Έκπληξη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Χτυπώ το κουδούνι της πόρτας και μόλις την ανοίγει πέφτω πάνω του και τυλίγω τα χέρια μου γύρω από το λαιμό του, τραβώντας τον στην αγκαλιά μου.

-    «Τι είναι αυτά που κάνεις;», με ρωτάει.

-    «Έκπληξη!», του απαντώ.

-    «Κατάλαβα. Τον λόγο δεν κατάλαβα…», μου λέει.

-    «Δεν υπάρχει λόγος. Σκέφτηκα να φύγω από τη δουλειά και να έρθω να σου χτυπήσω την πόρτα…», του λέω.

Χαμογελάει.

-    «Είσαι σοβαρός;», με ρωτάει.

-    «Θα σε αφήσω να βγάλεις μόνος σου το συμπέρασμα…», του απαντώ.

Θα μπορούσα να του είχα τηλεφωνήσει πριν έρθω. Για να είμαι ειλικρινής, σχημάτισα τον αριθμό πέντε λεπτά προτού φτάσω στο σπίτι, αλλά λόγω μιας επιπλοκής που έκανε την εμφάνισή της στην κυκλοφορία δυσκολεύοντάς την, πήρα την απόφαση να μην έχω απασχολημένα τα χέρια μου οπουδήποτε αλλού εκτός από το τιμόνι.

Εννοείται ότι κατά βάθος ήθελα να δοκιμάσω τόσο την τύχη μου όσο και την ψυχραιμία του. Τον φιλώ. Χαμογελάει, αλλά διατηρεί στην προσπάθειά του να με βγάλει έξω.

-    «Πρέπει να επιστρέψεις στη δουλειά. Το πας φιρί - φιρί να είσαι ο πρώτος που θα απολυθείς αυτό το μήνα!», μου λέει.

Δραπετεύω από τον έλεγχό του και κάνω ένα αποφασιστικό βήμα προς τα μέσα. Τρέχω στον διάδρομο κι αυτός τρέχει από πίσω μου. Προσπαθεί να με πιάσει. Πηδάει πάνω μου και με αρπάζει. Αγωνίζομαι να ξεφύγω… βρισκόμαστε και οι δύο λίγο πριν την πάλη, μοιραία.

Χαμογελώ…

-    «Τι κάνεις; Τι προσπαθείς να κάνεις;», τον ρωτώ.

Επιστρατεύω τον τραμπουκισμό μου και τον σπρώχνω στον καναπέ, αναγκάζοντάς τον να καθίσει. Τον καβαλάω και σκύβω να τον φιλήσω. Δεν μπορεί να σταματήσει να γελάει.

-    «Τι είναι τόσο αστείο;», τον ρωτώ.

Επειδή δεν με ενδιαφέρει η απάντησή του σκεπάζω το στόμα του με φιλιά.. πολλά φιλιά.

-    «Δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις. Δεν μ’ αφήνεις να μιλήσω…», μου λέει σαν να με καταγγέλλει.

-    «Γιατί όχι;», τον ρωτώ.

Τα δάχτυλά του επιπλέουν μέχρι τη μέση μου, πιάνει το κορμί μου και μετά τραβάει έξω από το παντελόνι μου το κάτω άκρο του πουκάμισού μου.

-    «Δεν μ’ αφήνεις να εκφραστώ!», μου απαντάει.

-    «Τότε εκφράσου με τα χέρια σου!», του λέω.

Σηκώνει το πουκάμισό μου πάνω από το κεφάλι και μου το βγάζει. Το πετάει στην άκρη. Χαμογελώ και του βγάζω τη μπλούζα, πετώντας την στην άκρη.. επίσης.

-    «Σταμάτα!», μου λέει.

-    «Εγώ δεν έκανα τίποτα. Εσύ ξεκίνησες πρώτος!», του λέω ανοιγοκλείνοντας αθώα.. τόσο αθώα τα μάτια μου.

-    «Εσύ κάθισες πάνω μου!», μου λέει.. σταθερά, κοιτώντας μία το πρόσωπό μου και μία το στήθος μου.

Πλησιάζει τη μύτη του στη μύτη μου και την τρίβει. Μετά με κοιτάει ξανά, σκύβει και γρήγορα ξεκινά να γλείφει και να δαγκώνει μία - μία.. ξεχωριστά.. τις ρώγες μου. Κλείνω τα μάτια μου και αφήνω να βγει από το στόμα μου ένας μικρός αναστεναγμός.

Βγάζει τις ρώγες μου από το στόμα του και παρατηρώ ότι τις έχει γεμίσει σημάδια από τα δόντια του. Τον σπρώχνω με δύναμη προς τα πίσω, για να δοκιμάσω τη σταθερότητά του.

Ευτυχώς προλαβαίνει και διπλώνει τα χέρια του γύρω από τη μέση μου. Σηκώνεται και προσπαθεί να σηκώσει κι εμένα μαζί του.

-    «Κέρδισα!», μου λέει.

-    «Μη βγάζεις εύκολα συμπεράσματα…», του λέω.

Διασχίζουμε τον διάδρομο. πότε κάτω ο ένας, πότε ο άλλος. Πολύ κοντά στη πόρτα του δωματίου μας έχω προλάβει να του κατεβάσω το παντελόνι του έτσι ώστε να μη μπορεί να περπατήσει. Με το ζόρι καταφέρνουμε να φτάσουμε μέχρι το κρεβάτι.

Τον ρίχνω κάτω και παγιδεύω το κορμί του ανάμεσα στα γόνατά μου. Κρατώ τα χέρια του πάνω από το κεφάλι του και τον φιλώ. Ταυτόχρονα αρχίζω να δουλεύω με τον τρόπο μου σε ολόκληρο το κορμί του.

Σέρνω τα χείλια μου σε μια ευθεία γραμμή και από το στόμα του φτάνω μέχρι το στήθος του. Δίνοντάς του φιλιά δεν δυσκολεύομαι να φτάσω στη κορυφή του σλιπ του.

Τον ακούω να μουρμουρίζει με την αναπνοή του… Ο πούτσος του κάνει τα πάντα για να μη δείχνει νεκρός.

Τραβώ το σλιπ του και εκθέτω τον πούτσο του. Είναι ήδη σκληρός. παχύς και βρεγμένος από μια δόση διάφανου σπέρματος που ρέει από την άκρη του. Το περίμενα. Από εδώ και πέρα ξεκινάει ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή…

Πέφτω στα γόνατά μου και παίρνω τον πούτσο του στο στόμα μου. Ο πούτσος του είναι πάντα τόσο ζεστός, όσο και το πάθος. Νιώθω την ανάγκη του να ιδρώσει ακόμα κι αν αυτός αρνείται να το παραδεχθεί.

Ο πούτσος του γλιστράει σε όλη τη διαδρομή μέχρι το λάρυγγά μου. Η μύτη μου χώνεται στο εφηβαίο του απολαμβάνοντας τόσο την μυρωδιά όσο και την απαλή αίσθηση της επιδερμίδας του.

Τι βελούδο!

Ανακινώ με την άκρη της γλώσσας μου τα αρχίδια του. Τροχίζω τη βάλανό του και παίρνω ολόκληρο τον πούτσο του μέσα μου.. βαθιά στο λαιμό μου. Το μόνο που ακούγεται είναι το λαχάνιασμα του και ο υγρός ήχος του ρουφήγματος από το δικό μου στόμα.

-    «Λοιπόν… προλαβαίνουμε να με γαμήσεις ή θα χύσεις στο στόμα μου;», τον ρωτώ.

Χαμογελάει…

Δεν είναι απαραίτητο ν’ ακούσω την απάντησή του…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")