Όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει είναι η στιγμή που ο πούτσος μου εκπέμπει σήματα διέγερσης.

Μπορείς να δεις το σπέρμα μου σταγόνα - σταγόνα να στάζει σε μια θέση μπροστά, ανάμεσα στα πόδια μου… και στη συνέχεια να σταματά.

Ω! Τι γλυκά που περιμένεις υπομονετικά να ασχοληθώ μαζί σου! Στη θέση σου θα ούρλιαζα μέχρι να χώσεις τον πούτσο σου μέσα μου και να με γαμήσεις.

Αλλά όχι. Εσύ είσαι ένας άλλος άνθρωπος. Σου αρκεί που αισθάνεσαι την καυτή ανάσα μου, επίτηδες, να κατευθύνεται προς τα χείλια σου.

Σου αρέσει η διαδικασία της αναμονής, έτσι δεν είναι; Μη μου πεις όχι.

Πριν μου απαντήσεις άφησέ με να εξαπλώσω παντού τα χείλια μου, να σε γλείψω. Να σου κάνω μασάζ… να σε κάνω να με θέλεις.

Στάζω ολόκληρος εξαιτίας των επιθυμιών και των αναγκών μου. Παίζεις μαζί μου με το βλέμμα σου… τόσο ερωτικά και τόσο συγκεκριμένα.

Αισθάνεσαι με όλο σου το είναι κάθε διερευνητικό άγγιγμα… κάθε γλείψιμο. Το κορμί σου ανατριχιάζει ως απάντηση. Κι εσύ, κι εγώ θέλουμε μόνο ένα πράγμα. Το γαμήσι. Σ’ αυτό εστιάζουμε. Είναι ο μόνος στόχος μας.

Σε κάνω να διψάς γι’ αυτό που πρόκειται να έρθει. Χτυπώ στον αέρα τον υγρό πούτσο μου για να τον ακούσεις, αλλά δεν έχει καμία σημασία.

Το βλέμμα σου είναι καρφωμένο πάνω του. Να δεις πως θα καρφωθεί κι αυτός μέσα σου. Σύντομα θα το ανακαλύψεις…

Αναζητώ έναν οργασμό μεγαλύτερο για να σου στείλω. Ψάχνω ένα νέο πράγμα για να σε συνεπάρει. Σε βλέπω να κατσαρώνεις τα δάχτυλα των ποδιών σου.

Αυτό που κάνεις, όταν ξεκινάς να τσαλακώνεις με τα δάχτυλά σου τα σεντόνια, με ξετρελαίνει.

Με το δάχτυλό μου, κι εγώ, διερευνώ την πλήρη, βαθιά κωλοτρυπίδα σου.. αργά.. με σκόπιμες κινήσεις.

Στη συνέχεια, σαν να ψάχνω τον μαγικό συνδυασμό, χώνω άλλο ένα δάχτυλο.. το ίδιο αργά.. βαθιά. Και ο πούτσος σου σηκώνεται ψηλά αποκαλύπτοντάς μου όλο το μάκρος του.

Σε κρατώ σε αγωνία, κι αυτό είναι που θέλω. Σε ρίχνω στο βάραθρο του οργασμού μέχρις ότου χαλαρώσεις για να διαρκέσει περισσότερο το γαμήσι που ακόμα καλά - καλά δεν έχει αρχίσει.

Μμμ, είναι ωραίο όταν σκύβω για να πιπιλίσω την κωλοτρυπίδα σου. Με τον αντίχειρά μου χαϊδεύω την είσοδό της. Κινώ τη γλώσσα μου πέρα - δώθε… πέρα - δώθε… και τα σάλια που ξεφεύγουν τα στεγνώνω με τα χείλια μου.

Στη συνέχεια η γλώσσα μου παίρνει δρόμο για τον πούτσο σου. Τον εμποτίζει με σάλια και του κάνει μασάζ.

-    «Θεέ μου!», λες. «…Θέέέέέέέ!!!»

Το μυαλό μου έχει φύγει, το κορμί μου λειτουργεί με αυτόματο πιλότο. Θέλω να σε καλύψω με το σπέρμα μου κι ας μην έχω εκσπερματίσει ακόμα. Με ευγενική ευλάβεια.

Τώρα… χώνομαι μέσα σου. Ευθυγραμμίζομαι. Οι αναστεναγμοί σου με δελεάζουν να χύσω. Η περίμετρος του πούτσου μου χαϊδεύει τα τοιχώματα της κωλοτρυπίδας σου.

Εκσπερματίζω ουρλιάζοντας, γιατί έτσι πρέπει… έτσι απλά.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")