Θέλω σπέρμα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Πειράζεις με την άκρη της γλώσσας σου τη κόρη του ματιού μου. Αισθάνομαι σα να με χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα. Το κορμί μου τρεμουλιάζει, ο πούτσος μου ορθώνεται. Παίρνεις θέση από πίσω μου. Είναι μια θέση που την απολαμβάνω πραγματικά.

Είναι ακόμα νωρίς. η νύχτα είναι μπροστά μας. Έχουμε τόσες ώρες διαθέσιμες. Είμαι αποφασισμένος να γαμηθούμε μέχρι το πρωί. Δεν θέλω να τελειώσουμε. Δεν θέλω να τελειώσουμε ποτέ. Θέλω να μας βρει η αυγή ενωμένους. Θέλω να μας βρει η αυγή και να με γαμάς ακόμα.

Θέλω να με πάρουν τηλέφωνο από τη δουλειά το πρωί και να τους πω με περηφάνια πως θ’ αργήσω να πάω γιατί με γαμάς. Θα σταματήσουμε μόνο όταν κουραστούμε, όταν οι χυμοί μας θα στερέψουν, όταν θα εξαντληθούμε, όταν φτάσουμε στα όρια του δυνατού... του ανθρώπινου.

Τσιμπάς τα κωλομέρια μου. Βυθίζεις ένα - ένα τα δάχτυλά σου στην κωλοτρυπίδα μου. Τα δάχτυλά σου είναι σαλιωμένα. Υγραίνουν μ’ αυτό τον τρόπο την κωλοτρυπίδα μου. Την υγραίνουν για να μπορέσει στη συνέχεια ο πούτσος σου να γλιστρήσει μέσα μου...

Το στόμα σου επισημαίνει το εξόγκωμα της σπονδυλικής μου στήλης. Η γλώσσα σου σύρεται σε ολόκληρο το σώμα μου… στο ανάχωμα του κώλου μου. Ρουφάς πεινασμένα το άνοιγμα της κωλοτρυπίδας μου. Ο πούτσος μου σκληραίνει σε επικίνδυνο βαθμό. Τον κοιτώ με λαιμαργία.

Σκληρά του τραβάω μαλακία για να τον τιθασεύσω. Τα δάχτυλά μου γύρω του γίνονται απαιτητικά. Ξέρω πόσο ευαίσθητος είναι ο πούτσος μου. Ακόμη και όταν είναι σε στύση. Έχω δοκιμάσει πολλές φορές τις ιδιοτροπίες του και ξέρω μετά από τόσα χρόνια να τον χειρίζομαι με επιτυχία και να έχω τα αποτελέσματα που θέλω. Κατά κάποιο τρόπο τον υποκινώ.

Δύο από τα δάχτυλά σου ανοίγουν την είσοδο της κωλοτρυπίδας μου. Ο αντίχειράς σου εργάζεται μέσα της. Αισθάνομαι ανάμεσα στα κωλομέρια μου τον τεράστιο πούτσο σου. Τεράστιο σαν στύλο της ΔΕΗ, λαχταριστό σαν λουκάνικο.

Τα δόντια μου δαγκώνουν τα χείλια μου. Δεν μπορώ να περιμένω… Μισώ την αναμονή. Θέλω να αισθανθώ τη ροή του σπέρματός σου μέσα και έξω από την κωλοτρυπίδα μου. Το χρειάζομαι... Χρειάζομαι απελπισμένα το σπέρμα σου.

Θέλω να χύνεις και να με γαμάς… ταυτόχρονα. Να με γαμάς και ν’ ακούω τον παφλασμό του πούτσου σου μέσα στην κωλοτρυπίδα μου.

Μέσα από τον καθρέφτη αναζητώ το βλέμμα σου. Σε παρακαλώ… απελπισμένα σε ικετεύω έχοντας τον πούτσο σου μέσα μου. Η ανάγκη μου για σπέρμα είναι έντονη. Η ανάγκη μου για σπέρμα είναι μεγάλη.

Δεν θέλω να καθυστερήσεις, όταν καθυστερείς μου θυμίζεις το Ελληνικό Δημόσιο που κατόπιν εορτής απειλεί ότι θα κάνει χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματος ώστε να αποσαφηνιστεί η ακριβής προέλευση και ο τρόπος κτήσης των αντικειμένων που πρόκειται να δημοπρατηθούν από τον οίκο Christie’s.

Απολαμβάνω τη κίνηση του κορμιού σου πάνω μου… πίσω μου. Ο πούτσος σου ενυδατώνει περισσότερο με τους χυμούς του την ήδη υγρή κωλοτρυπίδα μου. Εκατοστό - εκατοστό ο εύγεστος πούτσος σου γλιστράει μέσα μου. Σκληρός σαν βράχος εισχωρεί.

Ζω και ξαναζώ το συναίσθημα αυτό, ποτέ δεν το βαριέμαι. Ποτέ δεν βαριέμαι τη διαδικασία αυτή αν και επαναλαμβάνεται κάθε μέρα με συχνότητα που και το Mega θα ζήλευε όταν κάνει τον προγραμματισμό του ημερήσιου προγράμματός του το καλοκαίρι.

Είμαι… αισθάνομαι έτοιμος να αποθηκεύσω όλο το σπέρμα σου μέσα μου. Αισθάνομαι τόσο όμορφα. Σωστός εραστής, καλός άνθρωπος. Θα τακτοποιήσω όλη τη ποσότητα του σπέρματός σου είτε στην κωλοτρυπίδα μου, είτε στο στόμα μου… μην ανησυχείς.

Αισθάνομαι τους χτύπους της καρδιάς σου διαμέσου του πούτσου σου. Τους αισθάνομαι καθώς καλωσορίζω τον πούτσο σου στην φιλόξενη κωλοτρυπίδα μου. Τους αισθάνομαι καθώς τα αρχίδια σου χτυπάνε πάνω στα κωλομάγουλα μου.

Ακούω τις ανάσες που παίρνεις. Βρίσκω ευκαιρία να γυρίσω το κεφάλι μου. Το γυρίζω ώστε να μπορέσεις να με φιλήσεις. Τα στόματά μας συναντιούνται… οι γλώσσες μας στήνουν τρελό χορό. Χορεύει η μία στη πίστα του στόματος του άλλου.

Τη στιγμή που τραβάς τον πούτσο σου έξω από την κωλοτρυπίδα μου ληστεύω την αναπνοή σου. Σε καταλαβαίνω που παραπατάς, που χάνεις την ισορροπία σου. Σαν μέγγενη τα χέρια μου αρπάζουν τον πούτσο σου.

Σε στηρίζω… τα πόδια μας τυλίγονται… τα δάχτυλά σου με σημαδεύουν… σε τραβάω σφικτά στην αγκαλιά μου... σε αγκαλιάζω κι εσύ μου χαρίζεις το σπέρμα σου.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")