ΚΕΤΘ Αυλώνας (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

40 Μέρες στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων
Ήταν μέσα Μαΐου και πλησίαζε η μέρα να παρουσιαστώ στο στρατό, στην Αυλώνα. Έχοντας ακούσει διάφορα σχετικά με το ψάξιμο της «τρύπας» και τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν όσοι «το είχαν γλεντήσει», είχα αποφασίσει να κρατηθώ…

Δύο μέρες πριν παρουσιαστώ αποφάσισα να βγω με κάτι φίλους. Τα ήπια και βρέθηκα να γαμιέμαι με έναν ψωλαρά στο αυτοκίνητο. Ήτα κάτι που δεν το είχα υπολογίσει. Ο πούτσος που είχα φάει ήταν μακρύς και χοντρός και όταν την επομένη, νηφάλιος από το αλκοόλ, έψαξα την τρύπα μου, έχασκε ορθάνοιχτη, όμως ήταν πια πολύ αργά…

Αναχώρησα για Αυλώνα ελπίζοντας να αποφύγω τα προβλήματα. Αντί για τον καρβουνιάρη πήγα με το intercity και έτσι έφτασα στο στρατόπεδο κατά τις 11:30. Ήμουν προς το τέλος της ουράς, έτσι μπήκα αρκετά αργά.

Περνώντας από τα διάφορα στάδια, χρειάστηκε να γδυθώ είτε για να μου πάρουν τις διαστάσεις του σώματος, είτε για έλεγχο σωματικής ακεραιότητας. Έχοντας περάσει χωρίς κάποιο πρόβλημα και χωρίς κάποιος να μου ζητήσει να σκύψω, ένιωθα ανακουφισμένος που την είχα γλιτώσει.

Όταν ξαφνικά, με πήγαν στους ορθοπεδικούς, μου είπαν να μπω σε ένα μικρό χώρο, σαν δοκιμαστήριο με ένα ξύλινο πάγκο και να γδυθώ. Μπήκε μέσα ένας γιατρός, έκλεισε την κουρτίνα και άρχισε να με εξετάζει ρωτώντας με ταυτόχρονα διάφορα.

Ήταν ένας τριαντάρης, ξανθός γαλανομάτης με περίεργη προφορά. Ήταν κι αυτός φαντάρος που έκανε τη θητεία του, ομογενής από τη Γερμανία που είχε έρθει Ελλάδα για να τελειώσει το στρατιωτικό.

Ξαφνικά μου ζήτησε να σηκωθώ και με γύρισε πλάτη. Αφού εξέτασε τα πλευρά και τους ώμους μου είπε να σκύψω και να ακουμπήσω με τα χέρια το παγκάκι. Πάγωσα αλλά αναγκάστηκα να το κάνω. Ένιωσα το χέρι του να περνάει πάνω από τη σπονδυλική μου στήλη και να κατεβαίνει προς τον κώλο…

Ανατρίχιασα… τον ένιωσα να πασπατεύει για λίγο τα κωλομάγουλα, όταν μου είπε να κάτσω στο παγκάκι και να περιμένω. Αυτός βγήκε έξω. Ήταν περασμένες δύο και εγώ ήμουν από τους τελευταίους νεοσύλλεκτους. Άκουγα τους υπόλοιπους να μπαινοβγαίνουν, αλλά σιγά - σιγά το μέρος ησύχαζε.

Άρχισα να φοβάμαι… Άραγε ο γιατρός είχε καταλάβει κάτι; Αλλά και πάλι αν είχε καταλάβει το οτιδήποτε, γιατί να με αφήσει κλεισμένο στο δωματιάκι γυμνό, χωρίς να πει λέξη; Γρήγορα οι απορίες μου λύθηκαν…

Οι τελευταίοι νεοσύλλεκτοι βγήκαν έξω. Στο χώρο ακούγονταν μόνο οι γιατροί που συμπλήρωναν τις τελευταίες λεπτομέρειες. Ξαφνικά άνοιξε η κουρτίνα. Ο γιατρός με ένα περίεργο ύφος μου έκανε νόημα να βγω.

Με έφερε μπροστά σε ένα γραφείο. Γύρω του ήταν άλλοι τρεις γιατροί και ο στρατονόμος. Στάθηκα ολόγυμνος μπροστά στο γραφείο όταν ο Γερμανός με άρπαξε από το σβέρκο και με έριξε με τα μούτρα πάνω στο γραφείο.

-    «Άνοιξε τα πόδια σου Hure, να δω καλύτερα το μουνάκι σου!»

Προσπάθησα να αντισταθώ, αλλά ο άλλος γιατρός με άρπαξε από τα μαλλιά και με χαστούκισε δυνατά.

-    «Σκάσε και φρόντισε να είσαι υπάκουος γιατί εδώ είναι Αυλώνα… Μη σε στείλω στις ΣΦΑ και σε ανοίξουν τα πρεζόνια στα δύο από το γαμήσι!»

-    «Μα τι θέλετε να κάνω;»

-    «Θα γίνεις η πουτανίτσα μας. Θα σε γαμάμε, θα σου κάνουμε ότι μας καυλώνει και εσύ θα φροντίζεις να μας κρατάς πάντα καυλωμένους. Να είσαι πάντα έτοιμος για τα γούστα μας…»

-    «Κι αν αρνηθώ;»

Ενώ ο ένας μου μιλούσε, ο Γερμανός πίσω μου σκάλιζε με τα δάχτυλά του την κωλοτρυπίδα μου…

-    «Δεν υπάρχει περίπτωση κούκλε… Τέσσερις γιατροί θα σε βγάλουμε πρεζόνι. Θα σε παραλάβει ο Σταμάτης (έκανε νόημα προς το στρατονόμο) και θα σε πάει εδώ δίπλα στα ΣΦΑ με τα άλλα πρεζόνια. Εκεί δε ρωτάνε, πρώτα γαμάνε και μετά άμα τους κάνει κέφι σε ξεκοιλιάζουν και το παιδί θα φροντίσει να σε περάσει όλη η φυλακή. Θα είναι σαν να έχει περάσει από πάνω σου τρένο. Στο τέλος θα παρακαλάς να σε σφάξουν γιατί θα πονάει λιγότερο…»

Κοίταξα τον Σταμάτη έντρομος. Ήταν ένας ψηλός, καστανόξανθος, με περίεργο πρόσωπο, όμορφος αλλά με ένα περίεργο βλέμμα που σου προξενούσε φόβο. Είχα ακούσει πολλά για της στρατιωτικές φυλακές.. εγκληματίες, ναρκομανείς και κάθε είδους υποκείμενο, που έμενε κλεισμένος μέσα για χρόνια.

Αυτοί δεν αστειεύονταν και το σαδιστικό βλέμμα του Σταμάτη επιβεβαίωνε πως εκεί μέσα θα με γαμούσαν μέχρι θανάτου. Του είπα ότι δεχόμουν.

-    «Σιγά που δεν θα ήθελες! Εσύ καύλωσες μόνο από το δάχτυλο του Τεό!»

Όντως ενώ μιλούσαμε ο Γερμανός μου είχε χώσει τρία δάχτυλα και μου άνοιγε κανονικά την τρύπα, ενώ ο ‘’Θέμης’’ είχε αρχίσει να ξυπνά.

-    «Τώρα πουστράκο φρόντισε να ικανοποιήσεις το Σταμάτη που σε περίμενε τόση ώρα και μετά τα λέμε… και μην ακούσω παράπονα, γιατί χάθηκες!»

Λέγοντας τα τελευταία μου άστραψε ένα δυνατό χαστούκι και βγήκε μαζί με τους άλλους δύο. Μέσα στο δωμάτιο έμειναν μόνο ο Τεό και ο Σταμάτης.

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")