Με το Θείο και τον κολλητό του

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:

Από την εφηβεία μου, έβλεπα το θείο μου να έχει όποια γκόμενα ήθελε και αυτό με άναβε... Πολλές φορές είχε τύχει να κρυφακούσω τηλεφωνήματά του ή να διαβάσω κρυφά μηνύματα στο κινητό του και να ανάψω...

Ήθελα πολύ να τον νιώσω κι η επιθυμία μου αυτή μεγάλωσε όταν για λίγες μέρες πέρσι το καλοκαίρι αναγκάστηκα να μείνω για λίγες μέρες στο σπίτι του.

Περνούσαμε πολύ ωραία οι δυο μας. Πηγαίναμε το πρωί στη θάλασσα, έπειτα γυρίζαμε σπίτι, κάναμε το μπάνιο μας (και κάθε μέρα παρακολουθούσα το θείο μου γυμνό από την κλειδαρότρυπα της πόρτας του μπάνιου. Με το σώμα του το γυμνασμένο και δασύτριχο να πλένεται κάθε μέρα άναβα όλο και πιο πολύ).

Το πρόγραμμα στη συνέχεια είχε γυμναστική και τρέξιμο και στη συνέχεια πάλι μπάνιο. Έπειτα, το βράδυ για ποτό κατά τη διάρκεια του οποίου ο θείος έκανε παιχνίδι με διάφορες ωραίες κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μου ανεβαίνει η λίμπιντο και ο πούτσος μου στο ζενίθ.

Ήμουν αποφασισμένος πως θα ένιωθα το μεγάλο πούτσο του μέσα στον σφιχτό μου κώλο και μια μέρα πήγαμε στη θάλασσα μαζί με τον κολλητό του. Μετρίου αναστήματος, όπως κι ο θείος μου, με καλογυμνασμένο σώμα. Τους ήθελα και τους δύο.

Γυρίσαμε στο σπίτι και πρότεινα στους δύο πειρασμούς να βάλουμε να δούμε καμιά τσόντα. Αρχικά γέλασαν, αλλά τελικά τους έπεισα. Ήξερα ότι η μεγάλη ώρα έφτασε.

Αφού πέρασε λίγη ώρα που παρακολουθούσαμε την ταινία (εγώ είχα ανάψει από το πρώτο κιόλας λεπτό) άκουσα το θείο και το φίλο του να λένε για μια από τις πορνοστάρ:

-    «Αχ, βρε πουτανάκι που μου γαμιέσαι. Αν σε είχα εδώ τώρα θα σου είχα κάνει την τρύπα από το μουνί μία με αυτήν του κώλου σου!»

Ο θείος μη αντέχοντας άλλο σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα για να τραβήξει μαλακία, πριν όμως να περάσει την πόρτα πέταξα τη δική μου πούτσα έξω δίνοντας το σήμα να μείνει. Το ίδιο έκανε κι ο φίλος του. Ο θείος γύρισε πίσω κι ακολούθησε.

Σε κάποια στιγμή, ο φίλος του θείου μου πρότεινε να πάρουμε τηλέφωνο καμιά κοπελιά και να την παρτουζώσουμε. «Τώρα είναι η ευκαιρία μου!», είπα.

-    «Θέλετε να ξεσκίσετε τον κώλο μου και το στόμα μου;», είπα.

Ο θείος έμεινε λίγο σαστισμένος, ενώ εγώ έμεινα τελείως γυμνός και κατευθύνθηκα στον πούτσο του Αποστόλη, που χωρίς κανένα δισταγμό είπε:

-    «Έλα εδώ ρε σκατό και δείξε τι μπορείς να κάνεις στον πούτσο μου. Όσο πιο καλά με πιπώσεις, τόσο πιο άγρια θα σου σκίσω τον κώλο!»

Αμέσως, πήρα θέση κι άρχισα να πιπώνω τον Αποστόλη με όλη μου την τέχνη. Ο θείος κοίταζε με απορία μα και με έκσταση. Ο Αποστόλης τότε του είπε:

-    «Μαλάκα, είναι αστέρι ο μικρός. Τεχνίτης! Έλα να μας πιπώσει μαζί».

Τότε, ο θείος πλησίασε και μου είπε:

-    «Μόνο για τη φιλοξενία μου θέλω να κάνεις τα καλύτερα!»

Αμέσως, άρπαξα την πολυπόθητη πούτσα του στο στόμα μου και χάιδευα τα τριχωτά του αρχίδια. Ο Αποστόλης τσαντίστηκε που άφησα την πούτσα του και άρχισε να λέει:

-    «Έτσι είσαι ρε; Μόλις πήρες το καυλί του θείου σου εμένα μ' άφησες να τον παίζω μόνος μου;»

Τότε μου δίνει ένα δυνατό χαστούκι στον κώλο μου και κατάλαβα πως ήταν η ώρα να στηθώ στα τέσσερα για να με γαμήσει ο Αποστόλης.

Μόλις μπήκε μέσα μου, ήταν τέτοιος πόνος που ούρλιαξα. Αυτός τότε άναψε ακόμα πιο πολύ κι άρχισε με δύναμη να ξεσκίζει τον κώλο μου. Στο μεταξύ, ο θείος μου ευχαριστιόταν το γλείψιμό μου στο πουτσοκέφαλό του.

Μόλις ήρθε η ώρα του Αποστόλη για να χύσει τον ικέτεψα να ρίξει όλο του το σπέρμα στις πατούσες μου τις οποίες και μετά θα έγλειφα. Αμέσως μετά την εκσπερμάτωσή του άφησα για λίγο τον πούτσο του θείου μου, για να γλείψω τα υγρά του Αποστόλη, που τόσο πολύ λαχταρούσα να γευτώ πάνω στα πόδια μου.

Έτσι, όπως έγλειφα τα χύσια του Αποστόλη, ο θείος κοιτώντας στην κωλοτρυπίδα μου κι αφού είχα διπλωθεί στα δύο, χωρίς να το καταλάβω σχεδόν, με κάρφωσε δυνατά στον κώλο κάνοντάς με να ουρλιάζω. Την ίδια στιγμή ο Αποστόλης αποφάσισε να παίξει τον πούτσο μου με τα χέρια του, ενώ έδινε οδηγίες στο θείο μου λέγοντας:

-    «Ξέσκισέ του ον κώλο για να μη μπορεί να καθίσει για ένα μήνα. Σκίσ’ τον! Τρελαίνεται για γαμησάκι το ανιψάκι σου!»

Σε λίγα λεπτά με πίπωσε. Ο θείος μου αποφάσισε να χύσει μέσα στον κώλο μου και έπειτα άρχισε να τον γλείφει. Αμέσως, ήρθε κι η δική μου ώρα για να χύσω. Ο Αποστόλης ήπιε τα χύσια μου και αμέσως ξαπλώσαμε κι οι τρεις στο πάτωμα, με εμένα να βρίσκομαι στη μέση και να ακουμπάω τις πούτσες των δύο φίλων, ενώ αυτοί παρακολουθούσαν την τσόντα και μου χάιδευαν τρυφερά τον κώλο.

Το απόγευμα μετά το τρέξιμο επανέλαβα μόνο με το θείο μου το ερωτικό μας παιχνίδι, ενώ το επόμενο βράδυ κοιμήθηκα (αφού πρώτα γαμήθηκα) με τον Αποστόλη.

Έκτοτε, όποτε επισκέπτομαι το θείο μου φροντίζουμε να θυμόμαστε εκείνη τη μέρα, ενώ με τον Αποστόλη σχεδόν κάθε δύο βδομάδες, που η γυναίκα του λείπει στο χωριό της, φροντίζουμε να ανανεώνουμε την εμπειρία εκείνης της ημέρας.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")