Τι χάναμε τόσα χρόνια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Η γυναίκα μου γυρνάει σε δύο μέρες. Έτσι χθες με είχε καλέσει στο σπίτι η κουμπάρα μας (η γυναίκα μου έχει βαπτίσει τον γιο της). Μου είπε λοιπόν να πάω στο σπίτι της μιας και δεν ήταν η γυναίκα μου να μου κάνουν το «τραπέζι». Το σπίτι τους είναι αρκετά κοντά στην περιοχή μας.

Πράγματι πήγα, ήταν εκεί και ο άντρας της ο Γιώργος. Τους ξέρουμε κάπου 16 χρόνια και δεν ξέρω γιατί, αλλά τον κουμπάρο από χρόνια τον αξιολογώ ότι μάλλον είναι ομοφυλόφιλος, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα για πoιo λόγο το υπέθετα.

Τέλος πάντων, αφού τελειώσαμε με το φαγητό, η κουμπάρα είπε ότι θα πήγαινε για ψώνια με τα παιδιά (έχει μια κόρη που τώρα είναι φοιτήτρια, και ένα γιο τον οποίο έχει βαπτίσει η γυναίκα μου). Έτσι μείναμε μόνοι με τον κουμπάρο τον Γιώργο.

Βάλαμε να δούμε τον αγώνα που είχε το μεσημέρι, αν και χωρίς ενδιαφέρον, αλλά δεν είχαμε να κάνουμε και τίποτα καλύτερο. Ο κουμπάρος είναι ένας κοντός τύπος, μισό κεφάλι πιο κοντός από εμένα, έχει καστανά μαλλιά και μουστάκι, έχει σχεδόν την ίδια ηλικία με εμένα (εγώ 42, αυτός 41).

Καθίσαμε λοιπόν σε μια μεγάλη πολυθρόνα του σαλονιού, ο ένας δίπλα στον άλλον. Εγώ κάθε τόσο σκεφτόμουν ή μάλλον ήμουν σίγουρος ότι ο κουμπάρος πρέπει να είχε περίεργα γούστα (όπως κι εγώ), αλλά ποτέ δεν είχε τύχει να πούμε κάτι για αυτό. Έτσι όπως το σκεφτόμουν βρήκα και την αιτία που με οδηγούσε σε κάτι τέτοια συμπεράσματα…

Η γυναίκα του π.χ., είχε πολύ μικρό στήθος, γιατί όποτε είχαμε πάει για μπάνιο παρατηρούσα ότι το στήθος της μπορώ να πω ότι ήταν σαν να έβλεπες έναν άντρα. Αυτό ήταν ένας λόγος για να συμπεραίνω, ότι ο κουμπάρος γούσταρε αγορίστικα σώματα και ίσως αυτός ήταν και ο λόγος να πάρει μια τέτοια γυναίκα.

Άσε που όποτε πηγαίναμε κάπου και καθόμασταν ο ένας δίπλα στον άλλον, αυτός έβρισκε πάντα πρόφαση (τάχα ότι κάτι ήθελε να μου πει) και κάθε τόσο έβαζε το χέρι του στο πόδι μου.

Εκείνη μάλιστα την στιγμή (που βλέπαμε τον αγώνα ο ένας δίπλα στον άλλον) θυμήθηκα μια φάση που είχε γίνει (τότε δεν είχα δώσει και πολύ σημασία), ενώ ήμασταν σε μια ταβέρνα, καθόμασταν δίπλα - δίπλα με τον κουμπάρο και εκείνος ενώ μου μιλούσε είχε το χέρι του πάνω στο πόδι μου και καλά ότι το είχε ξεχάσει εκεί.

Όλα αυτά βέβαια ανήκαν στο παρελθόν, τότε που ακόμα ήμουν παρθένος, τώρα όμως που είχα μάθει στο ξεκώλιασμα μου ερχόταν να τον ρωτήσω ευθέως, αν πραγματικά γούσταρε να ξεκωλιάζει ή να ξεκωλιάζεται με τίποτα άντρες, αλλά όπως καταλαβαίνετε, όταν ο άλλος είναι κουμπάρος οι ισορροπίες είναι λεπτές, γιατί στο κάτω - κάτω μπορεί να έκανα και λάθος για τα γούστα του κουμπάρου.

Καθόλη την διάρκεια που βλέπαμε τον αγώνα του μεσημεριού, εγώ δεν έκανα τίποτα άλλο από το να σκέφτομαι τρόπους για το πως θα μπορούσα να μάθω τα γούστα του κουμπάρου.

Μόλις τελείωσε το πρώτο ημίχρονο με ρώτησε αν ήθελα να μου βάλει κανένα ποτό. Απάντησα καταφατικά και σηκώθηκε, έβαλε δύο ουίσκι με παγάκια και κάθισε πάλι δίπλα μου.

Φορούσαμε και οι δύο βερμούδες και έτσι παρατήρησα, ότι και αυτός είχε λίγες τρίχες στα πόδια όπως και εγώ. Κάνα δύο φορές έβαλε και πάλι το χέρι του πάνω στο γόνατο μου τάχα ότι μου μιλούσε για την μπάλα. Ένιωσα ότι πάλι μου χάιδευε «κάπως» το γόνατο και λίγο πιο πάνω.

Η επιθυμία μου να μάθω για τα γούστα του όλο μεγάλωνε και πιο πολύ. Δεν έβρισκα όμως το κουράγιο ή το θάρρος -αν θέλετε- να κάνω κάτι τέτοιο. Τελικά από εδώ το είχα, από εκεί το είχα, μου κατέβηκε μια καλή ιδέα για να μπορέσω να ρωτήσω. Η τηλεόραση είχε διαφημίσεις εκείνη την ώρα και ο αγώνας θα άρχιζε και πάλι σε δέκα περίπου λεπτά.

Έτσι σκέφτηκα κάτι πονηρό. Θα μπορούσα να καταλάβω τα γούστα του κουμπάρου αν του μιλούσα για το site και τις ιστορίες. Έτσι λοιπόν του είπα:

-    «Κουμπάρε, βλέπεις τίποτα τσόντες στο ίντερνετ;»

Με κοίταξε με τα πονηρά, γαλανά μάτια του και χαμογέλασε λέγοντας:

-    «Ε, το κατά δύναμη κουμπάρε…»

-    «Το site με τις ωραίες ιστορίες το ξέρεις;», τον ρώτησα.

-    «Για πες…», μου είπε και τον είδα να γυαλίζει το μάτι του.

Τον πήρα και πήγαμε στον υπολογιστή του. Μπήκαμε στο ίντερνετ και εγώ έγραψα το λινκ του site,  μπήκα στις ιστορίες για όλους και έκανα δήθεν ότι επέλεγα κάποια ιστορία. Πήγα να ανοίξω μια από αυτές που μιλούσε για γκόμενες, αλλά ο κουμπάρος με σταμάτησε λέγοντας:

-    «Για κοίτα έχει και με ομοφυλόφιλους, για να δούμε κάτι διαφορετικό καλύτερα…»

-    «Αυτό είναι. Ο τύπος το πάει το γράμμα!», σκέφτηκα.

Τώρα όμως έμελλε να μάθω προς πια κατεύθυνση πήγαινε το γράμμα ο κουμπάρος. Άνοιξα τις ιστορίες με ομοφυλόφιλους και επίτηδες άνοιξα μια από τις δικές μου. Την διάβασε κι εγώ κάθε τόσο (όσο εκείνος διάβαζε) κοιτούσα στο επίμαχο σημείο του.

Γρήγορα διαπίστωσα ότι ο κουμπάρος είχε γίνει τούρμπο και μάλιστα από ότι καταλάβαινα όσο μπόι του έλειπε τόσο καυλί μεγάλο πρέπει να είχε. Τώρα φαινόταν καθαρά ότι ο τύπος είχε έρθει σε στύση.

Μόλις τελείωσε με την ιστορία (που φυσικά δεν ήξερε ποιος την είχε γράψει), είπε, φανερά ταραγμένος και φυσικά πολύ καυλωμένος:

-    «Ρε κουμπάρε, πολύ καύλα ο τύπος! Λες να είναι αλήθεια όλα αυτά που γράφει;»

Τότε άρπαξα την ευκαιρία και του απάντησα:

-    «Δεν μένει παρά να το διαπιστώσεις κουμπάρε μου…»

-    «Τι θες να πεις;», με ρώτησε.

«Χμ… κουμπάρε, αυτός που έγραψε την ιστορία δεν είναι άλλος από εμένα!», είπα και του χαμογέλασα.

Έμεινε άφωνος, και για να με πιστέψει μπήκα στο e-mail μου και άρχισα να διαβάζω τα μηνύματα που μου είχαν στείλει οι διάφοροι επίδοξοι γαμιάδες της ξεσκισμένης τρύπας μου.

Μόλις διάβασε το πρώτο μήνυμα που κάποιος ήθελε να με ξεσκίσει, δεν άντεξε άλλο, σηκώθηκε, και άρχισε να με φιλάει με πάθος. Χωρίς να ξεκολλήσει τα χείλια του από τα δικά μου άρχισε να με πηγαίνει προς την κρεβατοκάμαρα του. Κατάλαβα ότι ο κουμπάρος μου θα με ξέσκιζε στο ίδιο κρεβάτι που ξέσκιζε και την γυναίκα του και κουμπάρα μας.

Αυτό με άναψε ακόμα περισσότερο…

Με ξάπλωσε απαλά στο κρεβάτι, μου έβγαλε την βερμούδα και άρχισε να γδύνεται με βιαστικές κινήσεις. Μόλις έβγαλε κι αυτός όλα του τα ρούχα, διαπίστωσα ότι ο κουμπάρος είχε γαμό τα καυλιά. Ήταν χοντρό και πάνω κάτω γύρω στους 18 πόντους μεγάλο. Είχε καυλώσει τόσο που αν κρεμούσες σημαία επάνω στο καυλί του θα έμοιαζε σαν κοντάρι σημαίας.

Μου άνοιξε τα πόδια και άρχισε να μου γλείφει με πάθος την τρύπα μου (ευτυχώς ήμουν καθαρός, αν και με την καύλα που είχε δεν τον ένοιαζε τίποτα εκείνη την ώρα). Έχωνε την γλώσσα του με πάθος μέσα μου και με τρέλαινε. Ύστερα ήρθε και κάθισε πάνω στο στήθος μου και έχωσε την καυλάρα του μέσα στο στόμα μου, ενώ μου κρατούσε το κεφάλι και μου έλεγε:

-    «Πω, πω κουμπάρε! Χρόνια τώρα ήθελα να το κάνω μαζί σου σαν τρελός, αλλά δεν έβρισκα το θάρρος να στο πω. Η αδυναμία μου είναι να πηδάω άντρες. Σκέψου την τύχη μου να είμαι σε θέση να πηδήξω τον κουμπάρο μου!»

Και συνέχισε να μου καρφώνει το χοντρό και μεγάλο καυλί του μέσα στο υγρό στόμα μου. Αυτό κράτησε κάπου δέκα λεπτά. Ύστερα μου σήκωσε τα πόδια και μου τα έβαλε στους ώμους του. Η τρύπα μου από το τελευταίο γαμήσι είχε ανοίξει τόσο πολύ που δεν χρειαζόταν ούτε λιπαντικό ούτε βαζελίνη.

Ο κουμπάρος στόχευσε και βυθίστηκε βαθιά μέχρι την ρίζα μέσα μου. Με μια κίνηση σήκωσα την λεκάνη μου και καρφώθηκα ακόμα πιο δυνατά από τον υπέροχο πούτσο του κουμπάρου μου. Άνοιξα τα χέρια και άρχισα να σφίγγω σαν καυλωμένη γκόμενα τα σεντόνια, που πάνω τους ο κουμπάρος ξέσκιζε την γυναίκα του.

Απίθανη καύλα! Εκείνος έμπαινε και έβγαινε μέσα μου σαν παλαβός. Η τρύπα μου έτσουζε αφάνταστα από την τρομερή πούτσα του κουμπάρου.

-    «Σκίσε με μωρό μου! Πόσα χρόνια χάσαμε τα δυο μας…! Σκίσε με άντρα μου. Έτσι είμαι η πουτάνα σου. Απατάς την γυναίκα σου με την αρσενική πουτάνα σου. Θέλω να αδειάσεις τα υπέροχα αρχίδια σου μέσα στο στόμα μου. Έτσι, ξέσκισε με. Σε κλέβω από την μαλακισμένη την γυναίκα σου. Έτσι μωρό μου. Ναι, ναι, έτσι… πιο βαθιά. Πάρε το άντερο μου στα χέρια σου. Ναι, ναι, ναι!», του έλεγα και τον ερέθιζα ακόμα πιο πολύ.

Εκείνος με τα πόδια μου στους ώμους τους με κοιτούσε υπερήφανα που με ξέσκιζε και κάθε τόσο μου έλεγε:

-    «Από εδώ και πέρα θα σε ξεσκίζω κάθε μέρα πουτανάκι μου. Θα είσαι το δοχείο μου. Μέσα σου θα αδειάζω τα αρχίδια μου. Έτσι, καρφώσου μανάρι μου. Καρφώσου στο παλούκι μου. Ναι, έτσι, έτσι, έτσι!»

Και όλο και πιο γρήγορα έμπαινε και έβγαινε στην ξεσκισμένη σούφρα μου. Σιγά - σιγά καταλάβαινα ότι θα έχυνε. Βγήκε απότομα από μέσα μου (αυτό πόνεσε πολύ), κάθισε και πάλι στο στήθος μου, έχωσε το χοντρό καυλί του στο στόμα μου και άρχισε να μου αδειάζει το καυτό σπέρμα μέσα στο στομάχι μου μουγκρίζοντας από ηδονή.

Πνιγόμουν από την μεγάλη ποσότητα χυσιού που έρεε καυτό στο λαρύγγι μου και από εκεί στο στομάχι μου. Μετά από αυτό αφήσαμε να περάσει μια ώρα και ύστερα με έβαλε να καθίσω στα τέσσερα. Αυτή η στάση πονάει μεν περισσότερο αλλά για έναν πούστη σαν και εμένα είναι ότι καλύτερο, μιας και αισθάνεσαι το καυλί να σου ξεσκίζει ότι έχεις και δεν έχεις μέσα σου.

Τώρα με είχε πιάσει από την λεκάνη και με κάρφωνε αλύπητα, ενώ κάθε τόσο έσκυβε και μου έγλειφε την πλάτη. Δέκα λεπτά αργότερα ένιωσα και πάλι καυτά χύσια να μου λιπαίνουν φανταστικά το άντερο μου, ενώ εγώ έχυνα πάνω στην χούφτα μου προσέχοντας να μη λερώσω τα σεντόνια της κουμπάρας.

Μόλις βγήκε από μέσα μου και είδε τα μπόλικα χύσια μου πάνω στην χούφτα μου, έπιασε τον καρπό μου και με έβαλε να γλείψω όλα τα χύσια (τα δικά μου) που είχα στην χούφτα μου. Για να πω την αλήθεια προτιμώ να ρουφάω τα χύσια των άλλων αλλά αφού ο γαμιάς μου ήθελε να με δει να γλείφω χύσια έστω και τα δικά μου, δεν θα μπορούσα με τίποτα να του χαλάσω το χατίρι.

Ντυθήκαμε και πήγαμε πάλι στο σαλόνι, αφού πρώτα στρώσαμε και πάλι τα σεντόνια που τα είχαμε κάνει κουβάρι. Μισή ώρα αργότερα ήρθε και η κερατωμένη κουμπάρα. Δεν κατάλαβε τίποτα από το κέρατο που μου είχε ρίξει ο καυλιάρης ο κουμπάρος μου.

Εκείνο που ξέρω είναι ότι και αύριο θα με ξεσκίσει ο κουμπάρος, που τώρα του έγινα έμμονη ιδέα και έχω μάλιστα την εντύπωση ότι νιώθει πολύ ερωτευμένος με εμένα μιας και φεύγοντας με συνόδεψε μέχρι κάτω και μου είπε:

-    «Μωρό μου είσαι καύλα! Θα είσαι από εδώ και πέρα η γκόμενα μου, να το ξέρεις. Είμαι και πολύ ζηλιάρης!»

Δεν με νοιάζει, εκείνο που με νοιάζει εμένα είναι να τον παίρνω όσο πιο πολύ μπορώ και να δοκιμάζω διάφορα μεγέθη, μικρά, μεγάλα, χοντρά, ψιλά και τέλος πάντων μου αρέσει να βλέπω καυλιά να χύνουν πάνω μου, μέσα, στα μούτρα μου, παντού…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")