Το σινεμά και ο θείος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Καλησπέρα. Είμαι ο Νίκος και είμαι 35 χρονών από Κύπρο με καταγωγή της μητέρας μου από την Ελλάδα. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβηκε πριν τέσσερα χρόνια όταν βρισκόμουν στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους.

Κατά το διάστημα εκείνο έμενα στο σπίτι της θείας μου η οποία είναι παντρεμένη με ένα γοητευτικό αρσενικό, 55άρη τότε, αρρενωπό με κοιλίτσα και πολύ σέξι. Τον έβλεπα και καύλωνα και δεν ήξερα πως να τον πλησιάσω ή τι να του πω.

Μια μέρα αποφάσισα να αφήσω κάποια υπονοούμενα να δω τον τρόπο αντίδρασης του. Μόλις βεβαιώθηκα ότι ήμασταν μόνοι στο σπίτι, άρχισα να συμπεριφέρομαι κάπως περίεργα. Αυτός το διαπίστωσε και με ρώτησε τι έχω.

Του είπα πω το πρωί που βγήκα για καφέ μου την έπεσε ένας κύριος στον δρόμο, ηλικία δικιά του και του πατέρα μου. Του είπα ότι σοκαρίστηκα από το γεγονός αυτό μια και μου συνέβηκε για πρώτη φορά.

Τόνισα ότι με ξάφνιασε ειδικά το γεγονός ότι ο κύριος δεν είχε κάτι που να πρόδιδε ότι ήταν gay αλλά ήταν "φυσιολογικός" και ανδροπρεπής όπως και ο θείος.

Αυτός δεν απάντησε και έμεινε για λίγο σιωπηλός. Για να σπάσει ο πάγος τον ρώτησα αν συνέβηκε ποτέ κάτι παρόμοιο σε αυτόν.

Πριν απαντήσει βεβαιώθηκε ότι η θεία λείπει, και μου είπε πως δεν του συνέβηκε στον δρόμο αλλά είχε κάποιες εμπειρίες στον στρατό, όπου άφηνε ένα πλουσιόπαιδο αθηναίο να τον τσιμπουκώνει για 5.000 δρχ. και τον πήδηξε μερικές φορές για 10.000.

Τον ρώτησα πως ήτανε και τότε είδα να διαγράφεται στο πρόσωπο του ένα χαμόγελο ηδονής, όλο πονηράδα. Τον ρώτησα από τότε αν ξανάκανε κάτι... Μου είπε:

-    «Κοίτα Νίκο, αν θες να σου πάρουνε το καλύτερο τσιμπούκι που σου πήρανε ποτέ, τότε να πας στα σινεμά της Ομόνοιας».

-    «Εσύ πήγες;», τον ρώτησα..

-    «Ναι, πήγα λίγο πριν παντρευτώ την θεία σου. Πάνε χρόνια αλλά ποτέ δεν θα ξεχάσω τι έγινε. Εκεί που έβλεπα την ταινία, καυλωμένος, ένιωσα ένα χέρι να αρπάζει τον πούτσο μου, τον ακούμπησα και στο σκοτάδι κατάλαβα ότι ήτανε άντρας. Γονάτισε μπροστά μου, έβγαλε το καυλί μου έξω και με ρουφούσε με μανία μεταφέροντας με σε άλλη διάσταση. Δεν καθυστέρησα να τελειώσω στο στόμα του. Ρούφηξε με μανία μέχρι την τελευταία μου σταγόνα, κάνοντας με να νιώθω ότι μου αδειάζει ο νωτιαίος μυελός!»

Αυτά μου είπε και εγώ έμεινα να τον κοιτάζω έτοιμος να αρπάξω την καυλάρα του που ήταν ήδη καυλωμένη και φαινόταν από το μποξεράκι που φορούσε. Με είδε ότι είχα μείνει καρφωμένος πάνω στο καυλί του, και χαϊδεύοντας το προκλητικά με ρώτησε αν θέλω να πάω στο σινεμά.

Τον ρώτησα αν θέλει να πάμε παρέα και κατάλαβε το υπονοούμενο... Μου είπε πως δεν χρειάζεται να πάμε, η θεία πήγε για μπάνιο στην Λούτσα και είχαμε μπροστά μας πολλές ώρες...

Κατέβασε το μποξεράκι και ένα θηρίο βρέθηκε στα μούτρα μου... Πείτε μου αν θέλετε να ξέρετε την συνέχεια.

Θείε... αν διαβάσεις την ιστορία πάρε με τηλέφωνο... Νίκος

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")