Ο γαμιάς διευθυντής μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Είμαι 22 χρονών και η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη την προηγούμενη Δευτέρα στα γραφεία της επιχείρησης στην οποία εργάζομαι.

Γενικά θεωρώ ότι είμαι ένας ωραίος, καλογυμνασμένος και μαυρισμένος πλέον νέος,  και θα τολμήσω να πω ότι μου ψιλο-φαίνεται ότι ψάχνομαι.

Η αλήθεια είναι ότι έχω κάνει πολλές σχέσεις με γυναίκες αλλά η εμπειρία που είχα με τον διευθυντή μου ήταν απερίγραπτη.

Λοιπόν ο διευθυντής μου είναι 32 ετών με απίστευτο σώμα, πρόσωπο, κώλο, με λίγα λόγια ο καταλληλότερος γαμιάς ενός πρωτάρη σαν εμένα.

Την Δευτέρα είχαμε μείνει μέχρι αργά στο γραφείο οι δυο μας και ολοκληρώναμε κάτι επιστολές.

Τέλος πάντων εκείνη την ημέρα είχε χαλάσει το κλιματιστικό και με ρώτησε εάν με πείραζε να βγάλει το πουκάμισο του γιατί είχε ιδρώσει και δεν άντεξε άλλο.

Εννοείται πως του απάντησα πως δεn με πειράζει και τελικά το έβγαλε.

Μόλις αντίκρισα το ξυρισμένο του στητό στήθος με έκανε να καυλώσω απίστευτα.

Για να μην πολυλογώ όμως λίγο μετά ήρθε στο γραφείο μου για να με ευχαριστήσει για την βοήθεια μου και μου είπε πως εάν ήθελα κάτι. Εγώ κοκκίνισα γιατί φαντάστηκα ότι ένα ξέσκισμα θα μου ήταν αρκετό.

Εκείνη την στιγμή ο διευθυντής πήγε τουαλέτα και εγώ αποφάσισα να κοιτάξω από την πόρτα που ποτέ δεν κλείδωνε.

Είχε κατεβάσει το τζιν του και τα γυμνασμένα κωλομέρια του με προέτρεπαν να του επιτεθώ και αυτό έκανα. Μπήκα απότομα μέσα και του είπα:

-    «Ωχ! Συγγνώμη, δεν το ήθελα…»

Εκείνος γυρνώντας με την τεράστια γεμάτη φλέβες χοντρή και μακριά πουτσάρα του, μου λέει:

-    «Μπορείς αν θέλεις να έρθεις πιο κοντά και να γλείψεις το καυλί μου. Αφού σε έχω δει πως κοιτάς τον κώλο μου κάθε φορά…»

Και αυτό έκανα. Πήρα ανάσα, έπεσα στα τέσσερα, έπιασα με το ένα χέρι το καυλί του και με το άλλο έπιασα και τα δυο του αρχίδια.

Δεν κατάλαβα πότε έχωσα την πούτσα στο στόμα μου ενώ εκείνος είχε πιάσει τα μαλλιά μου και μου βίαζε το στόμα.

Ξαφνικά με σηκώνει και αφού με χαστουκίζει με στήνει στα τέσσερα και μου λέει:

-    «Τώρα θα δεις παλιοπουτάνα! Θα σου ματώσω την κωλάρα σου παλιοπούστη!»

Και αφού σαλιώνει την ψωλάρα του, αστραπιαία την βυθίζει μέσα μου. Εκεί δεν άντεξε από την στενότητα τις τρύπας μου και έχυσε μέσα μου.

Ήταν η πρώτη μου εμπειρία και ελπίζω όχι η τελευταία. Η Πάτρα είναι μικρή και δεν έχω πολλές ευκαιρίες για τέτοια γαμήσια...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")