούτσο του και τον ένιωθα πολύ καθαρά πάνω μου πλέον. Ήταν μεγάλος και πολύ καυλωμένος.

-    «Είσαι πολύ πουτανάκι, το ξέρεις; Θα σε ξεσκίσω ξέκωλο! Θα σε κάνω κανονική πουτάνα σήμερα!», ήταν οι πρώτες του λέξεις.

Ξεκούμπωσε το παντελόνι μου και μου το κατέβασε με μια κίνηση. Μόλις είδε το στρινγκάκι μου που ήταν βαθιά στο κωλαράκι μου πλέον, άρχισε να μουγκρίζει και με έσπρωξε μπροστά να σκύψω για να μπορέσει να το δει καλύτερα. Ακούμπησε το πούτσο στο κώλο μου και άρχισε να τον παίζει γρήγορα. Η επαφή του πούτσου του στο δέρμα μου με έκανε να αναστενάξω.

-    «Φοράς στρινγκ μωρή πουτάνα, ε; Σε λίγο θα δούμε πόσο καλή είσαι. Γύρνα τώρα να σε τσιμπουκώσω!», μου είπε και με μια βίαιη κίνηση με γύρισε και με γονάτισα μπροστά του.

Χωρίς καν να καταλάβω τι έγινε, ο πούτσος του είχε ήδη χωθεί στο στόμα μου και σπρωχνόταν όλο και πιο βαθιά. Προσπάθησα να τραβηχτώ αλλά ήδη είχε πιάσει το κεφάλι μου με τα δυο χέρια του και με πίεζε δυνατά πάνω στον πούτσο του. Ήταν μεγάλος και απίστευτα σκληρός και μου έκοβε την ανάσα όπως τον έσπρωχνε στο βαθιά στο στόμα μου. Τα μάτια άρχισαν να δακρύζουν αμέσως ενώ η ανάσα μου γινόταν σχεδόν αδύνατη. Προσπάθησα να τον σπρώξω λίγο για να αναπνεύσω, αλλά σχεδόν αμέσως έφαγα ένα χαστούκι που ακόμα το θυμάμαι.

-    «Εδώ θα κάνεις ότι σου λέω εγώ πουτάνα. Κατάλαβες; Θα είσαι η πουτάνα μου και θα είμαι ο αφέντης σου. Αν τολμήσεις να μου ξανά αντισταθείς θα σε ξεσκίσω. Θέλω να είσαι υπάκουη!»

Όπως σας είπα μου αρέσει να μου επιβάλλονται αλλά ήταν η πρώτη φορά που φοβήθηκα πραγματικά. Ήταν πολύ βίαιος και δεν νομίζω ότι αυτή τη φορά θα μπορούσα να του ξεφύγω ακόμα και αν το ήθελα. Ενώ είχα τον πούτσο του σχεδόν ολόκληρο μέσα στο στόμα μου και εγκατέλειψα κάθε προσπάθεια να τον απωθήσω, είδα την πόρτα να ξανανοίγει σιγά - σιγά. Κοίταξα ποιος ήταν και μετά την άνοιξε αυτός περισσότερο. Ήταν οι δύο τύποι που είχα δει στις σκάλες νωρίτερα, οι οποίοι με κοίταζαν να είμαι στα γόνατα και να κάνω πίπα. Τους είδα με την άκρη του ματιού μου να ξεκουμπώνονται και να βγάζουν κι αυτοί τον πούτσο τους έξω. Δεν μπορούσα να τους δω καλά γιατί ο τύπος που με πίπωνε με πίεζε τόσο πολύ που είχα το καυλί του σχεδόν ολόκληρο μέσα στο στόμα μου.

-    «Σήκω πουτάνα. Σήκω να δείξουμε το κωλαράκι σου στους κυρίους!»

Με τράβηξε από τα αφτιά τόσο δυνατά που νόμιζα θα μου τα ξεριζώσει. Και πάλι με μια κίνηση με γύρισε και με έβαλε να σκύψω. Τράβηξε το στρινγκάκι μου στην άκρη και άνοιξε τα κωλομάγουλα μου με τα χέρια του. Ένιωσα το δάχτυλο του να βυθίζεται στην τρύπα μου και βόγκηξα από τον πόνο αλλά και από καύλα. Άρχισε να μου ρίχνει σκαμπίλια στα κωλομάγουλα και να μου λέει:

-    «Τι σου είπα πουτάνα; Δεν θέλω διαμαρτυρίες. Θα είσαι φρόνιμη και υπάκουη!»

Και γυρνώντας στους άλλους τους λέει:

-    «Τι λέτε; Θα την ξεσκίσουμε παρέα; Είναι καλό πουτανάκι!»

Με γύρισε προς το μέρος τους και με έβαλε να σκύψω πάλι και έτσι σχεδόν το κεφάλι μου ήταν ανάμεσα στους πούτσους τους. Πριν συνειδητοποιήσω καλά - καλά ότι θα πίπωνα κι αυτούς, ένιωσα τον πούτσο του στην τρύπα μου. Είχε ήδη βάλει το κεφάλι μέσα μου και με έσπρωχνε πάνω του τραβώντας με δυνατά από τη μέση. Ταυτόχρονα ο ένας από τους δύο πενηντάρηδες έχωνε τον πούτσο του στο στόμα μου με την ίδια βιαιότητα που τον είχε κάνει πριν και ο αφέντης μου. Ο άλλος είχε κολλήσει το καυλί του στο λαιμό μου και έψαχνε τις ρώγες. Δεν άργησε να τις βρει και άρχισε να τις τσιμπάει δυνατά. Τόσο δυνατά που για λίγο ξέχασα το κάψιμο που μου προκαλούσε το καυλί του αφέντη μου στο κωλαράκι μου.

Ένιωθα πραγματική πουτάνα και είχα κατακαυλώσει, παρόλο που ήξερα ότι ακόμα και αν ήθελα δεν θα μπορούσα να φύγω αν πρώτα δεν τους ικανοποιούσα όλους. Όπως και έκανα. Με πίπωσαν και με γάμησαν όλοι με τη σειρά και στο τέλος με έχυσαν όλοι στο πρόσωπο. Ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα, ακριβώς γιατί είχα την αίσθηση ότι με βίαζαν, και γιατί όλοι τους ήταν πάνω από πενήντα ετών. Έχω όμως κι άλλες εμπειρίες σε τέτοια σινεμά και αν αυτή εδώ σας άρεσε, υπόσχομαι ότι σύντομα θα σας τις αποκαλύψω…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")