Η πουτάνα του Cris

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ έγινε τον περασμένο χειμώνα. Είχα αποφασίσει από καιρό να πάω στο Έρασμους (ανταλλαγή φοιτητών) έτσι δήλωσα να πάω στην Δανία.

Με τα πολλά εγκρίθηκαν τα χαρτιά μου και έφυγα για Δανία. Όταν έφτασα στο Πανεπιστήμιο μου είπαν που θα είναι το σπίτι που θα μένω και ότι θα το μοιράζομαι με άλλο ένα παιδί.

Έφτασα στο σπίτι, είχε δυο δωμάτια και ένα μικρό χώρο για σαλόνι και κουζίνα. Σε λίγο έφτασε και ο συγκάτοικος μου ο οποίος ήταν από τη Γαλλία και τον έλεγαν Cris. Γνωριστήκαμε μοιράσαμε τα δωμάτια και πήγαμε να ξεκουραστούμε.

Όσο περνούσαν οι μέρες γνωριζόμασταν με τον Cris καλύτερα και νιώθαμε πιο άνετα στο σπίτι και κυκλοφορούσαμε με τα μποξεράκια. Εγώ λόγω ότι δεν είχα γκόμενα (είχα και καιρό να γαμήσω) είχα τρελές καύλες και κλειδωνόμουν στο δωμάτιο μου και τραβούσα μαλακία βλέποντας τσόντες στο laptop.

Επίσης να σας αναφέρω ότι η πιο τρελή μου φαντασίωση είναι να με γαμήσει κάποιος αλλά επειδή δεν είχα τα κότσια να ψαχτώ για γαμιά, έβαζα διάφορα αντικείμενα στον κώλο μου και φαντασιωνόμουν ότι κάποιος με γαμάει...

Γυρνώντας μια μέρα από τη σχολή ο Cris ήταν στο σπίτι. Εγώ είχα απίστευτες καύλες και έτσι απομονώθηκα γρήγορα στο δωμάτιο μου για τον παίξω, αφού πρώτα είχα πάει στην τουαλέτα και καθάρισα καλά τον κώλο μου για να μην μυρίσει το αγγούρι που είχα πάρει για να το χώσω μέσα μου.

Έβαλα λοιπόν μια τσόντα στο laptop, γδύθηκα και άρχισα να τον παίζω και να γαμιέμαι με το αγγούρι. Ξαφνικά (από την καύλα που είχα ξέχασα να κλειδώσω την πόρτα του δωματίου μου) μπαίνει ο Cris μέσα για να μου πει κάτι και με βλέπει με τα πόδια ανοιχτά να γαμιέμαι με το αγγούρι.

Έμεινε αμίλητος όπως κι εγώ. Σηκώθηκα, τον πλησίασα για να του εξηγήσω, και με μια κίνηση και χωρίς να το περιμένω, κατεβάζει το μποξεράκι του και βγάζει το καυλί του έξω. Ήταν χοντρό και σε μέγεθος κανονικό. Τρελάθηκα από την καύλα!

Χωρίς δισταγμό το πήρα στο στόμα μου. Μου γαμούσε το στόμα με δύναμη και με έβριζε στα αγγλικά. Όταν πλέον τον είχα καυλώσει αρκετά, με διέταξε να στηθώ στα τέσσερα εγώ υπάκουσα.

Στήθηκα και ένιωσα τα σαλιωμένα δαχτυλάκια του να μπαίνουν μέσα μου. Άρχισα να φωνάζω από καύλα και να τον παρακαλάω να με γαμήσει με μίσος. Επιτέλους άκουσε τα παρακαλετά μου και έβαλε το καυλί του βαθιά μέσα μου.

Στην αρχή πονούσα αλλά μετά το γαμήσι ήταν γλυκό. Με γαμούσε γρήγορα και με έδερνε και στον κώλο, κάτι που με έκανε να χύσω χωρίς καν να ακουμπήσω το καυλί μου..

Μετά από δεκαπέντε περίπου λεπτά, και ενώ με είχε ξεκωλιάσει για τα καλά, με μια απότομη κίνηση βγαίνει από μέσα μου και φέρνει το καυλί του στο στόμα όπου και έχυσε.. Δεν άφησα ούτε σταγόνα να πέσει κάτω.

Ύστερα κάτσαμε αγκαλιά στο κρεβάτι όπου ένιωθα τον κώλο μου να είναι ανοιχτός και να βγάζει φωτιές.

όσο καιρό έμεινα στη Δανία ήμουν η πουτάνα του Cris με γαμούσε συνέχεια και μια φορά είχε έρθει με ένα φίλο του μεθυσμένοι και με είχαν πάρει παρτούζα (την ιστορία αυτή όμως άλλη φορά).

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")