Ο Αχμέτ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας. Με λένε Νίκο και όλα ξεκίνησαν όταν ήμουν δεκαοκτώ χρονών φοιτητής. Είχα ένα φίλο, τον Κώστα, ένα χρόνο μεγαλύτερο μου και κάναμε μαζί παρέα μια και σπουδάζαμε και στο ίδιο τμήμα.

Πολλές φορές, λόγω του ότι διαβάζαμε μαζί και το σπίτι μου ήταν στην άλλη άκρη της πόλης, άμα τελειώναμε αργά από το διάβασμα, πολλές φορές κοιμόμουν σε έναν καναπέ στο σπίτι που νοίκιαζε.

Εκεί δίπλα μένουν κι άλλα παιδιά φοιτητές και παραδίπλα στην ίδια πολυκατοικία ένας αλλοδαπός από Συρία, ο Αχμέτ, καλό παιδί. Πολλές φορές, επειδή εγώ ήξερα να μαγειρεύω, έφτιαχνα φαγητό και τρώγαμε και καλούσαμε και τον Αχμέτ.

Ο Αχμέτ ήταν μετρίου αναστήματος, με ωραίο μαλλί, μελαχρινός και πολύ γεροδεμένος. Αρκετές φορές κάναμε πλάκες και πολλές φορές, ιδιαίτερα εγώ κι αυτός, παλεύαμε κιόλας.

Εγώ ήμουν πιο ψηλός αλλά αυτός πιο δυνατός. Ήταν και πιο μεγάλος. 26 ετών, αλλά τα μυαλά κι αυτός στο κάγκελο. Είχε και μια γκόμενα ένα διάστημα, την Ειρήνη, ξέκωλο τελείως.

Τους ακούγαμε όταν ερχόταν που την ξεμούνιαζε κανονικά. Κάποια στιγμή που έλειπε ο κολλητός μου, ο Κώστας, του χτύπησα την πόρτα του διαμερίσματος του κάποια στιγμή, έτσι στο χάλαρο. Του λέω:

-    «Ωραίο μουνί η Ειρήνη! Ε, ρε Αχμέτ;»

-    «Ναι αλλά ξέρεις, εμένα μου αρέσει πιο πολύ να την πηδάω από πίσω κι αυτή δεν θέλει».

-    «Έλα ρε! Δεν κάθεται;»

-    «Όχι. Φοβάται…», μου λέει.

Παρατήρησα ότι φούσκωνε το παντελόνι εκεί που ήταν ο πούτσος του όση ώρα τα λέγαμε αυτά.

-    «Ε… είσαι μαλάκας γι’ αυτό δεν κάθεται…», του λέω.

Νευρίασε και αρχίσαμε να παλεύουμε, όπως κάναμε συνήθως, κάτω στο πάτωμα. Συνήθως με ακινητοποιούσε, αφού ήταν και πιο δυνατός, και συνήθως με έβαζε να του ζητήσω συγγνώμη.

Αυτή τη φορά, όμως έτσι που παλεύαμε, σε κάποια φάση που προσπαθούσα με μια λαβή να ξεφύγω, με αρπάζει από τους γοφούς, πέφτουμε κάτω και πέφτει έτσι πάνω μου. Ένιωθα την ψωλή του πάνω στον κωλαράκι μου.

Του ξέφυγα και με γυρίζει, μου κάνει λαβή, με πιάνει το κεφάλι και τον ποπό και νιώθω, επειδή φορούσαμε και φόρμα ελαστική, τα δάκτυλα του να φτάνουν πάνω από την φόρμα αλλά να πιέζουν την τρύπα μου και να την τρίβουν.

-    «Ξεκόλλα! Τι μαλακίες κάνεις;», του λέω.

-    «Τι; Δεν σου αρέσει; Πριν έλεγες ότι είναι εύκολο να γαμήσω μια τρύπα. Τι λες τώρα;»

Πιέζω μία και ξεφεύγω. Σηκωνόμαστε και βλέπω ότι η φόρμα του Αχμέτ φούσκωνε πολύ μπροστά. Έγινα ολοκόκκινος. παρατήρησα ότι καύλωσα κι εγώ με την φάση.

Εκείνη την μέρα δεν είπαμε τίποτα άλλο. Πήγα να κάνω ένα μπάνιο και σε κάποια φάση μου έκανε πλάκα ότι θα ανοίξει την πόρτα να δει το κωλαράκι μου. Του είπα ότι πρέπει να συνέλθει και έφυγα.

Μετά από δύο μέρες που ξαναπήγα στο σπίτι του κολλητού μου και τον είδα κι αυτόν, ήταν σοβαρός, σαν να ντρεπόταν. Εγώ έκανα ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Πήγαμε πήραμε ένα dvd να το δούμε και πίτσα, όμως είχε πλύνει τις καρέκλες ο Κώστας και στο δωμάτιο ήταν μόνο ο καναπές και το κρεβάτι του.

Ο Κώστας ξάπλωσε όπως συνήθως κι εγώ κάθισα στον καναπέ με τον Αχμέτ. Κάποια στιγμή δεν βολευόμουν και μου λέει:

-    «Ξάπλωσε ρε και βάλε το κεφάλι σου στα πόδια μου άμα δεν κολλάς..»

-    «Εντάξει!», λέω και ξαπλώνω.

Είχαμε σβήσει τα φώτα για πιο καλά να βλέπουμε την ταινία. Κάποια στιγμή, έτσι όπως γύριζε το σώμα, του σιγά - σιγά βρέθηκε το κεφάλι μου να είναι πάνω από το σημείο της ψωλής του, κι άρχισε σιγά - σιγά να κουνιέται…

Κάποια στιγμή έβαλε και τα χέρια του. Εγώ δεν κουνιόμουν. Συνέχισε έτσι… Σήκωσα τα χέρια μου κι εγώ για να τα βάλω πίσω από το κεφάλι μου υποτίθεται, και ακούμπησα ένα τεράστιο εξόγκωμα, αυτό της ψωλάρας του.

Αυτός μετά έβγαλε προσεκτικά το κεφαλάκι της ψωλάρας του και μου το έτριψε στο μάγουλο και πίσω στο λαιμό. Ήταν πολύ ζεστός ο πούτσος του. Μετά μου έπιασε το χέρι έτσι στα σκοτεινά και μου το έβαλε να πιάσω την ψωλή του.

Έτρεμα από τον φόβο μου μην ανοίξει τα φώτα και κοιτάξει πίσω ο Κώστας και πάρει χαμπάρι τι γίνεται, αλλά ήμουν πολύ καυλωμένος και δεν έκανα ούτε κι εγώ πίσω. Εκείνη την μέρα είδα την ταινία έτσι με την πούτσα του Αχμέτ ζεστή και να μυρίζει κιόλας βαρβατίλα, για μαξιλάρι.

Πριν τελειώσει το έργο μαζεύτηκε. Όμως κατάλαβα ότι έτριβε το κεφαλάκι της ψωλής του με τα δάκτυλα του που μύριζαν βαρβατίλα και μετά, έτσι στα σκοτεινά, μου έδωσε τα δάκτυλα αυτά στο στόμα και του τα πιπίλισα καλά.

Όταν έφυγα το βράδυ για το σπίτι μου, όταν με χαιρέτησε, μου έσφιξε πολύ δυνατά το χέρι τόσο που πόνεσα και μου είπε χαμηλόφωνα, χωρίς να μας δει ο Κώστας:

-    «Αύριο φεύγει ο κολλητός σου ο Κώστας για τριήμερο. Θα σε περιμένω σπίτι μου για το δικό μας τριήμερο…», και μου έπιασε καλά τον κώλο.

Την επόμενη μέρα πήγα, ήταν πολύ προσεκτικός. Την πρώτη μέρα με έμαθε σιγά - σιγά να του παίρνω τσιμπούκια και άρχισε με ΚΥ να μου βάζει δακτυλάκια στην τρυπούλα μου για να ανοίξει καλά και να μην πονέσω.

Δεν με γάμησε. Με έβαλε να κοιμηθώ με ένα αγγούρι στον κώλο έχοντας την ψωλή του στο στόμα μου…

Το απόγευμα της δεύτερης μέρας, μου άνοιξε πιο πολύ την τρύπα με τα δάκτυλα. Με έβαλε ανάσκελα για να βλέπει όπως να φωνάζω από την καύλα όταν θα τον τρώω, και με γάμησε με την καυλάρα του και με έχυσε έτσι μέσα στην τρύπα.

Μετά μου έβαλε μια ειδική κρέμα για να μην ερεθιστεί γιατί αύριο με περίμεναν κι άλλα γαμήσια. Την επόμενη μέρα με ξύπνησε, μου έδωσε για πρωινό την κρέμα της πούτσας του και μετά με γάμησε στα τέσσερα σαν αλογάκι…

Πονούσα και καύλωνα. ένιωθα ότι η τρύπα μου είχε ανοίξει τελείως… όταν σηκώθηκα να περπατήσω, αισθανόμουν περίεργα, σαν να είχε ανοίξει τελείως η τρύπα μου και σα να έμπαινε αέρας. Ήμουν και αδύναμος. Στο τέλος μου είπε:

«Τελικά είχες δίκιο τσουλίτσα. Μαλακία μου τόσο καιρό που δεν σε ξέσκιζα. Αλλά από τώρα θα δεις…»

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")