Πρώτη φορά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Όταν άρχισα να αναγνωρίζω την σεξουαλική μου ταυτότητα, άρχισα να διαπιστώνω πως μου άρεσαν ανώμαλα πράγματα, χωρίς όμως να είμαι σε θέση να το αντιλαμβάνομαι ότι είμαι ανώμαλος.

Όταν πρωτοάρχισα να παίζω με το πέος μου, ασυναίσθητα έβαζα ένα μολυβάκι στο κωλαράκι μου ενώ μου άρεσε πολλές φορές να πηγαίνω στη μπανιέρα και να κατουράω πάνω μου.

Όλα αυτά σιγά - σιγά τα μετέφερα ως διαθέσεις σε διάφορα άτομα που συνομιλούσα σε τσατ. Για αρκετό καιρό μίλαγα με κάποιον κύριο... Νίκο τον έλεγαν και με είχε κάνει, παρόλη τη ντροπή που ένιωθα, να του εμπιστευθώ τις σκέψεις μου και με έναν ιδιαίτερο τρόπο χωρίς να είναι καταπιεστικός να του αναφέρω ότι νιώθω αλλά και τις πιο απόκρυφες σκέψεις μου.

Με τα πολλά και χωρίς να καταλάβω το γιατί, βρέθηκα ένα απόγευμα στο σπίτι του. Ένιωθα τεράστια ντροπή, μεγάλη περιέργεια αλλά και απίθανη ανυπομονησία. Το γεγονός πως με κάλεσε σπίτι του με γέμιζε με σιγουριά πως δεν θα ήταν τόσο επικίνδυνα τα πράγματα και θα μπορούσα να τον εμπιστευτώ.

Αφού καταπολέμησα όλους τους ενδοιασμούς χτύπησα το κουδούνι και μπροστά μου στεκόταν ένας κύριος γύρω στα 55 με κοντά μαλλιά, κοιλίτσα, φορώντας ένα πουκάμισο και τζιν.

Μπαίνοντας μέσα μου ζήτησε να χαλαρώσω και να κάτσω στον καναπέ. Ένιωθα πολύ περίεργα, ντροπή, άγχος, φόβος αλλά και ηδονή με είχαν κυριεύσει. Κάποια στιγμή μου ζήτησε να τον ακολουθήσω και με πήγε στο μπάνιο. Εκεί μου ζήτησε να γδυθώ και να μπω στην μπανιέρα. Παρόλη τη ντροπή μου ακολούθησα τις εντολές του.

Ήμουν ένα ψιλόλιγνο άτριχο παιδί με ωραίο τουρλωτό κωλαράκι και μικρό πέος. Μπαίνοντας στη μπανιέρα τον είδα να μαζεύει τα μανίκια του πουκαμίσου και να έρχεται προς το μέρος μου. Μου είπε να σταθώ όρθιος στη μπανιέρα και άρχισε να με πλένει και να με σαπουνίζει.

Μου έριξε νερό και σαμπουάν και αφού μου έλουσε τα μαλλιά άρχισε να προχωράει προς τα κάτω... ένιωθα πάρα πολύ περίεργα, δεν μιλούσα και δεν αντιδρούσα. Άρχισε να μου πλένει το μικρό ψωλάκι μου και να βάζει πολύ σαπούνι στο κωλάκι μου. Με έτριβε παντού… ήταν φανερό πως είχε καυλώσει αλλά είχε επικεντρωθεί στο να με πλύνει καλά.

Όταν τέλειωσε το πλύσιμο μου, με σκούπισε και μου έδωσε ένα μικροσκοπικό κόκκινο στρινγκάκι, ένα κόκκινο σουτιέν και μια ρόμπα να φορέσω.. όπως μου είπε ήθελε να με ξυρίσει κιόλας αλλά ήμουν άτριχος οπότε δεν το έκρινε σκόπιμο.

Ειλικρινά δεν μπορώ να περιγράψω τι ένιωθα, ντροπή, άγχος, ηδονή... με οδήγησε στο δωμάτιο του, με ξάπλωσε ανάσκελα στο κρεβάτι και μου πρόσταξε να του αφεθώ. Δεν αντέδρασα και άρχισε να με γλείφει. Ξεκίνησε από τα δάκτυλα των ποδιών μου και έγλειφε προς τα πάνω…

Το πέος μου είχε σκληρύνει και προσπαθούσε να πεταχτεί έξω από το στρινγκάκι. Αυτός με έγλειψε ελάχιστα πάνω από το στρινγκ και πήγε τη γλώσσα του σιγά - σιγά στα βυζάκια μου. Τα δάγκωσε, τα έγλειψε, με είχε κατακαυλώσει, ένιωθα απίθανα. Περίμενα να φτάσει τη γλώσσα του στα χείλη μου αλλά αυτός εκείνη τη στιγμή μου ζήτησε να γυρίσω μπρούμυτα, κάτι που έκανα χωρίς αντίδραση.

Όταν γύρισα κατάλαβα πως γδύθηκε. Μου ζήτησε να μη γυρίσω και να μην κοιτάξω και σαφώς υπάκουσα. Άρχισε να με γλείφει, από πάνω προς τα κάτω αυτή τη φορά. Όταν έφτασε να γλείψει το κωλαράκι μου απλά ανατρίχιασα.

Παραμέρισε το στρινγκ και μου έγλειψε τη τρυπούλα, αρχικά κυκλικά και μετά να βάζει σιγά - σιγά τη γλώσσα του μέσα μου. Βόγκαγα από καύλα και ηδονή…

Κάποια στιγμή άρχισε να πιέζει με τον αντίχειρα του τη στενή μου τρυπούλα. Ένιωθα να πονάω αλλά καταλάβαινα πως είχε βάλει μπόλικη αλοιφή στο δάχτυλο του και πως άρχισε να μαλακώνει η τρύπα μου μέχρι που κάποια στιγμή υποδέχτηκε όλο τον αντίχειρα μου μέσα μου.

Πόνεσα, δάκρυσα, βόγκηξα, τον παρακάλεσα να μη συνεχίσει και ότι αυτό φτάνει για σήμερα, αλλά ήταν αποφασισμένος κι εγώ ανίκανος να αντιδράσω. Αστραπιαία με ανασήκωσε, με έβαλε στα τέσσερα και μου ζήτησε να δαγκώσω το μαξιλάρι.

Στην αρχή δεν κατάλαβα γιατί, αλλά υπάκουσα.. μετά όμως κατάλαβα ότι πολύ απλά το μαξιλάρι κάλυψε την άναρθρη κραυγή που έβγαλα όταν εισήλθε μέσα στο κωλαράκι μου. Πίστευα ότι γενικά η πρώτη φορά θα πόναγε αλλά αυτό που ένιωθα ήταν τόσο οξύ τσούξιμο και τέτοιος πόνος που αν δεν υπήρχε το μαξιλάρι θα μας άκουγε όλο το τετράγωνο.

Όσο στενή τρύπα και αν είχα και παρά τις δυσκολίες που είχε μπαίνοντας, με σούβλισε πραγματικά. Μπήκε πάρα πολύ βαθιά μέσα μου. Αφού μπήκε το τεράστιο, απ’ ότι κατάλαβα, σε πάχος και μήκος καυλί του, άρχισε να το στριφογυρίζει μέσα μου, προφανώς για να ανοίξω πιο καλά και κάποια στιγμή άρχισε σιγά - σιγά να το μπαινοβγάζει.. αργά και ρυθμικά στην αρχή, έντονα και γρήγορα στη συνέχεια.

Δεν μπορώ να περιγράψω πως ένιωθα… Θυμάμαι πως έκλαιγα από τον πόνο, την καύλα, το φόβο, τη ντροπή… Με σούβλιζε κυριολεκτικά! Άρχισε να μου λέει πως είμαι η κοπέλα του, το γκομενάκι του και πως εκείνη τη στιγμή θα με άφηνε έγκυο.

Είχα παραδοθεί. Ήθελα να φωνάξω πιο δυνατά, να του ψελλίσω να με αφήσει έγκυο. Πραγματικά σε λίγο άρχισε να βαριανασαίνει όλο και πιο έντονα… Ένιωθα το καυλί του να πάλλεται μέσα μου μέχρι που κάποια στιγμή άδειασε το καυτό του χύσι μέσα στο κωλαράκι μου… Έχυσε πάρα πολύ και όλο μέσα στον κώλο μου.

Όταν έβγαλε τον πούτσο του ένιωθα την τρύπα μου να ανοιγοκλείνει και χύσια να κυλάνε στα μπούτια μου. Τότε ζήτησε να γυρίσω και πριν αρθρώσω λέξη με μπούκωσε με το καυλί του. Πνίγηκα πραγματικά. Μου ζήτησε να το γλείψω καλά να μην αφήσω ίχνος χυσιού πάνω του, να γευτώ το κωλαράκι μου.

Αφού το έγλειψα καλά, με ξαναπήγε στη μπανιέρα. Εκεί με ξάπλωσε ανάσκελα και μου έπαιξε το πέος μέχρι που έχυσα πάνω την κοιλιά μου βογκώντας πάλι από ηδονή. Όταν πλέον είχα χύσει κι εγώ, μου ζήτησε να μη κουνηθώ και να κάτσω ανάσκελα με τα χέρια πλάγια στο σώμα σε στάση ουσιαστικά προσοχής.

Τον υπάκουσα και αφού πήρα τη στάση που μου ζήτησε, είδα να με σημαδεύει με το καυλί του και να με κατουράει. Ζεστά κάτουρα έπεφταν πάνω μου, στα μαλλιά μου, στο πρόσωπό μου, στο σώμα μου, στο πουλάκι μου παντού… Ένιωθα ξευτίλα και καύλα, ταπείνωση και ηδονή...

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")