Γαμήσι στη θάλασσα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ξαπλωμένος στην άμμο, αδρανής, κοιτώ αφηρημένα ψηλά, προσέχω τα σύννεφα που κινούνται στον καταγάλανο ουρανό.

Αγγίζοντας χαμηλά την κοιλιά μου και παίζοντας με το τρίχωμά της, διαπιστώνω ότι ο πούτσος μου σιγά - σιγά διεγείρεται… Κλείνω τα μάτια μου και αφήνω τη φαντασία μου να πρωταγωνιστήσει…

Όχι για πολύ…

Το μωρό μου βγαίνει από την θάλασσα και με απειλεί κλωτσώντας την άμμο πάνω μου. Το χαμόγελό του πλατύ και προκλητικό. Το βλέμμα του αναιδές, αν και κρυμμένο πίσω από ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά. Βλέμμα που θα μπορούσε κάποιος να το κοιτάζει για πάντα…

Χωρίς να του μιλήσω του χτυπώ τη γάμπα ώστε να σταματήσει να μου ρίχνει άμμο. Χαμηλώνει το κεφάλι του, σκύβει από πάνω μου… Αισθάνομαι τα χείλια του πάνω στα χείλια μου.

Αλλάζω θέση για να μπορέσει να ξαπλώσει κι αυτός στην ίδια πετσέτα μ’ εμένα. Αισθάνομαι κάτι να με σπρώχνει και ο ενθουσιασμός μου αυξάνεται μιας και αυτό που με σπρώχνει, διαπιστώνω, ότι είναι ο πούτσος του που παραμένει απειλητικός ακόμη και πίσω από το μαγιό του…

Γυρνώ προς το μέρος του, εμβαθύνω το φιλί στο στόμα του, τυλίγω τα χέρια μου γύρω από τον λαιμό του και τον τραβώ στην αγκαλιά μου…

Ο ήλιος γενναιόδωρα μας χτυπάει με τις ακτίνες του. Τα φιλιά μας γίνονται μανιώδη, φιλιόμαστε σαν διψασμένοι, φιλιόμαστε σαν να θέλουμε να ξεδιψάσουμε ο ένας από τα σάλια του άλλου. Καμιά λέξη δεν ξεφεύγει από τα στόματά μας, κανένας ήχος…

Βγάζω τα γυαλιά ηλίου και κοιτώ περισσότερο προσεκτικά τους μυς του κορμιού του και το δέρμα του που καλύπτεται από λιγοστές τρίχες. Το δέρμα του είναι τόσο απαλό που με βάζει σε πειρασμό.

Χουφτώνω τα αρχίδια μου και του επιδεικνύω το πόσο βαριά είναι. Το στόμα και τα χέρια του πέφτουν πάνω στη γυμνή μου σάρκα. Το στόμα του ακουμπάει σ’ ένα σημείο και το χέρι του σ’ ένα άλλο.

Ο πούτσος μου σκληραίνει και κραυγάζει για να αγγιχτεί… για να διαρρήξει τη στενή κωλοτρυπίδα του μωρού μου.

Φιλιόμαστε για μια ακόμη φορά και απολαμβάνω το ίδιο με το μωρό μου την αίσθηση του γυμνού του κορμιού πάνω στο δικό μου, το χάδι του δέρματός του, τη διαφωνία της γλώσσας και των χειλιών του που δεν ξέρουν ποιο σημείο να αγγίξουν…

Τον αρπάζω από τους καρπούς και καρφώνω τα χέρια του πάνω από το κεφάλι του και σαν να είμαι φωτιά επιτίθεμαι στον λαιμό του, δαγκώνοντας και τραβώντας το δέρμα του και αφήνοντας τα ίχνη της πυρκαγιάς πίσω μου.

Παράλληλα τρίβω τον ήδη σκληρό πούτσο του πάνω από το ύφασμα του μαγιό του… απελπισμένα… προσδοκώντας να δω τι κρύβεται εκεί μέσα…

Δεν περιμένω πολύ… Κάθομαι πιο αναπαυτικά πάνω στην πετσέτα, τραβώ το μαγιό του και βλέπω τον πούτσο του που στέκεται όρθιος, περήφανος. Ο πούτσος του αυθάδης όπως πάντα. Ο πούτσος του πανέμορφος! Η στύση του ογκώδης!

Επιτίθεμαι στον πούτσο του απλώνοντας πάνω του τα χέρια μου και κλείνω μέσα στις χούφτες μου τη σκληρότητά του ανοίγοντας ευρέως το στόμα μου με σκοπό να τον φιλοξενήσω.

Δοκιμάζω με την άκρη της γλώσσας μου τη γεύση του. Γεύση θαυμάσια, καθαρή, αρσενική, αλμυρή. Ξεκινώ να τον ρουφάω αδιαφορώντας για τα πουλιά που πετάνε πάνω από το κεφάλι μας και τις μέλισσες που βουίζουν στα λουλούδια ολόγυρά μας.

Φροντίζω ώστε να καταστήσω ικανό τον πούτσο του για να μπει στη συνέχεια καμαρωτός μέσα στην κωλοτρυπίδα μου. Τον χώνω σχεδόν εκδικητικά μέχρι βαθιά στον λάρυγγά μου και τον τραβώ έξω απολαμβάνοντας τα σάλια μου που ρέουν πάνω του.

Κουνάω με παιχνιδιάρικη διάθεση τα αρχίδια του τραντάζοντάς τον ολόκληρο…

Κι έπειτα κάνουμε πραγματικότητα αυτό το άρθρο που διαβάσαμε στο τεύχος του περιοδικού «Status» που διανεμήθηκε στη συναυλία του George Michael. Σεξ μέσα στη θάλασσα για να μη μας καταλάβει κανείς.

Τρέχουμε ολόγυμνοι στην αμμουδιά και βουτάμε μέσα στο νερό. Σχεδόν αμέσως βυθίζω δύο από τα δάχτυλά μου στην κωλοτρυπίδα του και βγάζοντάς τα, τα βάζω στο στόμα μου δοκιμάζοντας τόσο τη γεύση του θαλασσινού νερού όσο και τη γεύση της κωλοτρυπίδας του.

Χαμογελώ… Ενώνω τα χέρια μου πάνω στον αρρενωπό κήπο των τριχών που περικλείουν τον πούτσο του. Τα σάλια μου τρέχουν από την άκρη των χειλιών μου πάνω στο πηγούνι μου. Χαϊδεύω τον σκληρό πούτσο του κάτω από το νερό σαν να είναι μια γλυκιά λιχουδιά.

Όσο κεράτινος ήταν ο πούτσος μου στη στεριά, άλλο τόσο παραμένει και στη θάλασσα. Οι αντιστάσεις μου με προδίδουν, είμαι έτοιμος να του δοθώ. Συμπεριφέρομαι σαν επαγγελματίας πουτάνα που δεν μένει ευχαριστημένη με τίποτα και θέλει όσο το δυνατό περισσότερα.

Θέλω τον πούτσο του απελπισμένα. Χαϊδεύω το κορμί του και κάνω βουτιά μέσα στο νερό. Βυθίζω το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια του. Δεν ξέρω πως τα καταφέρνουν στις ταινίες και κάνουν υποβρύχιο τσιμπούκι. Προσωπικά δεν μπορώ να αναπνεύσω και το ελαφρύ κύμα με εμποδίζει να ρουφώ και να αναπνέω ταυτόχρονα…

Τα κύματα της θάλασσας με παρασύρουν. Τα κύματα της ηδονής με σκεπάζουν. Βγάζω το κεφάλι μου έξω από το νερό και του χαμογελώ πλατιά.

Αφού απέτυχα παταγωδώς στην πίπα, σπρώχνω το κορμί του με το κορμί μου και επιτρέπω στον πούτσο του να γλιστρήσει μέσα στην κωλοτρυπίδα μου. Τεντώνω λίγο τα πόδια μου και η διείσδυσή του ολοκληρώνεται με ταχείς ρυθμούς.

Λαχανιάζουμε και οι δυο μέχρις ότου ο πούτσος του βυθίζεται ολόκληρος μέσα μου και το μόνο που μένει παραπονεμένο είναι το ζευγάρι των αρχιδιών του που αν υπήρχε χώρος θα μπορούσαν να μπουν κι αυτά. Δεν βγάζουμε κανένα ήχο, κανένα βογγητό, σαν να ακολουθούμε ένα σιωπηλό κώδικα επικοινωνίας.

Το μωρό μου κινείται με άνεση… ρυθμικά μέσα μου. Με απερισκεψία που την τρέφει η ύπαρξη του νερού. Καθόλη τη διάρκεια του γαμησιού σπρώχνω το κορμί του θέλοντας να βυθιστεί μέσα μου ο πούτσος του, θέλοντας να προχωρήσει βαθύτερα μέσα μου. Η ηδονή είναι τόσο έντονη που είμαι έτοιμος να κλαψουρίσω από την ευχαρίστηση.

Δεν θέλω να σταματήσει αυτό που ζω… δεν θέλω. Θέλω αυτό το γαμήσι κάτω από τον γαλανό ουρανό και τον φωτεινό καυτό ήλιο να διαρκέσει πολύ… όσο περισσότερο γίνεται. Κάθε εκατοστό του πούτσου του είναι εξίσου απολαυστικό με αυτό που προηγήθηκε και με αυτό που ακολουθεί…

Ξεκινάμε και οι δύο να βογκάμε αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Ένα δικό μου βογγητό ακολουθεί ένα δεύτερο βογγητό από το στόμα του μωρού μου. Το γαμήσι μας καθίσταται γνωστό σε όλους… σε οποιονδήποτε θα μπορούσε να βρεθεί στη παραλία.

Ο πούτσος του κινείται άγρια μέσα μου γεμίζοντας τελικά την κωλοτρυπίδα μου πε πηχτό σπέρμα που διαλύεται στο θαλασσινό νερό…

Αφήνουμε τα κορμιά μας να χαλαρώσουν ξαπλώνοντας ανάσκελα στη θάλασσα. Οι πούτσοι μας ξεπετάγονται σαν κατάρτια κότερων. Θέλοντας να δω το βλέμμα του, γυρίζω να τον δω.

Τα μάγουλά του ξεπλένονται από το νερό της θάλασσας και οι μπούκλες του χορεύουν σαν γοργόνες. Φοράει το καλύτερο του χαμόγελο και τα μάτια του λάμπουν.

Ανακτούμε τις δυνάμεις μας… τα κύματα χτυπούν τα κορμιά μας σπρώχνοντάς τα προς την ακτή. Θαυμάζω το ηλιοκαμένο του δέρμα που λάμπει κάτω από τον καυτό ήλιο.

Εκεί… μέσα στο νερό της θάλασσας μου λέει για πέμπτη φορά «Χρόνια Πολλά» για τη γιορτή μου… Αχ και να ήξερε τι του ετοιμάζω μέχρι το τέλος της ημέρας…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")