Στο ΣΤΕΠ (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Σκουπίστηκα και μπήκα στο θάλαμο. Ο Τάσος με το Νάσο ήταν αραχτοί και χάιδευαν τα καυλιά τους. Μόλις με είδαν με διέταξαν να πέσω στα τέσσερα. Ο Τάσος μου έκανε νόημα να πλησιάσω…

-    «Αζόρ έλα εδώ!

Πλησίασα μπουσουλώντας. Σηκώθηκε από το κρεβάτι και στάθηκε μπροστά μου. Με τις αρβύλες του πάτησε τις παλάμες μου και με άρπαξε από τα μαλλιά.

-    «Πούστρα για δείξε μας τι ξέρεις!»

Ξεκούμπωσε το παντελόνι του και άρχισε να μου ρίχνει πουτσοσκάμπιλα στο πρόσωπο. Την ίδια ώρα ο Νάσος ήρθε πίσω μου και άρχισε να παίζει. Μου έβαζε δάχτυλο, μου έριχνε σκαμπίλια, έπαιζε με τα κωλομάγουλα και έκανε διάφορα.

Προσπάθησα να κουνηθώ για να ελευθερωθώ από τις αρβύλες του, όμως ο Τάσος μου έριξε ένα δυνατό χαστούκι.

-    «Μου φαίνεται δεν κατάλαβες τι είσαι. Νάσο, για δώσ’ του να καταλάβει…»

Ο Νάσος σταμάτησε και σηκώθηκε, άνοιξε το σάκο του και έβγαλε μια δερμάτινη ζώνη. Ξαναήρθε πίσω μου και άρχισε να με χτυπάει με δύναμη.

-    «Μη βγάλεις άχνα γιατί σε έσκισα!», μου έκανε ο Τάσος.

Με χτυπούσε δυνατά με τη ζώνη, ενώ ο άλλος συνέχιζε τα πουτσοσκάμπιλα.

-    «Πούστρα, σου αρέσει;»

-    «Ναι. Ξύλο και γαμήσι… πολύ!!!», απάντησα αναστενάζοντας.

Ενώ ο άλλος συνέχιζε να με χτυπά ο Τάσος μου έχωσε το καυλί του στο στόμα.

-    «Για να δούμε, ξέρεις από πίπες…;»

Με τον Νάσο να με χτυπά με τη ζώνη και τον Τάσο να μου πατά τις παλάμες με τις αρβύλες του, άρχισα να τον γλείφω, όσο καλύτερα μπορούσα. Ρουφούσα το πουτσοκέφαλο… ήδη έτρεχαν τα πρώτα υγρά, και προσπαθούσα να τον παίξω με τα χείλη.

Το καυλί του ορθωνόταν τεράστιο. Το ένιωθα να μεγαλώνει κι άλλο μέσα στο στόμα μου. Πρέπει να ήταν γύρω στους 18 πόντους, αλλά πιο χοντρό απ’ του Σταμάτη. Το έβγαλα από το στόμα μου και άρχισα να το γλείφω κατά μήκος, μέχρι τη βάση, έφτασα στα αρχίδια και τα πήρα στο στόμα.

Ενώ τα έπαιζα με τη γλώσσα μου ο Νάσος σταμάτησε να με χτυπά και μου έβαλε ένα γενναίο κωλοδάχτυλο. Η τρύπα μου συσπάστηκε, πρόθυμη να δεχτεί κι άλλο…

-    «Τασούλη, το πουτανάκι μας διψάει για πούτσο!»

-    «Τι έγινε πούστρα; Θες πούτσο; Θες καυλιά να σου ξεσκίζουν το κωλαράκι σου;», είπε ο Τάσος.

-    «Ναι, θέλω πολύ να γαμηθώ, να με ξεσκίσετε σαν πουτάνα της Συγγρού…

-    «Ε, αφού μας το ζητάει ας του κάνουμε το χατίρι…», είπε ο Τάσος.

Με άρπαξε από το σβέρκο και με έσυρε μέχρι το κρεβάτι. Αυτός κάθισε στην άκρη του και όπως με κρατούσε μου έχωσε το καυλί του στο στόμα. Κόντεψα να πνιγώ, ήταν τόσο μακρύ και χοντρό που όσο και αν άνοιγα το στόμα μου δεν μπορούσα να το χωρέσω. Ο άλλος από πάνω με έβριζε:

-    «Ρούφα το πούστρα! Έτσι γαμημένη ψωλού! Ξεφτιλισμένε...»

Σε κάποια φάση μου τον έχωσε τόσο απότομα που μου κόπηκε η ανάσα και άρχισα να βήχω. Ο Νάσος του λέει να σταματήσει…

-    «Σιγά ρε μαλάκα, θα τον πνίξεις!»

-    «Δεν έχει ανάγκη. Δεν είδες τι του έκανε ο Σταμάτης; Τώρα βάλτου το να δεις τι ωραία που ανοιγοκλείνει την τρύπα του άμα τον τσιμπουκώνουν άγρια…»

Όντως με έπιασε απ’ τα καπούλια και έφερε το πουτσοκέφαλο στην τρύπα μου. Από το ζόρι και από την καύλα η τρύπα μου ανοιγόκλεινε. Ένιωθα την ουρήθρα του να ακουμπάει την τρύπα μου και καύλωνα περισσότερο. Τελικά με άρπαξε από τη μέση και με μια κίνηση μου τον κάρφωσε, ενώ συντονισμένα την ίδια ώρα ο Τάσος μου τον έχωσε βαθιά στο λαρύγγι.

Με γαμούσαν έτσι συντονισμένα για ώρα. Έβγαιναν σχεδόν έξω, ίσα - ίσα για να πάρω μια ανάσα, και μου ξανακάρφωναν με δύναμη τα καυλιά τους, όσο πιο βαθιά μπορούσαν. Πονούσα πολύ, αλλά ταυτόχρονα μου άρεσε κιόλας.

Σε μια φάση αποφασίζουν να αλλάξουν θέσεις. Ο Τάσος έρχεται πίσω μου με το θηρίο του ενώ ο Νάσος μου φέρνει στο στόμα τον δικό του. Με έπιασε από τα μαλλιά και μου τον έχωσε σχεδόν όλο μέσα. Σχεδόν αμέσως μετά ο Τάσος, που με τους αντίχειρές του μου κρατούσε ανοιχτή την τρύπα και με την μία μου τον κάρφωσε όλο μέσα.

Ήθελα να ουρλιάξω από τον πόνο, όμως με το καυλί του άλλου στο στόμα δεν μπορούσα να βγάλω άχνα. Μόλις τον έχωσε όλο μέσα σταμάτησε.

-    «Ρε μαλάκα, μια ώρα τον γαμάς κι αυτός ακόμα στενός είναι! Άντε, πάλι ο παλιός θα κάνει τη βαριά δουλειά…»

Γέλασαν και άρχισαν να με γαμάνε με λύσσα. Βογκούσα από πόνο.. ο κώλος μου είχε πάρει φωτιά. Νόμιζα ότι μου είχε σκίσει την τρύπα, αλλά και τα σαγόνια μου πονούσαν από τα χαστούκια και το άγριο πίπωμα. Βογκούσα και ανάσαινα βαριά, είχα εξαντληθεί από το πολύ γαμήσι και παρακαλούσα να χύσουν για να με αφήσουν.

-    «Τι κλαίγεσαι μωρή πούστρα; Εσύ δεν μας παρακαλούσες να σε ξεσκίσουμε σαν πουτάνα της Συγγρού; Σκάσε και γαμήσου!»

Με γαμούσε με δύναμη και λύσσα. Νόμιζα ότι όπως μου τον κάρφωνε με δύναμη θα μου τον έβγαζε από την άλλη. Τα αρχίδια του χτυπούσαν πάνω στον σφικτήρα μου, ή ότι είχε απομείνει από αυτόν… Τα ένιωθα βαριά και γεμάτα, πρέπει να είχαν εξογκωθεί από το σπέρμα που είχαν μαζέψει.

Σε μια ασυναίσθητη κίνηση άπλωσα το χέρια μου και τα έπιασα. Ο Τάσος άρχισε να γελάει…

-    «Έτσι σε θέλω πουτανάρα μου! Να ξεσκίζεσαι και να με καυλώνεις κι άλλο!»

Τραβήχτηκε από μέσα μου και με έβαλε να κάτσω ανάσκελα, με το κεφάλι κάτω και τον κώλο πάνω.

-    «Έτσι, για να μην χάσεις ούτε σταγόνα!»

Πρώτος μπήκε ο Τάσος, ενώ ο Νάσος μου κρατούσε τα πόδια, για να μην κουνιέμαι. Η στάση ήταν άβολη, αλλά μπορούσα να δω τον πούτσο του να καρφώνεται με δύναμη στην ξεσκισμένη τρύπα μου. Μετά από λίγο άρχισε να χύνει με δύναμη. Η ποσότητα ήταν μεγάλη και παρά την στάση ένιωσα τον κώλο μου να ξεχειλίζει.

Αφού τελείωσε σειρά είχε ο Νάσος. Με γαμούσε με δύναμη και ένιωθα τον πούτσο του να καρφώνεται μέσα μου, κάνοντας τα χύσια του Τάσου να αρχίσουν να τρέχουν από την τρύπα μου. Σε λίγο έχυσε κι αυτός.

Μόλις τελείωσαν κάθισαν στο κρεβάτι και με έβαλαν να τους καθαρίσω τα καυλιά τους, πράγμα που έκανα με μεγάλη ευχαρίστηση. Ενώ τους έγλειφα τα καυλιά πήγα να παίξω το δικό μου, που τόση ώρα με πονούσε από την καύλα, όμως μόλις με είδε ο Νάσος μου κλώτσησε το χέρι…

-    «Πουστράκο αυτά να τα ξεχάσεις! Μη σε δω να μαλακίζεσαι, θα σε τσακίσω! Όσο είσαι εδώ θα χύνεις μόνο από τον κώλο. Έτσι για να είσαι πάντα πρόθυμη και διψασμένη για πούτσο!»

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")