Η πρώτη και καλύτερη εμπειρία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:
Θυμάμαι όλα ξεκίνησαν από τότε που άρχισα να πηγαίνω με έναν φίλο μου βόλτα στο βουνό. Τον φίλο μου τον έλεγαν Νίκο κι εμένα Γιάννη. Ήταν μεγαλύτερος τρία χρόνια.


Ένα πρωινό Κυριακής που ανεβήκαμε στο βουνό, είχα ένα περίεργο συναίσθημα ότι κάτι θα γινότανε. Κάτσαμε σε ένα βράχο και ξαφνικά βρήκαμε ένα περιοδικό με ανδρικό πορνό. Το κοιτάγαμε και οι δύο και βλέπαμε να γαμάνε μικρά αγόρια.

Ξαφνικά το χέρι του άρχισε να μου χαϊδεύει τα μπούτια και ξαφνικά με φιλάει στο στόμα. Εγώ έμεινα άναυδος! Τότε μου είπε ότι του αρέσω πάρα πολύ και δίχως δισταγμό με πηγαίνει ανάμεσα από κάτι δέντρα.

Μου βγάζει το σορτσάκι μου και μου κατεβάζει και το σλιπ. Έμεινα ολόγυμνος. Αυτός με κοίταζε…

-    «Νίκο, κι εμένα μου αρέσεις αλλά ότι είναι να γίνει, να γίνει σιγά - σιγά. Μου αρέσει το κορμί σου!», του λέω.

Τότε γδύθηκε κι αυτός και φάνηκε η καυλωμένη του πούτσα. Μου ζήτησε να του πάρω πίπα. Σαν πρώτη φορά την έβαλα στα χείλια μου και μετά του την έγλυφα με την γλώσσα μου κι ο Νίκος βόγκαγε από καύλα.

-    «Σου αρέσει;», τον ρωτάω.

-    «Ναι καύλα μου!»

Συνέχισε μέχρι που έχυσε στο πρόσωπο μου. Μετά έπεσε επάνω μου ένιωσα το κορμί του να καίει όπως το δικό μου. Μου έμαθε να κάνω 69. Αυτός μου έγλυφε την κωλοτρυπίδα μου κι εγώ τον πούτσο του.

Όταν πήγε να χύσει, με γύρισε στα τέσσερα και μου τον έχωσε ανάμεσα στα μπούτια μου και εκεί έχυσε. Ένιωσα πολύ μεγάλη καύλα. Ήταν η ερωτογενής ζώνη μου. Ούρλιαζα από καύλα και του φώναζα:

-    «Χύσε γαμιά, χύσε!»

Όταν έχυσε του λέω:

-    «Φίλησε με…»

Αυτός μου έδωσε ένα καυτό φιλί. Μείναμε για πολλή ώρα γυμνοί κι αυτός με κοίταγε.

-     «Μου αρέσει το κορμί σου!», μου λέει.

-    «Κι μένα ο πούτσος σου. Θέλω να σε πάρω…»

-    «Όχι ακόμα… Εγώ αρχίζω και σ’ αγαπώ. Αν με αγαπάς κι εσύ θέλω να κάνεις υπομονή. Άλλωστε η παρθενιά μου είναι δικιά σου».

-    «Εντάξει αγάπη μου», του λέω. «Θα έρθει η στιγμή αυτή που θέλεις για να ολοκληρώσουμε τον έρωτα μας όπου να ‘ναι. Αρκεί να γίνει…»

-    «Θα με πονέσεις;», του λέω.

-    «Όχι αγάπη μου».

-    «Πόσες φορές θα με γαμήσεις;»

-    «Σου υπόσχομαι όσες χρειάζεται για να νιώσεις κι εσύ την καύλα…»

-    «Εγώ θα ήθελα να περάσουμε μια ολόκληρη νύχτα σε ένα κρεβάτι… έτσι θα το ήθελα, αλλά κι εδώ δεν θα είναι άσχημα, αφού θα είσαι μαζί μου…»

Και τον φίλησα στο στόμα. Αυτός ανταποκρίθηκε αμέσως. Την άλλη μέρα κλέψαμε από τα σπίτια μας ένα στρώμα και μια κουβέρτα, τα πήγαμε στην φωλίτσα μας, τα καθαρίσαμε, στρώσαμε το στρώμα και ξαπλώσαμε.

Εγώ αμέσως του κατέβασα το σλιπάκι αλλά δεν φορούσε τίποτα από μέσα όπως κι εγώ. Άρχισα να του γλύφω με πολύ άνεση τον πούτσο του.

-    «Σου αρέσει;», μου λέει.

-    «Ναι», του λέω. «Με τρελαίνει η πούτσα σου!»

Ήταν τεράστια και την έβαλα πολύ βαθιά στο λαρύγγι μου. Μέσα μου. Όταν πήγε να χύσει του λέω:

-    «Χύσε στην τρύπα μου…»

Και τότε αυτός μου σήκωσε τα πόδια και έχυσε στη τρύπα μου. Έκατσα ολόγυμνος στο κορμί του.

-    «Αγάπη μου, είσαι ευχαριστημένος; Σου δίνω αυτό που ζητάς;», του λέω.

-    «Ναι καύλα μου, και με το παραπάνω. Σ’ αγαπώ!», μου λέει.

Και τότε άρχισε να με φιλάει σε όλο το κορμί μου. Η γλώσσα του πήγαινε παντού. Το χέρι του πήγε στην τρύπα μου και άρχισε να μου βάζει κωλοδάχτυλο. Εγώ πονούσα αλλά μου άρεσε.

-    «Σου αρέσει καύλα μου;»

-    «Ναι γαμιά μου! Κάνε με ότι θες…»

Τότε μου σηκώνει τα πόδια και άρχισε αν μου γλύφει την τρύπα μου. Μία μου έβαζε το δάχτυλο του και μία την γλώσσα του. Εγώ είχα πεθάνει από καύλα.

-    «Χύνω…» μου λέει.

-    «Βάλε μου το εδώ το κεφάλι μόνο και χύσε μέσα μου».

Αυτός τότε με γύρισε στα τέσσερα και με μια κίνηση μου έχωσε το πουτσοκέφαλο. Πόνεσα πάρα πολύ σαν να με έσκιζε στα δύο αλλά η ηδονή και η καύλα ήταν το κάτι άλλο! Ο Νίκος εκεί που θα έχυνε κρατήθηκε και άρχισε να με γαμάει από πίσω.

-    «Σε γαμάω!», μου λέει.

-    «Γάμα με!» του έλεγα.

Και μετά έχυσε. Ένιωσα το καυτό χύσει μέσα μου με πήρε αγκαλιά και μου έλεγε πόσο ήταν ικανοποιημένος κι ευτυχισμένος.

-    «Κι εγώ είμαι αγάπη μου…»

Κάθε μέρα που πέρναγε έκανε όλο και κάτι καινούργιο. Μια φορά, ανέβηκα και έκατσα στον καυλωμένο πούτσο του. Πόνεσα πάρα πολύ αλλά το ευχαριστήθηκα. Ένιωσα να μπαίνει μέσα το καυλί του και χύνει μέσα μου. Με λίγα λόγια περνούσαμε πολύ καλά.

Μια μέρα είχα κανονίσει να πάω στο εξοχικό μας αλλά είπα στους δικούς μου να πάρω και το Νίκο μαζί μου για παρέα. Είχα κανονίσει για δυο μέρες και δυο νύχτες και το είπα στο Νίκο, μα αυτός κατάλαβε ότι θα πάμε και θα φύγουμε αμέσως. Εγώ δεν απάντησα.

Μπήκαμε στο καράβι, τρυπώσαμε κρυφά σε μια κουκέτα και αρχίσαμε να κάνουμε έρωτα. Τρελαινόμουν να του παίρνω πίπα και αυτός να με γαμάει από πίσω. Τέλειος συνδυασμός.

Φτάσαμε στο νησί, πήραμε ταξί και πήγαμε στο σπίτι. Ανοίξαμε, το καθαρίσαμε και μετά βρεθήκαμε στο κρεβάτι να κάνουμε έρωτα σαν τρελοί. Κάναμε πολλές φορές έρωτα.

Όταν βγήκαμε έξω να φάμε ο Νίκος με ρώτησε:

-    «Πότε θα φύγουμε;»

-    «Δεν θα φύγουμε καύλα μου. Κανόνισα να περάσουμε δυο μέρες και δυο νύχτες μαζί αγάπη μου…»

Με φιλάει στο στόμα πήγαμε γρήγορα σπίτι. Αφού βεβαιωθήκαμε ότι οι δικοί μου είναι στην Αθήνα και πλέον δεν υπάρχει καράβι για να έρθουν, με έγδυσε τελείως. Γδύθηκε κι αυτός, με πήρε στα χώρια και με πήγε στο κρεβάτι.

Αρχίσαμε να κάνουμε έρωτα, να φιλιόμαστε, να κάνουμε 69. Ξαφνικά του λέω:

-    «Νίκο, θέλω να με πάρεις αγάπη μου…»

Αυτός τότε μου σήκωσε τα πόδια και οδήγησε το πύρινο καυλί του μέσα μου. Με μια κίνηση μπήκε όλος μέσα μου και κατάλαβα ότι μου πήρε την παρθενιά. Πόνεσα πολύ αλλά αυτό που ακολούθησε ήταν ότι καλύτερο.

Με γαμούσε όλη την νύχτα ασταμάτητα. Για δυο νύχτες και δυο μέρες δεν φάγαμε τίποτα παρά κάναμε έρωτα. Με γάμησε σε όλες τις στάσεις, ακόμα και μέσα στην θάλασσα.

Ήταν ότι καλύτερο είχα γνωρίσει. Γνώρισα τον έρωτα. Το ευχαριστηθήκαμε και οι δύο. Ακόμα και τώρα, μετά από πολλά χρόνια, αν θέλουμε ο ένας τον άλλον συναντιόμαστε και το γλεντάμε…

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")