Η πρώτη μου φορά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Με έναν συμμαθητή μου αρχίσαμε να γινόμαστε περισσότερο κολλητοί απ' ότι με άλλους. Συναντιόμαστε πότε στο σπίτι μου πότε στο σπίτι του και διαβάζαμε κανένα τσοντοπεριοδικό και σιγά - σιγά τρίβαμε τους πούτσους μας.

Κάποια μέρα έλλειπαν οι γονείς μου από το σπίτι και μου λέει ο κολλητός μου:

-    «Γδυνόμαστε;»

Το κάναμε και οι δύο και είχαμε καυλώσει τρελά! Αρχίσαμε να χαϊδεύουμε ο ένας το πουλί του άλλου και να ρίχνουμε γλωσσόφιλα. Αμέσως ο φίλος μου ο Γιάννης άρχισε να μου ρουφάει το καυλί. Η καύλα μου ήταν απίστευτη αλλά το κορυφαίο ήταν να με κοιτάει και να τον κοιτάω στα μάτια. Το θέλαμε πολύ και οι δύο.

Δεν άργησα να του ρίξω κι εγώ ένα καλό τσιμπούκι, όσο καλό μπορεί να κάνει κάποιος πρώτη του φορά. Μετά γυρίσαμε σε στάση 69 και συνεχίσαμε και οι δύο το τσιμπούκι αλλά παράλληλα ο Γιάννης άρχισε να πειράζει το κωλαράκι μου. Ένιωσα περίεργα αλλά τον άφησα.

Σε λίγο άρχισε να χαϊδεύει την παρθένα τρυπούλα μου. Εγώ ανατρίχιασα αλλά δεν έκανα κάτι για να τον σταματήσω και αφού σάλιωσε το δάκτυλό του, μου το έχωσε σιγά - σιγά στη σούφρα μου. Έμεινα ακίνητος και ο Γιάννης με γύρισε στα τέσσερα και άρχισε να παίζει με την τρύπα μου.

Άρχισα να βογκάω σιγανά και αυτός έβαλε τη γλώσσα του. Δεν ξέρω πως του ήρθε και που το είχε δει αλλά εγώ έλιωσα από καύλα και άρχισα να τουρλώνω το κωλαράκι μου προς το μέρος του. Σε λίγο γυρίσαμε φάτσα με φάτσα και τρίβαμε τα καυλιά μας που ήταν έτοιμα να εκραγούν.

Τον γύρισα με τα πόδια ψηλά και του έριξα κι εγώ ένα καλό γλείψιμο στην τρύπα του και μάλιστα έβαλα και το δάκτυλο μου. Αυτός βόγκηξε λίγο και μου είπε να συνεχίσω.

-    «Κι άλλο… κι άλλο…», μου έλεγε.

Εγώ δεν χόρταινα να γλείφω το άτριχο ακόμη κωλαράκι του. Ενώ έγλειφα το καυλί του ένιωσα να σπαρταράει και να στέλνει τα καυτά του υγρά στη μούρη μου. Αμέσως του έδωσα το καυλί μου στο στόμα και αυτός άρχισε να με γλείφει σαν τρελός και να μου βάζει δάκτυλο.

Σε λίγα δευτερόλεπτα έχυσα στο στήθος του. Αμέσως τον αγκάλιασα και αράξαμε για λίγο. Μου είπε ότι αρκετό καιρό τώρα ήθελε να κάνουμε κάτι τέτοιο αλλά κώλωνε να πλησιάσει. Εγώ πάλι τον γούσταρα καθώς ήταν λεπτός, ψηλός, άτριχος και ξανθός αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει τι ήθελα.

Δεν αργήσαμε να καυλώσουμε και πάλι. Μου ζήτησε αν υπάρχει καμιά κρέμα στο σπίτι. Θυμήθηκα ότι είχαμε βαζελίνη, τη βρήκα και του την έδωσα. Μου έριξε ένα γλωσσόφιλο και με έστησε στα τέσσερα. Άρχισε να χαϊδεύει το κωλαράκι μου με τις παλάμες του και να με χουφτώνει.

Ένιωθα λίγο άβολα με τον κώλο τουρλωμένο και τη βαζελίνη δίπλα… Έκανα να φύγω αλλά με κράτησε και έχωσε τη μούρη του στην κωλοχαράδρα. Κάπου εκεί παραδόθηκα. Άνοιξε τη βαζελίνη, έχωσε μέσα το δάκτυλό του και πήρε μπόλικη. Την άλειψε στην τρύπα μου και έχωσε ένα δάκτυλο απαλά. Άρχισε να με γαμάει με το δάκτυλο και να με ανοίγει σιγά - σιγά…

Σε λίγο έβαλε κι άλλο δάκτυλο. Πονούσα στην αρχή αλλά γρήγορα άνοιξα και μου άρεσε. Τότε ο Γιάννης σταμάτησε, πήρε το βαζάκι της βαζελίνης, έβαλε το πουτσοκέφαλο μέσα και μου είπε ότι αν θέλω θα μου το έχωνε. «Οκ», του είπα και σε λίγο ένιωσα το καυλί του στη αρχή της κωλοτρυπίδας μου. Δε μπορούσε να μπει αμέσως και μου έβαλε δάκτυλο δυο - τρεις φορές ακόμη.

Μετά έχωσε το καυλί του στη τρύπα μου. Πόνεσα πολύ αλλά μαζί μου άρεσε. Αυτός έμεινε ακίνητος για να το συνηθίσω και σε λίγο άρχισε να γαμάει το παρθένο κωλαράκι μου. Μόλις συνήθισα άρχισα να κουνιέμαι κι εγώ και να βογκάω από καύλα. Αυτός μου έπαιζε το καυλί και ήμουν έτοιμος να εκραγώ.

Δεν άργησε να χύσει μέσα στον κώλο μου και τον ένιωσα να με γεμίζει χύσια. Αμέσως μετά έχυσα κι εγώ. Πέσαμε στο κρεβάτι ξεροί. Είπαμε να συναντηθούμε σπίτι του σε δύο μέρες γιατί οι γονείς του θα έλειπαν όλη τη μέρα.

Έτσι και έγινε. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά μου να έχω το πάνω χέρι. Τον έστησα ανάσκελα και του έκανα ένα τρελό γλειφοκώλι. Πότε - πότε έχωνα ένα - δύο δάχτυλα… έφτυσα πολλές φορές στην τρύπα του και δοκίμασα να βάλω το καυλί μου. Όταν του το έχωσα βόγκηξε από τον πόνο αλλά δε μπορούσα να σταματήσω.

Τον γάμαγα ήρεμα αλλά κάποιες στιγμές ξεχνιόμουνα και ο κακομοίρης προσπαθούσε να με σταματήσει. Έσκυψα και δάγκωνα τις ρώγες του… του άρεσε πολύ αυτό. Έπαιζα το καυλί του και τον έκανα να χύσει. Αμέσως σχεδόν του έδωσα τα χύσια μου μέσα στην πρώην παρθένα τρύπα του.

Αράξαμε στο κρεβάτι και από τότε βρεθήκαμε πολλές φορές ώσπου μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη. Πότε - πότε βρισκόμαστε όμως και θυμόμαστε τα παλιά… στο κρεβάτι εννοείται!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")