Ξυπνώντας τον ξάδερφο (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Γεια σε όλους. Λέγομαι Τάκης και είμαι 23. Από μικρός θαύμαζα τον μεγαλύτερο μου ξάδερφο ο οποίος τώρα είναι 33.

Είναι ψηλός, μελαμψός, με γυμνασμένο σώμα, χωρίς υπερβολές, νορμάλ τρίχα, ωραίος, καθαρό αρσενικό και από ότι είχε τύχει να δω κάποιες φορές, ήταν ιδιαίτερα προικισμένος.

Πριν τρία χρόνια είχαμε βγει μεγάλη παρέα και είχαμε πάει για ποτό. Εγώ θα κοιμόμουν στο σπίτι του ξαδέρφου μου γιατί στο δικό μας φιλοξενούσαμε κάποιους φίλους και οι γονείς του λείπανε στο χωριό.

Γυρνώντας λοιπόν οδήγησα εγώ γιατί ήταν πιωμένος και εκεί που πηγαίναμε μου πέταξε μια σπόντα αλλά δεν έδωσα σημασία… άλλωστε δεν είχα δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα και γενικά δεν γνωρίζει κάποιος τις προτιμήσεις μου.

Όταν γυρίσαμε και ξάπλωσε, εγώ είχα πάει στην τουαλέτα και πριν πάω να κοιμηθώ πήγα να δω αν ήθελε κάτι, αλλά τον είχε πάρει ο ύπνος με την τηλεόραση ανοιχτή.

Μπήκα να την κλείσω και εκείνη την στιγμή γύρισε ανάσκελα και τον παρατήρησα γυμνό με ένα χαλαρό μποξεράκι και ο πούτσος του να φαίνεται από την μπροστινή τρύπα.

Αμέσως άναψα και θέλησα να πάω πιο κοντά να δω αυτό το εργαλείο για άλλη μια φορά. Πλησίασα και χαμήλωσα ώστε να πάρω λίγη μυρωδιά απ’ την ψωλή του αλλά δεν κρατήθηκα και την έγλειψα με την άκρη της γλώσσας μου.

Αφού δεν είδα αντιδράσεις και ούτε καν να κουνιέται, συνέχισα με φόβο να γλείφω ώσπου τον έπιασα, κατέβασα το πετσάκι και έβαλα το πουτσοκέφαλο στο στόμα μου νιώθοντας αυτή την υπέροχη γεύση.

Άρχισε να ξυπνάει ο πούτσος του αλλά μετά από λίγο ξύπνησε και ο ξάδερφος βλέποντας με, με τον μισοκαυλωμένο πούτσο του στο στόμα μου. Αμέσως τραβήχτηκα να φύγω αλλά μου έπιασε το χέρι και μου είπε:

-    «Θα φας καλά πουστάκι! Είχα πετύχει μια gay τσόντα στον υπολογιστή σου αλλά δεν ήθελα να στο πω…»

Και κατευθείαν πετάει από πάνω του το μποξεράκι και με σπρώχνει στον πούτσο του τον οποίο και έβαλα όλο στο στόμα. Άρχισα να τον ρουφάω δυνατά και ο ξάδερφος άραξε και το απολάμβανε ανάβοντας ένα τσιγάρο.

Ήξερα ότι είχε μεγάλο πούτσο αλλά όταν ήταν σε πλήρη στύση ήταν υπερθέαμα. Μεγάλος να ξεπερνάει τον αφαλό, κανονικός σε πάχος, μαύρος όπως το δέρμα του, και ολόισιος.

Κατέβηκα στις αρχιδάρες του και άρχισα να τα γλείφω και να τα παίρνω στο στόμα μου αλλά μετά από λίγα λεπτά με διέταξε να ξανανεβώ στον πούτσο του. Σε κάποια φάση άρχισε να κουνάει την λεκάνη του ρυθμικά και μου γαμούσε το στόμα χωρίς να μου πιάσει το κεφάλι.

Καθόλη την διάρκεια της πίπας δεν είχε πιάσει τον πούτσο του καθόλου και γενικά τα χέρια του τα είχε πίσω απ’ το κεφάλι ή κρατούσε το τσιγάρο.

Ανέβηκα και έγλειψα τις ρώγες του παίζοντας τον πούτσο του και άρχισα να γλείφω το σώμα του απ’ το στήθος στην μασχάλη στην σκληρή του κοιλιά στα δυνατά του μπούτια και στο εσωτερικό των μοιρών του.

Ρούφηξα τα αρχίδια του και ανέβηκα στον πούτσο του ρουφώντας τα υγρά που έβγαζε το πρησμένο του πουτσοκέφαλο. Μου είπε να τον πάρω όλο στο στόμα αλλά ήταν αδύνατον. Δεν επέμεινε και συνέχισα να τον ρουφάω.

Με έπιασε απ’ τα μαλλιά, με πλησίασε κοντά του και μου είπε να ανοίξω το στόμα μου. Έφτυσε μέσα και με οδήγησε στον πούτσο του. Συνέχιζα να τον γλείφω και να του χαϊδεύω τα αρχίδια και άρχισε να βαριανασαίνει λέγοντας μου να τα καταπιώ.

Εγώ ήμουν τόσο καυλωμένος που σκεφτόμουν ότι ήθελα κι άλλο αν και κράτησε αρκετή ώρα. Άρχισε να βογκάει και να του γλείφω τον πούτσο ακόμα πιο δυνατά.

Μου έκανε εντύπωση που δεν τον έπιασε ούτε τότε να τον παίξει αλλά άφησε εξολοκλήρου εμένα να τον περιποιηθώ.

Όταν άρχισε να χύνει τα πήρα στο στόμα μου αλλά έχυνε απίστευτες ποσότητες και τα μισά έπεσαν στην τριχωτή του κοιλιά και γύρω απ’ τον ξυρισμένο πούτσο του.

Είχαν μια ωραία γλυκιά γεύση και όταν σταμάτησε να χύνει συνέχισα να γλείφω μια τον πούτσο του και μια τα χύσια που είχα χάσει.

Μου είπε να τον καθαρίσω καλά γιατί δεν είχε σκοπό να σηκωθεί να πλυθεί και εγώ το έκανα με ευχαρίστηση. Μου είπε το πρωί να τον ξυπνήσω με τον ίδιο τρόπο αλλά να έχω καθαρίσει καλά την κωλοτρυπίδα μου.

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")