Πρώτη εμπειρία ή το καυλί που δεν έφαγα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Διαβάζοντας τις εξομολογήσεις από άλλους φίλους στις διάφορες ιστορίες του xstream, πήρα το θάρρος να μοιραστό μαζί σας και την δικά μου εμπειρία.

Από πολύ μικρός είχα έντονες ερωτικές επιθυμίες. Θυμάμαι ότι από την πέμπτη δημοτικού περίμενα κάθε πάρτι για να χορέψω μπλουζ με όσα περισσότερες συμμαθήτριες μου. Από τότε είχα αδυναμία στα θηλυκά, με τις ωραίες μυρωδιές, τα πλούσια μαλλιά και με καύλωνε πολύ όταν χορεύαμε και ένιωθα τα φρεσκοσχηματισμένα στηθάκια τους να με ακουμπούν.

Αυτή η καύλα με ακολουθεί και μέχρι τώρα, αλλά όπως αυτή η επιθυμία σχηματίστηκε στην εφηβική μου ηλικία, έτσι και μια άλλου είδους εμπειρία με χαρακτηρίζει στην σεξουαλική μου ζωή μέχρι σήμερα.

Τελικά το μικρόβιο αν είναι να σου μπει, σου μπαίνει από μικρός.

Πάντα ήμουν όμορφο αγόρι, και μου έκανε εντύπωση ότι πολλές φορές εκτός από τα κορίτσια τις ηλικίας μου με κοιτούσαν και άντρες συνήθως πολύ μεγαλύτερης ηλικίας.

Αυτό μου προκαλούσε ιδιαίτερη αμηχανία, γιατί όσο συνειδητοποιούσα την σεξουαλικότητα μου, από τη μία μου άρεσε και από την άλλη με απωθούσε στην ιδέα ότι μπορεί να γινόμουν πουστράκι κάτι που μου είχε περιγραφτεί σαν κάτι πολύ κακό!

Θυμάμαι πολλές φορές που στο λεωφορείο όταν είχε συνωστισμό, πολλές φορές κάποιος άντρας, συνήθως γύρω στα πενήντα με εξήντα, ερχόταν και κόλλαγε από πίσω μου και εκμεταλλευόμενος το στριμωξίδι τριβόταν πάνω μου.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ένιωθα τον πούτσο του να σκληραίνει και να προσπαθεί να χωθεί στο εφηβικό μου κωλαράκι. Εγώ τότε από τη μία καύλωνα αλλά από την άλλη φοβόμουνα μην κακοχαρακτηριστώ και τραβιόμουν με τρόπο.

Το τελευταίο που ήθελα, ήταν να με περάσουν για αδερφή και να χάσω την πέραση που είχα στις κοπέλες. Βλέπεται όσο και αν καύλωνα στην όλη φάση, η straight μου πλευρά ήταν πάντα ποιο δυνατή.

Το μοιραίο χτύπημα όμως δεν άργησε να έρθει, και από τότε κατάλαβα πως όσο και να ικανοποιώ την αντρική μου πλευρά, πάντα χρειάζομαι κάποιες φορές να αισθάνομαι σαν κοριτσάκι!

Όλα ξεκίνησαν σε μια εκδρομή που είχαμε πάει με την ομάδα προσκόπων που είχα γραφτεί. Η συγκεκριμένη ομάδα είχε και ένα γκρουπ αγοριών σαν χορωδία και πολλές φορές ταξιδεύαμε για να τραγουδήσουμε σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Σε ένα από αυτά τα ταξίδια λοιπόν μας έβαλαν να μοιραστούμε ανά τετράδες ή τριάδες κάποια δωμάτια σε ένα ξενοδοχείο. Εγώ έτυχα σε τριάδα με τον φίλο μου τον Νίκο και τον Γιάννη. Το δωμάτιο είχε ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι. Ο Γιάννης, καθότι πιο χοντρούλης, πήρε το μονό και έτσι εγώ με το Νίκο θα μοιραζόμασταν το διπλό.

Τέτοιες καταστάσεις είχα συμβεί πολλές φορές σο παρελθόν, άλλα όσο ήμασταν παιδιά ποτέ δεν είχαμε πονηρευτεί. Τώρα όμως όλοι ήμασταν στην εφηβεία και όλοι ξέρουμε ότι σε αυτήν την φάση οι καύλες πάνε σύννεφο!

Αφού τακτοποιηθήκαμε νωρίς το απόγευμα και είχαμε κάνα δίωρο μέχρι την συναυλία, είπαμε να πάμε στο τετράκλινο δωμάτιο κάποιον άλλων παιδιών να δούμε τι κάνουν.
Πλησιάζοντας ακούσαμε γέλια από μέσα, και φανταστήκαμε ότι κάνουν κανένα χαβαλέ.

Χτυπήσαμε την πόρτα, αλλά άργησαν να μας ανοίξουν. Όταν μας άνοιξαν ήταν όλοι αναψοκοκκινισμένοι. Μας έβαλαν γρήγορα μέσα και κλείδωσαν την πόρτα.

-    «Μας τρομάξατε!», μας είπε ένας μεγαλύτερος.

-    «Μα τι κάνετε;», είπε ο Γιάννης

-    «Τι να κάνουμε ρε Γιαννάκη;», είπε ο πιο τσαμπουκάς της παρέας. «Παίζουμε τα καυλιά μας!»

Και χωρίς να χάσει ευκαιρία έβγαλε έξω τον πρησμένο πούτσο του, ξάπλωσε στο κρεβάτι και συνέχισε να τον παίζει. Τότε καταλάβαμε ότι τα γέλια που ακούγαμε ήταν επειδή ο ένας έκανε πλάκα με τον πούτσο του άλλου.

-    «Γιατί δεν τον βγάζεται κι εσείς να το παίξετε παρέα;»

Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει και αμέσως οι δύο φίλοι μου κατέβασαν το παντελόνι λες και αυτό το έκαναν παρέα κάθε μέρα.

Εγώ ψιλο-κόμπλαρα. Καταρχήν δεν είχα ξαναδεί άλλα καυλιά εκτός από το δικό μου. Μου έκανε εντύπωση ότι κάθε ένας είχε και διαφορετικό. Άρχισα να συνειδητοποιώ ότι έχω καρφωθεί να τα κοιτάζω και φοβήθηκα ότι θα με περάσουν για αδερφή και θα αρχίσει το δούλεμα.

Η αλήθεια είναι ότι είχα αρχίσει να καυλώνω βλέποντας να παίζουν τους όμορφους πούτσους τους, και θα γούσταρα να τον παίξω κι εγώ, άλλα ένιωθα ότι ήθελα να τους τον πιάσω κιόλας. Το όλο θέαμα ήταν πολύ ερεθιστικό, έξι πιτσιρικάδες με σκληρά εργαλεία να τα βαράνε με λύσσα, ο ένας αργά και με μεγάλες κινήσεις, ο άλλος γρήγορα και με μικρά βογγητά.

Αν δεν είχα τις αναστολές μου θα είχα ορμήξει. Κρατήθηκα όμως και τους είπα ότι δεν είχα όρεξη και ζήτησα από τους φίλους μου να πάμε έξω για καμιά βόλτα. Ο Γιάννης είχε κολλήσει να θέλει να χύσει και μου είπε ότι δεν γουστάρει.

Ευτυχώς ο Νίκος προσφέρθηκε να έρθει μαζί μου. Από ότι κατάλαβα ψιλοσπάστηκε που δεν ήθελα να κάτσουμε, αλλά σαν καλός φίλος δεν ήθελε να με αφήσει μόνο.

Φύγαμε παρέα κάνοντας χαβαλέ για την όλη φάση, και σχολιάζοντας τις καύλες που έχουμε κάθε μέρα. Άρχισε να μου λέει πως αν δεν χύσει κάθε βράδυ δεν μπορεί να κοιμηθεί, πως πολλές φορές κλείνεται στην τουαλέτα και τραβάει μαλακία και άλλα τέτοια.

Εγώ έχοντας την εικόνα και της δικιάς του ψωλής στο μυαλό μου, τόσο καύλωνα και έπιανα τον εαυτό μου να θέλει να την τον πιάσει! Νομίζω ότι κάτι κατάλαβε γιατί με ρώτησε αν καυλώνω με αυτά που μου λέει.

Εγώ για να μην καρφωθώ το έπαιξα αδιάφορος και άλλαξα την κουβέντα.

Έτσι πέρασε το απόγευμα, πήγαμε και δώσαμε την συναυλία, φάγαμε και ήρθε η ώρα για να ξαπλώσουμε.

Έτσι και έγινε. Η Γιάννης εξαντλημένος από την γεμάτη μέρα κοιμήθηκε αμέσως. Εγώ και ο Νίκος δεν είχαμε ύπνο. Ήμασταν και οι δύο καυλωμένοι από το απόγευμα, και εκείνος σπασμένος που δεν έκατσε να χύσει παρέα με τους άλλους.

Έτσι λοιπόν άρχισα να τον νιώθω ότι ξεκινάει να παίζει το καυλί του.

-    «Τι κάνεις ρε;», του λέω.

-    «Δεν μπορώ ρε Γιώργο, έχω πολλές καύλες… εσύ δεν έχεις;»

Εκεί δεν άντεξα άλλο, θες η ησυχία, θες ότι τον ένιωθα δίπλα μου καυλωμένο, συν την δικιά μου καύλα από το απόγευμα του είπα:

-    «Κι εγώ έχω καυλώσει…»

Τότε μου λέει:

-    «Θέλεις να παίξουμε ο ένας τον πούτσο του άλλου;»

Τρελάθηκα στην ιδέα ότι έτσι χωρίς προσπάθεια θα του τον έπιανα. Χωρίς δισταγμό άπλωσα το χέρι μου και του τον χούφτωσα. Τι καύλα ήταν αυτή. Ακόμα θυμάμαι πόσο μ’ άρεσε η ψωλή του μέσα στην παλάμη μου.

Στην αρχή του την χάιδεψα απαλά και του έπιασα λίγο τα αρχίδια να τα νιώσω… αυτός έβγαλε ένα μικρό βογγητό και για να μου δείξει την ικανοποίηση του μου έπιασε το καυλί και το έσφιξε δυνατά.

Στην συνέχεια αρχίσαμε να την παίζουμε ο ένας στον άλλο και να τριβόμαστε όσο το δυνατόν πιο ήσυχα για να μην ξυπνήσουμε τον Γιάννη. Τότε μου λέει το τρομερό:

-    «Θέλεις να γυρίσεις να τον ακουμπήσω λίγο στον κώλο σου και μετά να γυρίσω να τον ακουμπήσεις στον δικό μου;»

Για μια στιγμή κόμπλαρα, αλλά στην ιδέα ότι θα έκανε και εκείνος το ίδιο μου έδιωξε τις αναστολές. Έτσι και δέχτηκα. Κατέβασα το βρακί μου μέχρι τα γόνατα και γύρισα στο πλάι τουρλώνοντας το αφράτο νεανικό κωλαράκι μου γεμάτος περιέργεια για το τι θα νιώσω.

Όταν ένιωσα το πουτσοκέφαλο του να με ακουμπά, ρίγη απλώθηκαν σε όλο μου το κορμί. Έτριβε αργά και βασανιστικά όλο το μήκος του καυλιού του ανάμεσα στην κωλοχαράδρα μου. Το ένιωθα να μουγγρίζει από καύλα και κάθε φορά που περνούσε από την σούφρα μου, η τρύπα μου και ο πούτσος μου πάθαιναν σπασμούς.

Δεν πέρασε κανένα πεντάλεπτο όταν τον ένιωσα να με πιάνει από τα καπούλια και να πιέζει την πουτσάρα του πάνω στην στενή μου τρύπα. Κουνιόταν ρυθμικά σαν να με γάμαγε, και όσο έσπρωχνε τόσο παρακαλούσα να με τρυπήσει, τουρλώνοντας ακόμα περισσότερο το κωλί μου και προσπαθώντας να χαλαρώσω την τρύπα μου.

Ποτέ μέχρι τότε δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι θα ήθελα να γαμηθώ με τόση λύσσα. Για κακή μου τύχη, όσο και αν παρακαλούσα από μέσα μου να μου τον βάλει εκείνος περιοριζόταν στο να παίζει μόνο από έξω. Και πριν κάνω κάτι δραστικό, τον ένιωσα να χύνει!

Εκεί ήρθε το απόλυτο ξενέρωμα. Του ζήτησα να γυρίσει να του τον ακουμπήσω κι εγώ για να χύσω και μου είπε ότι τώρα έχυσε και νυστάζει πολύ. Και έτσι με άφησε στα κρύα του λουτρού… και αγάμητο και χωρίς να τελειώσω!!

Με τον Νίκο κάναμε παρέα για μερικά χρόνια ακόμα, αλλά ποτέ δεν ξανασυζητήσαμε για εκείνη την φάση. Δεν ξέρω πως του έκατσε εκείνου, αλλά εμένα το καυλί που δεν έφαγα με βασάνιζε για πάρα πολλά χρόνια

Αλλά το τι έκανα γι’ αυτό θα σας το πω σε μια άλλη ιστορία…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")