Ο γαμιάς διευθυντής μου έφερε και τον αδελφό του

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Ποτέ δεν θα μπορούσα να πιστέψω πως από την μια στιγμή στην άλλη θα γινόμουν το πουτανάκι στην δουλειά μου.

Όπως σας είχα πει, μια εμπειρία με τον καύλα διευθυντή μου ήταν αρκετή για να θέλω πούτσα κάθε μέρα και αυτό ακριβώς έγινε…

Μια ημέρα μετά το απίστευτο γαμήσι που μου προσέφερε ο διευθυντής μου στην τουαλέτα των γραφείων της επιχείρησης, ήθελε και συνέχεια… Αυτή την φορά όμως ήθελε να με κάνει να ταπεινωθώ (κάτι που τελικά μου άρεσε).

Πάλι έμεινε μέχρι αργά το βράδυ στο γραφείο έτσι ώστε να ολοκληρώσει πάλι κάτι έγγραφα τα οποία είχε αναλάβει, και όπως φαντάζεστε έμεινα κι εγώ. Μόλις έφυγαν όλοι κλειδώσαμε την πόρτα με κοίταξε και πιάνοντας την πούτσα του έξω από το παντελόνι μου είπε:

-    «Θες κι άλλο γαμήσι παλιοπούστη; Σήμερα σου έχω όμως και μια έκπληξη…»

-    «Τι έκπληξη;», του απαντώ.

-    «Θα δεις… αλλά πρώτα πέσε στα τέσσερα και πάρε την ψωλάρα μου στο στόμα σου!»

Αυτό έκανα. Έπεσα στα τέσσερα, αυτός πέταξε τα ρούχα του αστραπιαία και ξεκίνησα να γλείφω και να ρουφάω ότι έβλεπα μπροστά μου. Συγχρόνως εκείνος μου έδινε χαστούκια με την παλάμη του και κάποιες φορές προσπαθούσε να με πνίξει με το καυλί του.

Και τότε μου είπε ποια ήταν η έκπληξη…

-    «Μωρό μου θες πούτσα εε; Θες πούτσα;», μου έλεγε.

Κι εγώ του απαντούσα:     

-    «Ναι γαμιά μου, ναι! Θέλω πούτσες. Μεγάλες και σκληρές σαν την δική σου!»

-    «Τέτοιες θες; Ναι, τέτοια έχει και ο αδελφός μου!», μου λέει.

Ανοίγει την πόρτα και μπαίνει ο αδελφός του. 25 ετών, μαυρισμένος, με γαλάζια μάτια και ένα τεράστιο καυλί. Για λίγα δευτερόλεπτα δεν ήξερα τι να κάνω, σάστισα δεν το περίμενα αλλά η ντροπή έφυγε μόλις ο διευθυντής με σήκωσε στην αγκαλιά του χούφτωσε τα κωλομέρια μου και με φίλησε μα πάθος.

Παρτούζες με γυναίκες έχω κάνει αλλά με άντρες έπρεπε να το είχα δοκιμάσει καιρό τώρα. Ο γαμιάς διευθυντής μου δεν σταμάταγε να γαμάει με λύσσα την κωλάρα μου η οποία είχε κοκκινίσει, ενώ ο αδελφός του δεν έβγαζε την πούτσα του από το στόμα.

Το απίστευτο ήταν ότι ενώ ήμασταν εγώ στα τέσσερα και είχα τον έναν πίσω και τον άλλο μπροστά μου, κάποια στιγμή έδιναν τα χέρια (τα δύο αδελφάκια) και με χαμόγελα έδιναν μπράβο ο ένας στον άλλον και συμβουλές πως να με γαμάνε και να με τσιμπουκώνουν καλύτερα.

Εκεί ήταν που δεν συγκρατήθηκα. Τους ζήτησα να τους γλείψω τις κωλοτρυπίδες και το δέχτηκαν. Τους έβαλα σε δυο καρέκλες, σήκωσαν τα πόδια και μπήκε η γλώσσα μέσα τους, μία ο ένας, μία ο άλλος και την ίδια ώρα τράβαγαν μαλακία και οι δύο.

Εκείνη την στιγμή σηκώθηκαν και μου ζήτησαν την ώρα που θα με έχυναν να τα κατάπινα και το έκανα δίχως δεύτερη κουβέντα. Τράβαγαν μαλακία, και εγώ τους έγλειφα τα αρχίδια.

Μια απίστευτη ποσότητα από χύσια συγκεντρώθηκαν στο στόμα μου και κάποια χύθηκαν στα μάτια, μάγουλα και μέτωπο αλλά δεν με πείραζε, προσπαθούσα να καταπιώ όσα περισσότερα μπορούσα. Είχαν μια απίστευτη γεύση! Δεν άφησα σταγόνα στα καυλιά τους, τα καθάρισα όλα.

Δυστυχώς από τότε δεν θέλησαν να το επαναλάβουμε. Μόνο ο γαμιάς διευθυντής μου όποτε έχει καύλες μου ζητά να του τραβήξω καμιά μαλακία ή να του πάρω τσιμπούκι. Και αυτό μου αρκεί όμως. Έχω κολλήσει μαζί του και δεν ξέρω τι να κάνω. Μάλλον χρειάζομαι άλλη πούτσα!!!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")