Με μέτρο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το μωρό μου, γονατιστό, στο πλευρό μου, φαίνεται να σκύβει σε αργή κίνηση για να φτάσει το στόμα του στον πούτσο μου. Ναι, δεν κάνω λάθος… Τα δάχτυλά του κατανοούν το εύρος της βάσης του πούτσου μου. Σηκώνει το βλέμμα του, με κοιτάζει στα μάτια και περιμένει ένα μου νεύμα, με το οποίο θα του δώσω το «οκ» και θα τον καθοδηγήσω.

Καθώς τυλίγει τα χείλια του γύρω από τη βάλανό μου, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι ν’ αρχίσω να σκέφτομαι πως θα διατηρηθώ όσο το δυνατό περισσότερη ώρα μέσα του. Ευτυχώς είμαι άσος στον αυτοέλεγχο…

Ακούγοντας με να αναστενάζω, παίρνει σιγά - σιγά τα υπόλοιπα εκατοστά του πούτσου μου μέσα στο στόμα του μέχρι να χτυπήσω πάτο στο πίσω μέρος του λαιμού του. Η γλώσσα του περιδιαβαίνει κατά μήκος του πούτσου μου και γύρω - γύρω.

Είμαι διχασμένος ανάμεσα στην ευχαρίστηση και στον πόνο που προσφέρει αυτή η ευχαρίστηση. Γλείφει και παρασέρνει τα πάντα με τη γλώσσα και τα χείλια του. Δεν σταματά να πιπιλίζει την βάλανό μου ούτε λεπτό.

Σηκώνει το βλέμμα του και κοιτάζει με προφανή ικανοποίηση το πρόσωπό μου. Το πρόσωπο είναι καθρέφτης όλων των συναισθημάτων…

Συνειδητοποιώ βλέποντάς τον να είναι έτσι σκυμμένος, ότι μπορώ όποτε θέλω να πιάσω με ακρίβεια τον δικό του πούτσο. Τα δάχτυλά μου κολλάνε πάνω του σαν να έχουν βεντούζες στις άκρες τους. Όσο πιάνω τον πούτσο του δεν σταματά το πιπίλισμα.

Νιώθω φανταστικά τον πούτσο του στο χέρι μου… Απαλό και βαρύ… πολύ βαρύ. Θέλω να του δώσω κι εγώ την απαραίτητη προσοχή, αλλά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα, τουλάχιστον όσο ο πούτσος μου βρίσκεται στο στόμα του.

Ζυμώνω τα αρχίδια του και παίζω λίγο… ελάχιστα με τον πούτσο του…

Νιώθω την ανάσα του να σέρνεται κατά μήκος του πούτσου μου. Εκείνη τη στιγμή ξεκινώ να παίζω με τον πούτσο του λίγο πιο επιθετικά. Κινεί το κεφάλι του πάνω - κάτω… γρήγορα. Κινώ το χέρι μου με την ίδια ακριβώς ταχύτητα. Έχοντας βρει τον καλύτερο δυνατό τρόπο του επιστρέφω κάτι από την ευχαρίστηση που μου προσφέρει.

Προσπαθεί να καταπνίξει τα βογγητά του που είναι έτοιμα να ξεφύγουν από το λαιμό του για να μη πληγώσει τον πούτσο μου με τα δόντια του…

Φαίνεται να γνωρίζει ότι επίκειται μια εντυπωσιακή εκσπερμάτιση, τουλάχιστον από μέρους μου. Οι ήχοι που βγάζω μαρτυρούν ακριβώς αυτό.

Αισθάνομαι τον πούτσο του στο χέρι σκληρότερο από ένα αντικείμενο κατασκευασμένο από χάλυβα. Αισθάνομαι το αποκορύφωμά μου να πλησιάζει… ν’ αυξάνεται… να προέρχεται από τα αρχίδια μου…

Τυλίγω τα δάχτυλά μου γύρω από τον πούτσο του και προσπαθώ να ανεβάσω κι αυτόν στη κορυφή…

Χάνουμε και οι δύο τον έλεγχο… Τα βογγητά και οι βρυχηθμοί βγαίνουν ανεξέλεγκτα… Ίσως να είναι ένας από τους πιο έντονους οργασμούς που είχα ποτέ. Αισθάνομαι σαν να περπατώ πάνω σε ηλεκτροφόρα σύρματα.

Τυλίγομαι από μια πρωτοφανή ενέργεια. Ολόκληρο το κορμί μου τρέμει. Ο πούτσος μου κάνει ευθεία γυρίσματα μέσα στο στόμα του. Ακούω τους υγρούς ήχους που προκαλεί η κίνησή του.

Ανοίγει το στόμα του για να καταπιεί με τη μια τη δόση του σπέρματος που χύνω για χάρη του. Παχιά σχοινιά ζεστού σπέρματος γεμίζουν το στόμα του…

Το χέρι μου συνεχίζει να ανεβοκατεβαίνει κατά μήκος του πούτσου του. Τα πάνω έρχονται κάτω. Αισθάνομαι τα αρχίδια μου ένδοξα άδεια. Πιπιλίζει τον πούτσο μου με μια μαλακή γκρίνια. Κοιτάζω… παρακολουθώ τα πιπιλίσματά του, αλλά δεν σταματώ να παίζω με τον πούτσο του…

Τον βλέπω να ανοίγει ξανά το στόμα του και να σκουπίζει με τα χείλια του τον πούτσο μου έως ότου τον καθαρίσει. Μου δίνει ένα απίστευτο, ερωτικό σόου…

τελευταίο γλείψιμο που συνοδεύεται από ένα φιλί, τραβάω με δύναμη μαλακία τον πούτσο του με σκοπό να χύσει. Περιμένω με ανυπομονησία να αποδεχθώ τα χύσια του… να γεμίσω με τη γεύση του.

Τα δάχτυλά μου μετά βίας μπορούν να σταθούν πάνω στον πούτσο του. Τελικά, το σπέρμα του ξεπετάγεται, όχι εντυπωσιακά, αλλά με μέτρο… με οικονομία. Του ρίχνω ένα χαμόγελο, βιαστικό, γιατί έγνοια μου είναι να μη μου ξεφύγει ούτε μια σταγόνα από το σπέρμα του.

Βυθιζόμαστε και οι δυο στο κρεβάτι μας, ζαλισμένοι και εντελώς στραγγισμένοι από σπέρμα…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")